Takip et
Ali SOYUÇOK
Ali SOYUÇOK
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
mehmetakif.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
A SOYUÇOK, T EKİZ, GB KILIÇ
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, 332-344, 2016
242016
Metagenomic and chemical analysis of Tarhana during traditional fermentation process
A Soyucok, MNZ Yurt, O Altunbas, VC Ozalp, M Sudagidan
Food Bioscience, 100824, 2021
202021
Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi
E DEMİR, E KAYGUSUZ, GB KILIÇ, Y Sedef, A SOYUÇOK
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 8 (Ek 1), 262-267, 2017
132017
Identification of bacterial communities of fermented cereal beverage Boza by metagenomic analysis
S Ucak, MNZ Yurt, BB Tasbasi, EE Acar, O Altunbas, A Soyucok, A Aydin, ...
LWT, 112465, 2022
122022
An Evaluatıon Of Guelder Rose (Viburnum Opulus L.) And Hawthorn (Crataegus Monogyna) Concentrates As Alternative Antioxidant Sources To BHT And Nitrite In Poultry Meat Model System
B ÇEMTEKİN, E KILINÇ, L KARABACAK, T DAĞTEKİN, T TİRYAKİ, ...
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 62 (2), 217-227, 2019
102019
Süt kaynaklı olmayan probiyotik gıdalar
A Soyuçok, GB Kılıç
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (12), 1615-1625, 2017
62017
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
A SOYUÇOK, B KILIÇ, GB KILIÇ
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 10 (1), 102-110, 2019
4*2019
Effects Of Pomegranate Peel And Propolis Powders And Their Combinations On Physico-Chemical And Microbiological Properties Of Turkish Dry-Fermented Sausage (Sucuk) With Various …
Ç KISA, E KARAGÖZ, G CİCİ, Ö KÖKER, B KILIÇ, A ŞİMŞEK, D BİLECEN, ...
Scientific Papers: Series D, Animal Science-The International Session of …, 2018
42018
The effects of some essential oils on methicilin resistant Staphylococcus aureus.
A Soyuçok
22022
Determination of antioxidant and antimicrobial activities of ethanolic extract from Suillus granulatus
A Soyuçok, M Doğantürk, O Yavuz, CB Küçükiğci, A KIYAK
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University 7 (1), 7-12, 2022
2*2022
Determination of in vitro antimicrobial and antibiofilm activity of Hypericum crenulatum against some food pathogens and its phenolic content
A Soyuçok, A Kart, H Yalçın, E Zeybek, O Özkan
Acta Alimentaria, 2024
12024
Bacterial microbiota and chemical properties of Turkish tarhana
EE Ömeroğlu, Ö Can, ŞN Temiz, R Al, O Altunbaş, MNZ Yurt
Slovak University of Agriculture, 2023
12023
Psyllium, bezelye ve yulaf diyet liflerinin depolama süresi boyunca ayranın fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
H Yalçın, İ Gün, A Soyuçok
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 26 (3), 336-348, 2022
12022
Boza Mikrobiyotasının Fermantasyon Sürecindeki Değişimi
M Kavruk, MNZ YURT, BB TAŞBAŞI, EE ACAR, A SOYUÇOK, ...
Kocatepe Veterinary Journal 14 (2), 238-246, 2021
12021
The Potential Use Of Lactic Acid Bacteria As Antioxidant Agent in Meat Products
A SOYUÇOK, GB KILIÇ, B KILIÇ
12018
Virulence properties of nisin-resistant bacteria isolated from raw milk and cheese samples
G Başyiğit Kılıç, H Yalçın, A Soyuçok, M Sudağıdan
Acta Alimentaria, 2024
2024
Optimization of Synthesis Reaction Parameters of AgNPs Derived from Laser trilobum Plant for Foodborne Pathogens
A Soyucok, B Kabak, B Tosun
Food and Bioprocess Technology, 1-13, 2024
2024
Helichrysum arenarium-mediated facile green synthesis, antibacterial, catalytic activity and hydrogen evolution of metallic (Ag, Cu) and bimetallic (Ag/Cu) nanoparticles
M Şahin, Y Arslan, A Soyuçok
Materials Chemistry and Physics, 128853, 2024
2024
Assessment of In Vitro Antioxidant Capacity of Ginseng Extract and Its Efficiency on Lipid Oxidation Inhibition and Physicochemical Properties in Cooked Ground Beef During …
A Soyuçok, B Kılıç, GB Kılıç
Food Technology and Biotechnology 62, 2, 2024
2024
Virulence properties of Listeria monocytogenes isolated from meat and meat contact surfaces in a slaughterhouse
F Tasci, M Sudagidan, O Yavuz, A Soyucok, A Aydin
Polish Journal of Veterinary Sciences 27 (1), 13-23, 2024
2024
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20