Takip et
serpil yalim
serpil yalim
Bilinmeyen bağlantı
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Tescilden uygulamaya coğrafi işaretler: Adana kebabı üzerine bir inceleme
SY Kaya, E Şahin
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 189-199, 2018
262018
Toplu yemek (hazır yemek) sektöründe yaşanan problemler ve çözüm önerileri
SY Kaya, S İlhan
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 553-581, 2018
252018
Naringin in Turkish orange juices and its reduction by naringinase
S Yalim, Y Özdemir, Hİ Ekiz
Journal of Food and Drug Analysis 12 (3), 15, 2004
222004
Effects of preparation procedures on ascorbic acid retention in pickled hot peppers
S Yalim, Y Özdemır
International journal of food sciences and nutrition 54 (4), 291-296, 2003
202003
Mersinde yaşayan yerleşik ve konargöçer yörüklerin mutfak kültürü üzerine bir araştırma
N Bektarim
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020
122020
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler
N Şimşek, AC Çakıcı, SY Kaya
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (1), 59-65, 2019
72019
Keçiboynuzu meyvesinden yüksek saflıkta şeker şurubu üretimi
S Yalim Kaya
62019
Mersin Boynuinceli Yörüklerinde Yemek Kültürü
N BEKTARIM, ÖÜSY KAYA, ÖGD CANc
PROCEEDING BOOK, 2019
52019
Bireylerin rahatlamak ve iyi hissetmek için tükettikleri gıdalar: Comfort food için Türkçe terim önerisi. 4
N Şimşek, S Yalım Kaya
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 19-21, 2018
52018
Turunçgil ürünlerinde naringin (4, 5, 7-trihydroxyflavanone 7-rhamnoglucoside) miktarının belirlenmesi ve giderilmesi
S Yalim
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2002
52002
Kızılcık meyvesi ve kullanılma potansiyeli
SY Kaya, D Canlı
Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi 2 (2), 59-65, 2019
42019
Resmi Verilere Göre Türkiye’de Taklit ve Tağşiş Yapılan Yiyecek ve İçecekler (According to Official Data of Adulteration and Counterfeit Made in Turkey Food & Beverage)
SY KAYA, F YAYLA
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 3108-3128, 2020
32020
YİYECEK METAFORLARI ÜZERİNE BİR LİTERATÜR İNCELEMESİ.
E Şahin, SY KAYA
Journal of International Social Research 11 (59), 2018
32018
KONFOR GIDALAR ÜZERİNE BİR DERLEME.
N ŞİMŞEK, S YALIM KAYA
Journal of International Social Research 11 (58), 2018
32018
KEÇİBOYNUZU MEYVESİNDEN SUDA ÇÖZÜNÜR KURU MADDE ÖZÜTLENMESİ ÜZERİNE MEYVENİN SU TUTMA KAPASİTESİ İLE ÖZÜTLEME KOŞULLARININ ETKİSİ
SY Kaya, Y Özdemir, FC Pod
Gıda 40 (6), 327-334, 2015
22015
Physical, textural, and sensory evaluation of cakes with carob molasses pulp
Sİ Yüksel Özdemir , Serpil Yalım Kaya
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy 2 (2), 159-168, 2024
1*2024
Preference for Turkish ethnic foods in the USA
E Şahin, S Yalım Kaya
Journal of Ethnic Foods 10 (1), 3, 2023
12023
TRABZON’DA YETİŞKİN BİREYLERDE OBEZİTE DURUMUNUN ARAŞTIRILMASI
Esra ŞAHİN, Serpil YALIM KAYA
6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ 1 (1), 425, 2024
2024
KORE MUTFAĞI-TÜRK MUTFAĞI FÜZYON MUTFAK ÇALIŞMALARI: KARALAHANADAN KIMCHI (KİMÇİ) YAPIMI
EŞ Serpil YALIM KAYA
6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ 1 (1), 1495-1505, 2024
2024
Enhancement of semolina pasta with carob molasses pulp
S Yalım Kaya, S İlhan, Ö İstanbullu Paksoy
Czech J. Food Sci 42, 109-117, 2024
2024
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20