Takip et
Gamze Özel
Gamze Özel
kilis.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Kilis ilinin kırsal turizm potansiyeli ve sosyo-ekonomik kalkınma açısından değerlendirilmesi
M HARBALIOĞLU, Ö Gamze, B ERKAN
International Journal of Social and Economic Sciences 3 (2), 55-61, 2013
272013
Devlet üniversitelerinin etkinlik analizi: Türkiye örneği
G Özel
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi 29 (3), 124-136, 2014
242014
Yöresel yemeklerin restoran menülerinde yer alma düzeyinin belirlenmesi: Kilis mutfağı örneği
G Özel, F Yıldız, M Akbaba
Kesit Akademi Dergisi 3 (11), 351-364, 2017
152017
Covid-19 sonrası dışarıda yemek yeme alışkanlıklarının planlı davranış teorisi kapsamında değerlendirilmesi
Ö Gamze, F YILDIZ
Gaziantep University Journal of Social Sciences 20 (2), 953-972, 2021
112021
KİLİS İLİ YÖRESEL YEMEKLERİNDE SURİYE GÖÇÜNÜN GÖLGESİ
GÖ Melda Akbaba
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 6 (2), 971-982, 2020
9*2020
Konaklama işletmelerinde covid-19 sonrası uygulanan sağlık ve güvenlik uygulamalarının örgüte uyum ve işgören performansı üzerine etkisi
G Özel, A İnak, C Özel
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1652-1669, 2021
62021
Kültür ve inanç turizmi kapsamında hoşgörü kenti hatay ilinin değerlendirilmesi
M Harbalıoğlu, G Özel
International conference on religious tourism and tolerance, 9-12, 2013
62013
Turizm sektörü çalışanlarında atalet yordayıcısı olarak iş yaşamında yalnızlık
G Özel, A İnak
İşletme Araştırmaları Dergisi 13 (3), 2188-2202, 2021
52021
Konaklama işletmelerinde personel istihdamında dış kaynak kullanımının iş görenler üzerine etkisi:“beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma”
G Özel
PQDT-Global, 2010
42010
Geleneklerin Aktarım Sürecinde Mutfak Kültürünün Rolü: Kilis Örneği
MA Fatih Yıldız, Melda Akbaba, Gamze Özel
Researcher: Social Science Studies 6 (2), 113-122, 2018
3*2018
YÖRESEL YEMEKLERİN RESTORAN MENÜLERİNDE YER ALMA DÜZEYİNİN BELİRLENMESİ: KİLİS MUTFAĞI ÖRNEĞİ
M AKBABA, Ö Gamze, F YILDIZ
Kesit Akademi Dergisi, 351-364, 2022
22022
Ensar Şehir Mutfak İmajının Belirlenmesi: Kilis ve Suriye Mutfağı Örneği
GÖ Melda Akbaba
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 1971-1985, 2020
22020
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Proaktif Kişilik, Kariyer Uyum Yetenekleri ile Yaşam Doyumu Arasındaki İlişki.
M Akbaba, G Özel
Turkish Studies-Social Sciences 16 (5), 2021
12021
Gastronomi Turizmi Kapsamında Üniversite Öğrencilerinin Kilis Mutfağına Yönelik Algıları
FY Melda Akbaba, Gamze Özel
SSS Journal 4 (19), 2072-2079, 2018
2018
OTEL İŞLETMELERİNDE YÖNETİCİLERİN MİY (MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ) ALGILAMALARI: İSTANBUL'DA FAALİYET GÖSTEREN 5 YILDIZLI OTELLERE YÖNELİK AMPİRİK BİR ARAŞTIRMA
İ Öztürk, M Yeşiltaş, G Özel
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 6 (2), 2009
2009
DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURU OLARAK GASTRONOMİ TURİZMİ: KİLİS İLİ ÖRNEĞİ
ÖGF YILDIZ, ÖGDM AKBABA, ÖGG ÖZEL
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–16