Takip et
Tolga Gök
Tolga Gök
Diğer adlarTolga Gok
Associate Professor; Selcuk University; Post-Secondary Vocational School of Silifke-Tasucu
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Tükenmişlik: Meslek Yüksekokulu Akademik Personeli Üzerine Bir Araştırma
MF Çavuş, T Gök, F Kurtay
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 16 (2), 97-108, 2007
842007
Stratejik Rekabet Üstünlüğü Açısından Konaklama İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin İş Süreçlerine Etkileri: Teori ve Otel İşletmelerinde Uygulamalı Bir …
T Gök
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, 2009
132009
South Korean Tourists' Expectation, Satisfaction and Loyalty Relationship
T Gok, K Sayin
International Journal of Humanities and Social Sciences 9 (8), 2850 - 2855, 2015
92015
Turizmin Etkilerine Yerel Halkın Bakışı: Bişkek Örneği
T Gök, C İnce
Electronic Turkish Studies 12 (31), 125-150, 2017
7*2017
Rekabet Üstünlüğü Açısından Konaklama İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
T Gök
Detay Yayıncılık, 2010
72010
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS FARKINDALIĞININ BİLİNİRLİK VE DENEYİMLEME AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ.
Üİ GÜNDÜZ ALPTÜRKER, T GÖK, H ALPTÜRKER
Milli Folklor 33 (132), 2021
52021
Aile Yemekleri, Yeme Davranışları ve Fast-Food Tüketim Sıklığı İlişkisi: KTMU Örneği
T Gök, D İsakova, C İnce
Journal of Hospitality and Tourism Issues 2 (2), 216-232, 2020
52020
Kişilik Özelliklerinin Girişimcilik Eğilimine Etkisi: Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Örneği
E Akgöz, T Gök, C İnce
9. Uluslararası Girişimcilik Kongresi (ICE 2018), 314-329, 2018
52018
Bölgesel Kalkınmada Yat Turizminin Rolüne İlişkin Yerel Halkın Bakışı: Taşucu Örneği
T Gök
Çatalhöyük-International Journal of Tourism and Social Research 1 (1), 271-284, 2016
5*2016
Otel İşletmeciliğinde Pazarlama Bilgi Sistemi: Yapılan Bir Araştırma ve Sonuçları
AC Çakıcı, T Gök
Öneri Dergisi 6 (22), 73-85, 2004
52004
Otel İşletmeciliğinde Pazarlama Bilgi Sistemi ve Önemi: Antalya ve İstanbul İllerinde Faaliyet Gösteren 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yapılan Bir Araştırma ve Sonuçları
T Gök
Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve …, 2002
52002
Üniversite Öğrencilerinin Kültürel Miras Farkındalığını Değerlendirmede Önem-Performans Analizinin (ÖPA) Kullanımı
T Gök
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 325-341, 2020
42020
Seyahat Acentası Çalışanlarının İş Değerleri Algısı ve İşten Ayrılma Niyeti İlişkisi
C İnce, T Gök
Electronic Turkish Studies 13 (30), 179-201, 2018
3*2018
Foreign Workers Employment in the Hotel Industry: Evidence from Five-Star Hotels in Antalya
B Erdem, T Türkmendağ, E Akgöz, T Gök
Journal of Tourismology 7 (1), 29-53, 2021
22021
Kırgızistan Gastronomi Haritası
C İnce, T Gök, G Samatova, N Turganbayeva, D İsakova
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 360-382, 2020
2*2020
Kırgızistan’da Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması ile İlgili Bir Model Önerisi
E Akgöz, B Erdem, T Gök, C İnce, U Alimov, N Turganbaeva, K Asanova
BYR Publishing House, 2018
12018
Digital Marketing and Consumer Behavior in Tourism
T Gök, M Baltacı
Innovation Strategies and Organizational Culture in Tourism, 2024
2024
Turizm İşletmelerinde Performans Değerlendirme Sürecinin Önemi Üzerine Bir Araştırma
E Akgöz, T Gök, A Tekin
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 48-60, 2021
2021
The Impact of Diversity Perception on Organizational Commitment: A Research in Hotel Enterprises
C İnce, T Gök, G Samatova, İC Gençay
MANAS Journal of Social Studies 9 (3), 1663-1763, 2020
2020
Kırgızistan’da Gastronomi Turizmi ve Gastronomi Haritasının Hazırlanması Projesi
B Erdem, T Gök, C İnce
Kırgızistan’ın Gastronomi Turizmi ve Haritası, 64-85, 2019
2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20