Kilis ilinin kırsal turizm potansiyeli ve sosyo-ekonomik kalkınma açısından değerlendirilmesi M HARBALIOĞLU, Ö Gamze, B ERKAN International Journal of Social and Economic Sciences 3 (2), 55-61, 2013 | 27 | 2013 |
Devlet üniversitelerinin etkinlik analizi: Türkiye örneği G Özel Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi 29 (3), 124-136, 2014 | 24 | 2014 |
Yöresel yemeklerin restoran menülerinde yer alma düzeyinin belirlenmesi: Kilis mutfağı örneği G Özel, F Yıldız, M Akbaba Kesit Akademi Dergisi 3 (11), 351-364, 2017 | 15 | 2017 |
Covid-19 sonrası dışarıda yemek yeme alışkanlıklarının planlı davranış teorisi kapsamında değerlendirilmesi Ö Gamze, F YILDIZ Gaziantep University Journal of Social Sciences 20 (2), 953-972, 2021 | 11 | 2021 |
KİLİS İLİ YÖRESEL YEMEKLERİNDE SURİYE GÖÇÜNÜN GÖLGESİ GÖ Melda Akbaba JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 6 (2), 971-982, 2020 | 9* | 2020 |
Konaklama işletmelerinde covid-19 sonrası uygulanan sağlık ve güvenlik uygulamalarının örgüte uyum ve işgören performansı üzerine etkisi G Özel, A İnak, C Özel Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1652-1669, 2021 | 6 | 2021 |
Kültür ve inanç turizmi kapsamında hoşgörü kenti hatay ilinin değerlendirilmesi M Harbalıoğlu, G Özel International conference on religious tourism and tolerance, 9-12, 2013 | 6 | 2013 |
Turizm sektörü çalışanlarında atalet yordayıcısı olarak iş yaşamında yalnızlık G Özel, A İnak İşletme Araştırmaları Dergisi 13 (3), 2188-2202, 2021 | 5 | 2021 |
Konaklama işletmelerinde personel istihdamında dış kaynak kullanımının iş görenler üzerine etkisi:“beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma” G Özel PQDT-Global, 2010 | 4 | 2010 |
Geleneklerin Aktarım Sürecinde Mutfak Kültürünün Rolü: Kilis Örneği MA Fatih Yıldız, Melda Akbaba, Gamze Özel Researcher: Social Science Studies 6 (2), 113-122, 2018 | 3* | 2018 |
YÖRESEL YEMEKLERİN RESTORAN MENÜLERİNDE YER ALMA DÜZEYİNİN BELİRLENMESİ: KİLİS MUTFAĞI ÖRNEĞİ M AKBABA, Ö Gamze, F YILDIZ Kesit Akademi Dergisi, 351-364, 2022 | 2 | 2022 |
Ensar Şehir Mutfak İmajının Belirlenmesi: Kilis ve Suriye Mutfağı Örneği GÖ Melda Akbaba Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 1971-1985, 2020 | 2 | 2020 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Proaktif Kişilik, Kariyer Uyum Yetenekleri ile Yaşam Doyumu Arasındaki İlişki. M Akbaba, G Özel Turkish Studies-Social Sciences 16 (5), 2021 | 1 | 2021 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Üniversite Öğrencilerinin Kilis Mutfağına Yönelik Algıları FY Melda Akbaba, Gamze Özel SSS Journal 4 (19), 2072-2079, 2018 | | 2018 |
OTEL İŞLETMELERİNDE YÖNETİCİLERİN MİY (MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ) ALGILAMALARI: İSTANBUL'DA FAALİYET GÖSTEREN 5 YILDIZLI OTELLERE YÖNELİK AMPİRİK BİR ARAŞTIRMA İ Öztürk, M Yeşiltaş, G Özel Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 6 (2), 2009 | | 2009 |
DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURU OLARAK GASTRONOMİ TURİZMİ: KİLİS İLİ ÖRNEĞİ ÖGF YILDIZ, ÖGDM AKBABA, ÖGG ÖZEL | | |