Takip et
Gürkan AKDAĞ
Gürkan AKDAĞ
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Eğilimlerine Etkisi: Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
S Bayrakcı, G Akdağ
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi 27 (1), 96-110, 2016
1032016
İşgörenlerin kişilik özelliklerinin temel benlik değerlendirmelerine ve işten ayrılma niyetlerine etkisi
Y Akgündüz
Yönetim Bilimleri Dergisi 12 (24), 295-318, 2014
69*2014
Bir seyahat motivasyon aracı olarak gastronomi: Hatay'ı ziyaret eden yerli turistlerin seyahat motivasyonları, yiyecek-içecek deneyimleri ve seyahat memnuniyetleri üzerine bir …
G Akdağ, Y Akgündüz, O Güler, S Benli
Eurisia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and …, 2015
622015
Sokak lezzetlerinin gastronomik değeri: İstanbul sokak lezzetleri
Ş DEMİR, G AKDAĞ, Ü SORMAZ, E ÖZATA
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 589-601, 2018
612018
Sürdürülebilir gastronomi turizmi kapsamında otantik yiyeceklere yönelik bir inceleme
G Akdağ, M Üzülmez
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 301-309, 2017
532017
Gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dallarında yayınlanan tezlerin bibliyometrik analizi
E Şahin, G Akdağ, C ÇAKICI, O Neslihan
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 30-41, 2018
512018
Do tourists’ gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations: Turkey and Spain
G Akdag, O Guler, A Dalgic, S Benli, AC Cakici
British Food Journal 120 (1), 158-171, 2018
512018
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kariyer Algılamaları: Çanakkale, Mersin ve Kıbrıs’ta Bir Araştırma
T Güzel, G Akdağ, O Güler, S Şener
3. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu 1 (1), 176-187, 2014
502014
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi İçin Yeni Bir Alternatif: Surf&Turf
G Akdağ, E Özata, Ü Sormaz, BC Çetinsöz
4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2015
482015
İşten ayrılma niyeti ve aşırı rol yükünün otel çalışanlarının sosyal aylaklık davranışlarına etkisi
Y AKGÜNDÜZ, G Akdağ, O GULER, S Sünnetçioğlu
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 16 (4), 515-536, 2014
452014
Entelektüel sermaye ve örgüt performansı ilişkisi: Akdeniz bölgesindeki otel işletmelerinde bir araştırma
O Kurgun, G Akdağ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 2 (2), 155-176, 2013
432013
Trakya bağ rotasını takip eden yerli turistlerin şarap turizmi deneyimleri
G Akdağ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (4), 3-11, 2015
372015
Turizm ve Çevre İlişkisi: Türkiye’deki Yeşil Otellerin Gözünden Yeşil Otelcilik Uygulamalarının Getirileri
G Akdağ, O Güler, O Demirtaş, A Dalgıç, C Yeşilyurt
Türkiye Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi, 4-6 Haziran 2014, Muğla …, 2014
35*2014
Sürdürülebilir gastronomi turizmi kapsamında yeşil nesil restoranları incelenmesi
N Şimşek, G Akdağ
The Journal of Academic Social Science Studies 60 (2), 351-368, 2017
28*2017
Kariyer Uyum Yetenekleri Turizm Sektörüne Bağlılığı Etkiler Mi? Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilere Yönelik Bir Uygulama
M Yeşiltaş, G Akdağ, H Çeken, M Gürlek
15. Ulusal Turizm Kongresi 13-16 Kasım 2014, Ankara 1 (1), 1286-1300, 2014
27*2014
Helal otelleri tercih eden turistlerin yiyecek içecek hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyet düzeyleri
Ü Sormaz, N Onur, M Yılmaz, E Güneş, G Akdağ
Turizm Akademik Dergisi 4 (1), 81-93, 2017
262017
What is your favorite local food menu? Application of conjoint analysis on The Eastern Mediterranean cuisine of Turkey
O GÜLER, S BENLİ, G AKDAĞ, AC ÇAKICI
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (3), 38-52, 2016
262016
Yerli turistlerin tatil sürecinde sosyal medya kullanımı ve tatil kararlarına etkisi
BC Çetinsöz, G Akdağ
I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and …, 2015
252015
Otel işletmelerinde entelektüel sermaye ve örgüt performansı ilişkisi: Akdeniz bölgesindeki dört ve beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma
G Akdağ
DEÜ Sosyal Bilimleri Enstitüsü, 2012
252012
Otel çalışanlarının sahip oldukları kişilik özellikleri ve iş performansı ilişkileri: Antalya’da faaliyet gösteren beş yıldızlı otellerde bir uygulama
BC Çetinsöz, G AKDAĞ
Turizm Akademik Dergisi 2 (1), 1-13, 2015
212015
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20