Alternatif turizm çeşitlerinin Konya turizmine etkisi üzerine bir araştırma Y Ulusan, O Batman Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 243-260, 2010 | 147 | 2010 |
İş stresi ile toksik davranışlar arasındaki ilişki: Aşçılar üzerinde bir araştırma K Unur, Y Pekerşen Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (1), 108-129, 2017 | 59 | 2017 |
Konya İlinde Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Kültürel Mirasın Korunması ve Kullanımına Yönelik Yerel Halkın Görüşleri E Güneş, Y Pekerşen, HF NİZAMLIOĞLU, RT Ünüvar Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 10, 1-14, 2019 | 49 | 2019 |
Alternatif turizm çeşitlerinin turizm potansiyeline etkisi: Konya örneği Y Ulusan, O Batman Yayınlanmış yüksek lisans tezi, Sakarya Üniversitesi, Sakarya, 2009 | 41 | 2009 |
Professional Satisfaction as a Key Factor in Employee Retention: A case of the Service Sector Y Pekerşen, O Tugay Journal of Tourism and Services 20 (11), 1-27, 2020 | 38 | 2020 |
Turizm Sektöründe Etnik Restoranlar: İstanbul Örneği (Ethnic Restaurants in Tourism G TEYİN, N ASLAN, Ü SORMAZ, Y PEKERŞEN, HF NİZAMLIOĞLU Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 5 (Özel Sayı 2), 77-87, 2017 | 38 | 2017 |
Restoran işletmelerinde gıda israfının önlenmesi ve ihtiyaç fazlası yemeğin değerlendirilmesine yönelik bir mobil uygulama modelinin geliştirilmesi: LUSE U Erik, Y Pekerşen Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 16 (3), 418-436, 2019 | 35 | 2019 |
The impact of food neophobia and sensation seeking of foreign tourists on the purchase intention of traditional Turkish food KK Sivrikaya, P Yeliz International Journal of Gastronomy and Food Science 21, 1-8, 2020 | 31 | 2020 |
Kültürel miras turizmi değerlerinin korunması ve sürdürülebilirliği kapsamında yerel halkın tutumu: Cumalıkızık örneği Y Pekerşen, E Güneş, B Seçuk Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 350-368, 2019 | 27 | 2019 |
Otel işletmelerinde çalışan aşçıların iş stresi ile iş tatmini, örgütsel bağlılık ve toksik davranışları arasındaki ilişki Y Pekerşen, K Unur Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, 2015 | 23 | 2015 |
Coğrafi işaretli gastronomik bir değer olan Karaman Divle Obruğu tulum peynirinin bölge halkı tarafından algılanması S Toklu, Y Pekerşen Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 2251-2273, 2019 | 22 | 2019 |
An overall assessment of sports tourism articles M Mesci, Y Pekerşen, Z Mesci Journal of Hospitality and Tourism Insights 4 (5), 676-707, 2021 | 21 | 2021 |
Müze ziyaretçilerinin hizmet kalitesine yönelik algılamaları: Mevlana Müzesi örneği. E Güneş, Y Pekerşen, G Alagöz, KK Sivrikaya Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi 11 (21), 591-612, 2019 | 21 | 2019 |
The perceptions of a local community on tourism development: The case of Akyaka as a Cittaslow Y Pekerşen, M Kaplan Community Development, 2022 | 18 | 2022 |
Tourists' attitudes toward green product buying behaviours: The role of demographic variables Y Pekerşen, F Canöz Tourism Management Studies 18 (4), 7-16, 2022 | 17 | 2022 |
Impact to culinary chefs' individual innovativeness levels on service innovation performance O Tugay, Y Pekerşen International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100472, 2022 | 14 | 2022 |
Botanik Bahçeleri ve Turizm Ü Çarbuğa, Y Pekerşen Gastroia Journal of Gastronomy and Travel Research 1 (1), 26-35, 2017 | 13 | 2017 |
Tüketicilerin Yeme İçme Alışkanlıkları ve Yiyecek-İçecek İşletmesi Tercihlerinde Sosyal Medya Kullanımının Rolü: Muğla Örneği Y Pekerşen, M Kaplan İşletme Araştırmaları Dergisi 12 (3), 2362-2381, 2020 | 12 | 2020 |
Konya’da keçecilik geleneğinin somut olmayan kültürel miras açısından değerlendirilmesi Y Pekerşen, İ Çalık Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 20 (37), 339-355, 2017 | 11 | 2017 |
The Hotel Chefs Perception on Traditional Kitchen Culture and Gastronationalism Y Pekerşen Revista Anais Brasileiros de Estudos Turisticos /ABET 10, 1-11, 2020 | 10 | 2020 |