Follow
Hande Tahmaz
Hande Tahmaz
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Verified email at agri.ankara.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Bağcılığın geliştirilmesi yöntemleri ve üretim hedefleri
G Söylemezoğlu, B Kunter, M Akkurt, M Sağlam, A Ünal, S Buzrul, ...
Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, 12-16, 2015
412015
Türkiye’de asma ve meyve fidanı üretimi ve kullanımı
G Söylemezoğlu, H Dumanoğlu, H Çelik, B Kunter, A Atıcı, H Tahmaz
Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, 11-15, 2010
342010
Recent developments in seedless grapevine breeding
M Akkurt, H Tahmaz, S Veziroğlu
South African Journal of Enology and Viticulture 40 (2), 1-1, 2019
312019
Effects of Vinification Techniques Combined with UV‐C Irradiation on Phenolic Contents of Red Wines
H Tahmaz, G Söylemezoğlu
Journal of food science 82 (6), 1351-1356, 2017
192017
BAZI SOFRALIK VE ŞARAPLIK ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ
H TAHMAZ, G SÖYLEMEZOĞLU, D YÜKSEL, NG BAYDAR
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences 27, 2013
132013
Phenolic compounds and antioxidant capacities in grape berry skin, seed and stems of six winegrape varieties grown in Turkey
HT Karaman, DY Küskü, G Söylemezoğlu
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus 20 (1), 15-25, 2021
122021
Denizli-Çal yöresinde yetiştirilen şaraplık üzüm çeşitlerinin farklı dokularında fenolik bileşik içeriklerinin belirlenmesi
H TAHMAZ, G SÖYLEMEZOĞLU
Bahçe 48 (1), 39-48, 2019
82019
Kalecik Karası üzüm çeşidi klon adaylarının gelişme, verim ve ürün kalitesi yönüyle değerlendirilmesi
H Tahmaz
Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 2009
82009
Selected phenolics and antioxidant capacities: From Boğazkere (Vitis vinifera L.) grape to pomace and wine
H Tahmaz, G SÖYLEMEZOĞLU
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 46 (5), 623-631, 2022
72022
Tunceli ilinde yetiştirilen bazı şaraplık üzüm çeşitlerinde antioksidan aktivitenin ve fenolik bileşiklerin belirlenmesi
NK SANYÜREK, H TAHMAZ, A ÇAKIR, G SÖYLEMEZOĞLU
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 5 (4), 551-555, 2018
62018
Phenolic compound and antioxidant capacity contents of Vitis labrusca. L. genotypes
H TAHMAZ KARAMAN, D Yuksel Kusku, G Söylemezoğlu, H Çelik
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI 19 (2), 2022
42022
Vitis labrusca L. Genotiplerinin fenolik bileşik ve antioksidan kapasite içerikleri
HT KARAMAN, DY Küskü, G Söylemezoğlu, H Çelik
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 19 (2), 318-331, 2022
42022
Tunceli İlinde Yetiştirilen Bazı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinde Antioksidan Aktivitenin ve Fenolik Bileşiklerin Belirlenmesi
N KARACA SANYÜREK, H TAHMAZ, A Çakır, G SÖYLEMEZOĞLU
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 5 (4), 551-555, 2018
32018
Kalecik karası (Vitis Vinifera L.) ve Boğazkere (Vitis Vinifera L.) üzüm çeşitlerinde farklı yetiştiricilik, depolama, uv uygulaması ve vinifikasyon tekniklerinin bazı fenolik …
H Tahmaz
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2014
32014
Total phenolic compound and trans-resveratrol levels of some grape (Vitis vinifera L.) stems.
HT Karaman, DY Küskü, G Söylemezoğlu
22020
Üzüm (Vitis vinifera L.) Çeşitlerine Ait 49 Adet Salkım İskeletinin Toplam Fenolik Bileşik ve Trans-Resveratrol Düzeyleri
H Tahmaz, DY KÜSKÜ, G Söylemezoğlu
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 24 (2), 222-228, 2020
22020
Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve transresveratrol düzeyleri
HT Karaman, DY Küskü, G Söylemezoğlu
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 24 (2), 222-228, 2020
22020
Comparison of antioxidant capacity and phenolic compound contents in different tissues of sixteen red grape cultivars grown at Kalecik Viticultural Research and Experiment …
D Yuksel, H Tahmaz, G Söylemezoğlu, B Demirer, N Gokturk Baydar, ...
XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on …, 2018
22018
Farklı Vinifikasyon Tekniklerinin Kalecik Karası Şaraplarındaki Fenolik Bileşik İçeriklerine Etkisi
H Tahmaz, G Söylemezoğlu
Gıda 39 (4), 219-226, 2014
22014
Does uv light affect the total phenolic compound, anthocyanin, antioxidant capacity, and sensory profiles in wines?
H Tahmaz, D Yüksel Küskü
International Journal of Food Science & Technology 57 (6), 3567-3577, 2022
12022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20