Shigella and Salmonella contamination in various foodstuffs in Turkey F Cetinkaya, R Cibik, GE Soyutemiz, C Ozakin, R Kayali, B Levent Food Control 19 (11), 1059-1063, 2008 | 108 | 2008 |
Microbiological and chemical changes throughout the manufacture and ripening of Kashar: a traditional Turkish cheese F Cetinkaya, G Soyutemiz Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 30 (4), 397-404, 2006 | 61 | 2006 |
Determination of tetracycline residues in chicken meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometry F Cetinkaya, A Yibar, GE Soyutemiz, B Okutan, A Ozcan, MY Karaca Food Additives and Contaminants: Part B 5 (1), 45-49, 2012 | 57 | 2012 |
Prevalence, enterotoxin production and antibiotic resistance of Bacillus cereus isolated from milk and cheese G Yaman Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2017 | 42 | 2017 |
Gıda değeri olan hayvanlarda antibiyotik kullanımı ve muhtemel kalıntı riski A YIBAR, E SOYUTEMİZ Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (1), 97-104, 2013 | 35 | 2013 |
Bursa’da tüketilen sucuk, salam, sosis ve pastırmalardaki kalıntı nitrat ve nitrit miktarlarının saptanması GE Soyutemiz, A Özenir Gıda 21 (6), 1996 | 35 | 1996 |
ELISA screening and liquid chromatography-tandem mass spectrometry confirmation of chloramphenicol residues in chicken muscle, and the validation of a confirmatory method by … A Yibar, F Cetinkaya, GE Soyutemiz Poultry science 90 (11), 2619-2626, 2011 | 34 | 2011 |
Prevalence and antibiotic resistance of vancomycin-resistant enterococci in animal originated foods F Cetinkaya, TE Muş, GE Soyutemiz, R Cibik Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 37 (5), 588-593, 2013 | 31 | 2013 |
Pathogenicity determinants and antibiotic resistance profiles of enterococci from foods of animal origin in Turkey T Elal Mus, F Cetinkaya, R Cibik, GE Soyutemiz, H Simsek, N Coplu Acta Veterinaria Hungarica 65 (4), 461-474, 2017 | 18 | 2017 |
A study on survival of Listeria monocytogenes during manufacture and ripening of Kashar cheese F Çetinkaya, G Soyutemiz Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 28 (5), 927-932, 2004 | 17 | 2004 |
Presence of Listeria monocytogenes in raw milk samples from West Anatolia. S Ece, Ç Figen, Ö Cüneyt, S Gedikoğlu Turkish journal of infection 15, 5-9, 2001 | 17* | 2001 |
Detection of rope-producing Bacillus in bread and identification of isolates to species level by Vitek 2 System A Yibar, F Cetinkaya, GE Soyutemiz Journal of Biological and Environmental Sciences 6 (18), 2012 | 15 | 2012 |
Isolation, phenotypic and molecular identification of Lactococcus lactis isolates from traditionally produced village cheeses S Büyükyörük, EÖ Göksoy, Ş Kırkan Medwell Online, 2010 | 15 | 2010 |
OCCURRENCE OF LISTERIA SPECIES IN THE PROCESSING STAGES OF FROZEN PEPPER S Lee, F Cetinkaya, GE Soyutemiz Journal of food safety 27 (2), 134-147, 2007 | 15 | 2007 |
Bursa'da tüketilen çiğ ve pişmiş ızgara köftelerin mikrobiyolojik kalitesi ve bileşimi üzerine araştırmalar GE Soyutemiz, Ş Anar Uludağ Üniversitesi, 1993 | 15 | 1993 |
Geleneksel olarak üretilmiş İzmir Tulum Peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler … S Büyükyörük, GE Soyutemiz Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (2), 81-87, 2010 | 14 | 2010 |
Nitrofuran metabolite 3-amino-2-oxazolidinone residues in chicken liver: a screening study. A Yİbar, F Cetİnkaya, GE Soyutemiz | 13 | 2012 |
Et ve et ürünlerinde mikrobiyal bozulmalar E Soyutemiz Gıda Dergisi 3, 52-57, 2000 | 13 | 2000 |
Farklı teknolojilerle üretilen yerli sucukların üretim aşamalarında nitrat ve nitrit miktarlarında meydana gelen değişiklikler E Soyutemiz, HH Oruç, S Ceylan, F Çetinkaya Gıda 29 (1), 2004 | 12 | 2004 |
Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması S Akgün, E Soyutemiz, A Şahsene, R ÇIBIK Gıda 22 (6), 1997 | 12 | 1997 |