Follow
İlkay Turhan Kara
İlkay Turhan Kara
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi, İstanbul Arel Üniversitesi
Verified email at arel.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Presence of salmonella spp., listeria monocytogenes, escherichia coli 0157 and nitrate-nitrite residue levels in Turkish traditional fermented meat products (sucuk and pastirma)
SK Büyükünal, FŞ Şakar, İ Turhan, Ç Erginbaş, S Sandıkçı Altunatmaz, ...
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2016
292016
Kaşar peyniri üretimi için Starter kültür izolasyonu ve izolatların FTIR spektroskopisi ile tanısının yapılması
İ Turhan, Z Öner
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012
112012
Determination of starter culture properties of lactic acid bacteria isolated from cheese
İ Turhan, Z Öner
GIDA The Journal of Food, 2014
82014
Minci (Minzi) peynirinin özelliklerinin belirlenmesi
HŞ Aloğlu, İ Turhan, Ö Zübeyde
Gıda 37 (6), 349-354, 2012
62012
Optimization aging parameters of Mg silica aerogel using box-behnken approach
İT Kara, S Yücel, M Arıcı
Journal of Nano Research 62, 31-46, 2020
52020
Geleneksel Türk fermente et ürünlerinde (sucuk ve pastırma) Salmonella spp
SK Büyükünal, FŞ Şakar, İ Turhan, Ç Ergi̇Nbaş, S Sandikçi Altunatmaz, ...
Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157 ve nitrat-nitrit varlığı …, 2016
52016
Determination of properties of Minci cheese.
HȘ Aloğlu, İ Turhan, Z Öner
32012
Amino Acid Decarboxylase Activity of Some Lactic Acid Bacteria
P ERTÜRKMEN, İ TURHAN, Ö Zübeyde
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 6 (2), 89-94, 2015
12015
Determination of lactic acid bacteria in Kaºar cheese and identification by Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy
İ Turhan, Z Öner
African Journal of Biotechnology 14 (41), 2891-2902, 2015
12015
Occurrence of aflatoxin B1, total aflatoxin and ochratoxin a in bulgur commercialized in Turkey
İ Turhan, SK Büyükünal, FŞ Şakar
12015
Geleneksel bir gıda olarak ilkme yoğurdunun mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
İ Turhan, ES Kaplan, AG Karahan
Çukurova Üniversitesi, 2014
12014
Effect of Different Acids and Salt Application on The Microbiota of Pickled Cabbage
İT Kara, DA Baltakesmez, AA Tezcan, E Öztürk
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 12 (2), 327-337, 2024
2024
Life Cycle Assessment of Aerogels: A Critical Review
IT KARA, B KIYAK, NC GUNES, S YUCEL
2024
Investigation of Independent Parameters for Customization Properties of Precipitated Mesoporous Silica
B KECECIA, E YAPICI, IT KARA, S YUCEL
3rd International Conference on Aerogels for Biomedical and Environmental …, 2023
2023
An Overview of the Environmental Impacts of Aerogels with the Life Cycle Assessment Approach
İT KARA, B KIYAK, NÇ GÜNEŞ, S YÜCELC
3rd International Conference on Aerogels for Biomedical and Environmental …, 2023
2023
İstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
SK Büyükünal
Trakya Üniversitesi, 2016
2016
Chemical and microbiological properties of yoghurt sold in Marmara region in Turkey
SK Büyükünal, İ Turhan, T Kahraman
2015
Chemical and microbiological properties of yoghurt sold in Marmara region in Turkey
İ Turhan, SK Büyükünal, T Kahraman
2015
Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi (İngilizce)
İ Turhan, Ö Zübeyde
Gıda 39 (1), 9-15, 2014
2014
Süt sektöründe toplam kalite ve İSO uygulamaları
İ Turhan, Z Öner
2013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20