Follow
Bilgehan Polatoglu
Title
Cited by
Cited by
Year
Moisture adsorption isotherms and thermodynamics properties of sucuk (Turkish dry-fermented sausage)
B Polatoğlu, AV Beşe, M Kaya, N Aktaş
Food and Bioproducts Processing 89 (4), 449-456, 2011
722011
Green synthesis of fluorescent carbon dots from Kumquat (Fortunella margarita) for detection of Fe3+ ions in aqueous solution
B Polatoğlu, E Bozkurt
Research on Chemical Intermediates 47, 1865-1881, 2021
122021
Sun Drying of Cornelian Cherry Fruits (Cornus mas L.)
B Polatoğlu, AV Beşe
Erzincan University Journal of Science and Technology 10 (1), 68-77, 2017
11*2017
CONVECTIVE DRYING OF CORNELIAN CHERRY FRUITS (Cornus mas. L): DRYING KINETICS AND DEGRADATION OF VITAMIN C
B Polatoğlu, AV Beşe
Omer Halisdemir University Journal of Engineering Sciences 6 (2), 406-414, 2017
62017
Farklı yöntemler ile kurutulan kızılcık (Cornus mas L.) meyvesinin kuruma karakteristiklerinin incelenmesi
B Polatoğlu
Doktora Tezi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2013
52013
Thermodynamic analysis of experimental adsorption isotherms of Pastirma (Turkish dry meat product)
B Polatoğlu, AV Beşe, M Kaya, N Aktaş
Journal of Food, Agriculture & Environment 11 (3&4), 2803-2809, 2013
22013
Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Proseslerinin Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Askorbik Asit C Vitamini İçeriğine Etkilerinin İncelenmesi
Polatoğlu B., Beşe A. V.
10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 51-52, 2012
2*2012
Kızılcığın Konvektif Bir Kurutucuda Kurutulmasında Isı ve Kütle Transfer Katsayıları ve Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi
Polatoğlu B., Aral S., Beşe A. V.
3rd International Congress on Engineering Sciences and Multidisciplinary …, 2022
2022
Analysis of Mass And Heat Transfer Coefficients, Energy Consumption and Efficiency of in Dehydration of Cornelian Cherry
Polatoğlu B., Aral S.
Journal of Brilliant Engineering (BEN) 3 (4), 1-8, 2022
2022
A New Carbon Dot Synthesis from Kumquat and Ion Sensor Application
B Polatoğlu, E Bozkurt
III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference AGBIOL …, 2021
2021
Etkin Difüzyon Katsayısı ve Aktivasyon Enerjisi Değerlerinin Kızılcık (Cornus mas L.) Meyvesinde Belirlenmesi
Polatoğlu B., Beşe A. V.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, 163, 2016
2016
Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi
Polatoğlu B.
Termal Turizm, 79-106, 2015
2015
Ascorbic Acid Vitamin C Important for Human Nutrition Physiology and Health an Antioxidative Anticarcinogenic Vitamin
B., Polatoğlu
1st International Turkic World Conference on Chemical Sciences and …, 2015
2015
Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular
Polatoğlu B.
XI. Türk Kaplıca Tıbbı ve Balneoloji Kongresi, 53, 2014
2014
Medical and Aromatic Important Plant Tarhun Artemisia dracunculus L
B., Polatoğlu
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI, 337, 2014
2014
Biyolojik Materyallerin Kurutulması
Polatoğlu B., Beşe A. V.
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 376-380, 2013
2013
İnsan Organizmasındaki Fonksiyonları Bakımından Suyun Önemi
Polatoğlu B.
Baki Canik Su Medeniyeti Sempozyumu SMS, 54-55, 2013
2013
Cornelian Cherry Cornus mas L an Important Fruit Processed to Traditional Foods in Turkish Culture
Polatoğlu B., Beşe A. V.
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to …, 2013
2013
A Toxic Element from one of the Food Contaminants Arsenic
B., Polatoğlu
7th International Symposium on Ecology and Environmental Problems ISEEP, 156, 2013
2013
Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Prosesleri ile Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Kurutma Kinetiğinin İncelenmesi ve Matematik Modellenmesi
Polatoğlu B., Beşe A. V.
10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 165-166, 2012
2012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20