Follow
Yeliz Pekerşen Ph.D
Yeliz Pekerşen Ph.D
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Verified email at erbakan.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Alternatif turizm çeşitlerinin Konya turizmine etkisi üzerine bir araştırma
Y Ulusan, O Batman
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 243-260, 2010
1272010
İş stresi ile toksik davranışlar arasındaki ilişki: Aşçılar üzerinde bir araştırma
K Unur, Y Pekerşen
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (1), 108-129, 2017
562017
Konya İlinde Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Kültürel Mirasın Korunması ve Kullanımına Yönelik Yerel Halkın Görüşleri
E Güneş, Y Pekerşen, HF NİZAMLIOĞLU, RT Ünüvar
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 10, 1-14, 2019
472019
Alternatif turizm çeşitlerinin turizm potansiyeline etkisi: Konya örneği
Y Ulusan, O Batman
Yayınlanmış yüksek lisans tezi, Sakarya Üniversitesi, Sakarya, 2009
372009
Turizm Sektöründe Etnik Restoranlar: İstanbul Örneği (Ethnic Restaurants in Tourism
G TEYİN, N ASLAN, Ü SORMAZ, Y PEKERŞEN, HF NİZAMLIOĞLU
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 5 (Özel Sayı 2), 77-87, 2017
352017
Restoran işletmelerinde gıda israfının önlenmesi ve ihtiyaç fazlası yemeğin değerlendirilmesine yönelik bir mobil uygulama modelinin geliştirilmesi: LUSE
U Erik, Y Pekerşen
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 16 (3), 418-436, 2019
312019
Professional Satisfaction as a Key Factor in Employee Retention: A case of the Service Sector
Y Pekerşen, O Tugay
Journal of Tourism and Services 20 (11), 1-27, 2020
302020
Kültürel miras turizmi değerlerinin korunması ve sürdürülebilirliği kapsamında yerel halkın tutumu: Cumalıkızık örneği
Y Pekerşen, E Güneş, B Seçuk
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 350-368, 2019
252019
The impact of food neophobia and sensation seeking of foreign tourists on the purchase intention of traditional Turkish food
KK Sivrikaya, P Yeliz
International Journal of Gastronomy and Food Science 21, 1-8, 2020
232020
Otel işletmelerinde çalışan aşçıların iş stresi ile iş tatmini, örgütsel bağlılık ve toksik davranışları arasındaki ilişki
Y Pekerşen, K Unur
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, 2015
232015
Müze ziyaretçilerinin hizmet kalitesine yönelik algılamaları: Mevlana Müzesi örneği.
E Güneş, Y Pekerşen, G Alagöz, KK Sivrikaya
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi 11 (21), 591-612, 2019
212019
Coğrafi işaretli gastronomik bir değer olan Karaman Divle Obruğu tulum peynirinin bölge halkı tarafından algılanması
S Toklu, Y Pekerşen
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 2251-2273, 2019
202019
An overall assessment of sports tourism articles
M Mesci, Y Pekerşen, Z Mesci
Journal of Hospitality and Tourism Insights 4 (5), 676-707, 2021
182021
Tourists' attitudes toward green product buying behaviours: The role of demographic variables
Y Pekerşen, F Canöz
Tourism Management Studies 18 (4), 7-16, 2022
122022
Impact to culinary chefs' individual innovativeness levels on service innovation performance
O Tugay, Y Pekerşen
International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100472, 2022
112022
Botanik Bahçeleri ve Turizm
Ü Çarbuğa, Y Pekerşen
Gastroia Journal of Gastronomy and Travel Research 1 (1), 26-35, 2017
112017
Konya’da keçecilik geleneğinin somut olmayan kültürel miras açısından değerlendirilmesi
Y Pekerşen, İ Çalık
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 20 (37), 339-355, 2017
112017
Tüketicilerin Yeme İçme Alışkanlıkları ve Yiyecek-İçecek İşletmesi Tercihlerinde Sosyal Medya Kullanımının Rolü: Muğla Örneği
Y Pekerşen, M Kaplan
İşletme Araştırmaları Dergisi 12 (3), 2362-2381, 2020
102020
LISANS DÜZEYINDEKI TURIZM ÖĞRENCILERININ ÇALIŞMA HAYATINDA KARŞILAŞABILECEKLERI CINSIYETE DAYALI AYRIMCILIĞI ALGILAMALARINA YÖNELIK BIR ARAŞTIRMA
K UNUR, Y ULUSAN
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 7 (3), 39-50, 2010
102010
The Hotel Chefs Perception on Traditional Kitchen Culture and Gastronationalism
Y Pekerşen
Revista Anais Brasileiros de Estudos Turisticos /ABET 10, 1-11, 2020
92020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20