Moisture adsorption isotherms and thermodynamics properties of sucuk (Turkish dry-fermented sausage) B Polatoğlu, AV Beşe, M Kaya, N Aktaş Food and Bioproducts Processing 89 (4), 449-456, 2011 | 72 | 2011 |
Green synthesis of fluorescent carbon dots from Kumquat (Fortunella margarita) for detection of Fe3+ ions in aqueous solution B Polatoğlu, E Bozkurt Research on Chemical Intermediates 47, 1865-1881, 2021 | 12 | 2021 |
Sun Drying of Cornelian Cherry Fruits (Cornus mas L.) B Polatoğlu, AV Beşe Erzincan University Journal of Science and Technology 10 (1), 68-77, 2017 | 11* | 2017 |
CONVECTIVE DRYING OF CORNELIAN CHERRY FRUITS (Cornus mas. L): DRYING KINETICS AND DEGRADATION OF VITAMIN C B Polatoğlu, AV Beşe Omer Halisdemir University Journal of Engineering Sciences 6 (2), 406-414, 2017 | 6 | 2017 |
Farklı yöntemler ile kurutulan kızılcık (Cornus mas L.) meyvesinin kuruma karakteristiklerinin incelenmesi B Polatoğlu Doktora Tezi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2013 | 5 | 2013 |
Thermodynamic analysis of experimental adsorption isotherms of Pastirma (Turkish dry meat product) B Polatoğlu, AV Beşe, M Kaya, N Aktaş Journal of Food, Agriculture & Environment 11 (3&4), 2803-2809, 2013 | 2 | 2013 |
Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Proseslerinin Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Askorbik Asit C Vitamini İçeriğine Etkilerinin İncelenmesi Polatoğlu B., Beşe A. V. 10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 51-52, 2012 | 2* | 2012 |
Kızılcığın Konvektif Bir Kurutucuda Kurutulmasında Isı ve Kütle Transfer Katsayıları ve Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi Polatoğlu B., Aral S., Beşe A. V. 3rd International Congress on Engineering Sciences and Multidisciplinary …, 2022 | | 2022 |
Analysis of Mass And Heat Transfer Coefficients, Energy Consumption and Efficiency of in Dehydration of Cornelian Cherry Polatoğlu B., Aral S. Journal of Brilliant Engineering (BEN) 3 (4), 1-8, 2022 | | 2022 |
A New Carbon Dot Synthesis from Kumquat and Ion Sensor Application B Polatoğlu, E Bozkurt III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference AGBIOL …, 2021 | | 2021 |
Etkin Difüzyon Katsayısı ve Aktivasyon Enerjisi Değerlerinin Kızılcık (Cornus mas L.) Meyvesinde Belirlenmesi Polatoğlu B., Beşe A. V. Türkiye 12. Gıda Kongresi, 163, 2016 | | 2016 |
Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi Polatoğlu B. Termal Turizm, 79-106, 2015 | | 2015 |
Ascorbic Acid Vitamin C Important for Human Nutrition Physiology and Health an Antioxidative Anticarcinogenic Vitamin B., Polatoğlu 1st International Turkic World Conference on Chemical Sciences and …, 2015 | | 2015 |
Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular Polatoğlu B. XI. Türk Kaplıca Tıbbı ve Balneoloji Kongresi, 53, 2014 | | 2014 |
Medical and Aromatic Important Plant Tarhun Artemisia dracunculus L B., Polatoğlu International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI, 337, 2014 | | 2014 |
Biyolojik Materyallerin Kurutulması Polatoğlu B., Beşe A. V. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 376-380, 2013 | | 2013 |
İnsan Organizmasındaki Fonksiyonları Bakımından Suyun Önemi Polatoğlu B. Baki Canik Su Medeniyeti Sempozyumu SMS, 54-55, 2013 | | 2013 |
Cornelian Cherry Cornus mas L an Important Fruit Processed to Traditional Foods in Turkish Culture Polatoğlu B., Beşe A. V. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to …, 2013 | | 2013 |
A Toxic Element from one of the Food Contaminants Arsenic B., Polatoğlu 7th International Symposium on Ecology and Environmental Problems ISEEP, 156, 2013 | | 2013 |
Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Prosesleri ile Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Kurutma Kinetiğinin İncelenmesi ve Matematik Modellenmesi Polatoğlu B., Beşe A. V. 10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 165-166, 2012 | | 2012 |