Follow
MURAT ZORBA
Title
Cited by
Cited by
Year
The use of starter cultures in the fermentation of boza, a traditional Turkish beverage
M Zorba, O Hancioglu, M Genc, M Karapinar, G Ova
Process Biochemistry 38 (10), 1405-1411, 2003
1292003
Determination of rheological properties of boza by using physical and sensory analysis
M Genç, M Zorba, G Ova
Journal of Food Engineering 52 (1), 95-98, 2002
722002
Effect of emulsifiers on oil separation problem and quality characteristics of Tahin Helva during storage
O Guneser, M Zorba
Journal of food science and technology 51, 1085-1093, 2014
312014
An improved method for the quantitative determination of carboxymethyl cellulose in food products
M Zorba, G Ova
Food hydrocolloids 13 (1), 73-76, 1999
201999
Gamlar
M Zorba
Gıda Katkı Maddeleri Kitabı, T. Altuğ (edt), s, 79-106, 2001
112001
Gamlar, Gıda Katkı Maddeleri
M Zorba, T Altuğ
Ege Ü. Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, 96-99, 2001
102001
Emülgatörler
M Zorba
Gıda Katkı Maddeleri, 2001
52001
Asitliği Düzenleyiciler
T Altuğ, G Ova, K Demirağ, Y Elmacı, M Zorba, B Bahar, E Gür, V Uysal
Gıda Katkı Maddeleri, 41-53, 2001
52001
Yamanlar Dağı yöresi (İzmir) kireçsiz kahverengi büyük toprak grubunun zemin mekaniği yönünden kimi mühendislik özellikleri üzerine araştırmalar
Ü Altınbaş, M Zorba
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 (1), 28-37, 1990
51990
Bal arısı ve bal arısı ürünleri
MA APAN, M ZORBA, Ü KAYABOYNU
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 6 (2), 202-223, 2021
42021
Improvement of quality and shelf-life of Sübye, a traditional beverage of Turkey
MA APAN, M Zorba
Food Science and Technology 38, 719-725, 2018
42018
The choice of starter culture combination for the boza production by using sensory evaluation and determination of the chemical and rheological properties
M Zorba, O Hancioglu, M Genc, A Aslan, G Ova, M Karapinar
Proceedings of the international congress: improved traditional foods for …, 1999
41999
Kütahya İline özgü geleneksel bir tatlı: paşa helvası
M ARIGÜL, M ZORBA
Electronic Journal of Food Technologies 7 (3), 17-23, 2012
32012
Antioxidant and antimicrobial properties of honeydew honey of Ida mountains
E Yalazi, M Zorba
Turkish J Agri-Food Sci and Tech 8 (3), 587-593, 2020
12020
Sübyenin kalite özelliklerinin ve raf ömrünün geliştirilmesi üzerine bir araştırma
M Arigül
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012
12012
Vişne ve portakal meyve içeceklerinde yapay tatlandırıcı kullanımı üzerine bir araştırma
G Ova, M Zorba, E Gür
12001
Disinfection of Clostridioides difficile on spinach with epigallocatechin-based antimicrobial solutions and sodium hypochlorite
MN Tosun, GT Yalcın, G Korkmazer, M Zorba, C Caner, NND Zorba
International Journal of Food Microbiology 402, 110301, 2023
2023
Microbiological and physicochemical properties of farm bulk tank milk and antimicrobial resistance of its dominant bacteria
S Ozdikmenli Tepeli, M Zorba, M Yalman, E Bilgucu, NN Demirel Zorba
Journal of Food Safety 43 (1), e13022, 2023
2023
Determination of some quality properties for honeydew honeys of Ida Mountains.
E Yalazi, M Zorba
2022
Kaz Dağları Bölgesi Salgı Ballarının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
E YALAZİ, M ZORBA
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi 10 (1), 199-209, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20