Takip et
Özge Horzum
Özge Horzum
Ankara University, Agriculture Faculty, Horticulture Department
agri.ankara.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Economic and technical evaluation of fruit sector in Turkey
NT Güneş, O Horzum, E Güneş
Balkan Near Eastern J. Soc. Sci 3, 37-49, 2017
102017
Meyve üretiminin geliştirilme yöntem ve hedefleri
Aİ Köksal, Y Okay, L Demirsoy, H Demirsoy, Ü Serdar, NT Güneş, ...
Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, 11-15, 2010
102010
The prevention of physicochemical and microbial quality losses in fresh-cut red beets using different packaging under cold storage conditions
S Akan, Ö Horzum, HC Akal
LWT 155, 112877, 2022
72022
Postharvest salicylic acid treatment influences some quality attributes in air-stored pomegranate fruit
NT Güneş, M Yıldız, B Varış, Ö Horzum
Journal of Agricultural Sciences 26 (4), 499-506, 2020
42020
Taze sarımsak (Allium sativum L.) başlarının modifiye atmosferli paketlerde depolanma performansı
S Akan, Ö Horzum, N Tuna Güneş
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi 1, 424-432, 2019
42019
Fonksiyonel Gıda Kaynağı ‘Kırmızı Pancar’
S AKAN, Ö HORZUM, NT GÜNEŞ
Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition …, 2019
42019
Ankara koşullarında yetiştirilen Cooper 900 ve Gloster elma çeşitlerinin muhafaza üzerine 1-Methylcyclopropene uygulamalarının etkisi
Ö Özipek, Aİ Köksal
Bahçe Bilimi Yayın, 71-80, 2012
42012
Differential response of softneck and hardneck garlic ecotypes to quality attributes for long-term storage
A Selen, FY Karakan, Ö Horzum
Emirates Journal of Food and Agriculture, 2022
32022
Use of modified atmosphere packaging to manage quality of green garlic leaves during cold storage period
S Akan, Ö Horzum
Emirates Journal of Food and Agriculture, 550-558, 2020
32020
Azot ve bor gübrelemesinin kırmızı pancarın depolama sürecinde besin elementi konsantrasyonlarına etkisi
A Selen, MB TAŞKIN, Ö HORZUM, A Hanife
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 27 (1), 115-124, 2022
22022
Preharvest Nitrogen and Boron Application Preserve Quality Characteristics of Red Beet Under Storage Conditions
S Akan, Ö Horzum
Gesunde Pflanzen 75 (1), 127-138, 2023
12023
Storage and In-vitro Germination of Some Olive Pollens
A Şenbaş, Ö Horzum, CD Gencer, MT Özkaya
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 32 (4), 843-852, 2022
12022
Effect of nitrogen and boron fertilization on nutrient concentrations of red beet during storage.
S Akan, MB Taşkin, Ö Horzum, H Akça
12022
Modifiye atmosferli paketlemenin yeşil sarımsak (Allium sativum L.) yapraklarında kalite korunumuna etkisi
S Akan, Ö Horzum, NT Güneş
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 24 (3), 165-173, 2019
12019
The effect of modified atmosphere packaging on keeping quality in green garlic (Allium sativum L.) leaves.
S Akan, Ö Horzum, N TUNA GÜNEŞ
Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences/Mustafa Kemal …, 2019
12019
Nar: Kırmızı Sağlık Ajanı
Ö Horzum, S Akan, NT Güneş
içinde 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy …, 2019
12019
Influence of storage technology and 1-methylcyclopropene on postharvest behavior of ‘Ankara’pear
N TUNA GÜNEŞ, Ö HORZUM
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 48 (1), 81-94, 2024
2024
LED LIGHTING AND ROBOTIC ARM TECHNOLOGIES FOR PLANT PRODUCTION
UU HARMAN, Ö HORZUM, K DEMİR
Agricultural and Natural Research & Reviews, 79, 2021
2021
Storage type and 1-methylcyclopropene can alter keeping of color, vitamin C and antioxidant capacity in Ankara pear (Pyrus communis L.)
Ö Horzum, N Tuna Gunes
XIII International Controlled and Modified Atmosphere Research Conference …, 2021
2021
Ambalajlanmış Meyvelerde Tüketici Algısı
Ö HORZUM, N BAKOĞLU, NT GÜNEŞ
Meyve Bilimi 2, 2017
2017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20