Kültür Amaçlı Seyahat Eden Turistlerde Destinasyon İmajı: Selçuk-Efes Örneği. Z Öter, ON Özdoğan Anatolia: Turizm Arastirmalari Dergisi 16 (2), 2005 | 323 | 2005 |
Otel işletmelerinde faaliyet alanları açısından dış kaynak kullanımı (outsourcing) ve finansal performans üzerine etkileri ON Özdoğan Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2006 | 71 | 2006 |
İstanbul’da yer alan yeşil restoran işletmeleri hizmet kalitesinin GRSERV modeli ile değerlendirilmesi A Kurnaz, ON Özdoğan Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi 18 (1), 75-99, 2017 | 36 | 2017 |
Sürdürülebilir turizm ve kültürel miras ON Özdoğan Kozak (Ed.) Sürdürülebilir Turizm Kavram-Uygulamalar (ss. 47-60). Ankara …, 2014 | 26 | 2014 |
Alternatif Bir Finansman Aracı Olarak Angel Finanslama ve Kuşadası'nda Faaliyet Gösteren KOBİ'lerin Finanslama Yönelimleri ON Özdoğan I. Orta Anadolu Kongresi, 121-131, 2001 | 24 | 2001 |
Yiyecek içecek endüstrisinde trendler ON Özdoğan Ankara: Detay Yayıncılık, 2014 | 20 | 2014 |
Paket yemek siparişlerinde çevrimiçi aracı kullanan tüketici davranışlarının genişletilmiş teknoloji kabul modeliyle araştırılması M Kılıçalp, ON Özdoğan Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 148-163, 2019 | 19 | 2019 |
Personel güçlendirmenin işgörenlerin iş performansına etkisi: Afyonkarahisar örneği E Özer, ON Özdoğan İşletme Araştırmaları Dergisi 11 (2), 1205-1224, 2019 | 17 | 2019 |
İSTANBUL’DA YER ALAN RESTORANLARDAKİ YEŞİL UYGULAMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ A KURNAZ, ON ÖZDOĞAN Journal of Management and Economics Research 16 (1), 240-257, 2018 | 15 | 2018 |
Konaklama işletmelerinde teknoloji kullanımının müşteri tatmini üzerine etkileri Z Mil, ON Özdoğan Dokuz Eylül Üniversitesi Isletme Fakültesi Dergisi, 2015 | 14 | 2015 |
Moleküler gastronomi ON Özdoğan İçinde: ON Özdoğan (Editör), Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler …, 2014 | 14 | 2014 |
A research on customer experiences and perceptions for Michelin starred restaurants A Şahin, Ü Çolakoğlu, ON Özdoğan Journal of multidisciplinary academic tourism 6 (1), 61-72, 2021 | 9 | 2021 |
Fast food akımı ON Özdoğan, YG Özdoğan, S Tütüncü İçinde: ON Özdoğan (Editör), Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler …, 2014 | 9 | 2014 |
Türkiye’de turizm eğitiminin yapısı ve gelişimi ON Özdoğan, Ş Çavuş içinde Türk Turizm Tarihi Yapısal ve Sektörel Gelişim (1. Baskı), 221-253, 2009 | 9 | 2009 |
DESTİNASYON PAZARLAMASINDA GASTRONOMİNİN ROLÜ: BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZ ÖGM Gövce, ON Özdoğan, ÖGOU Şimşekc | 8 | 2018 |
Sharing economy: A research on participation intentions of Turkish people ON ÖZDOĞAN, E ÖZKUL Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 16, 82-93, 2021 | 7 | 2021 |
Otel İşletmelerinde Faaliyet Alanları Açısından Dış Kaynak Kullanımı ve Finansal Performans Üzerine Etkileri ON Özdoğan Yayınlanmamış Doktora Tezi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler …, 2006 | 7 | 2006 |
Maliyet kontrolü ON Özdoğan İçinde: M. Sarıışık, Ş. Çavuş ve K. Karamustafa (Editörler). Profesyonel …, 2010 | 6 | 2010 |
FOOD FESTIVALS AS A GASTRONOMIC EVENT AND ATTENDEES’MOTIVATIONS: THE CASE OF INTERNATIONAL URLA ARTICHOKE FESTIVAL F İRIGÜLER, ON ÖZDOĞAN MAIN SPONSOR, 85, 2017 | 5 | 2017 |
Gastronomi turizmi için bir destinasyon önerisi: Datça A Kurnaz, ON Özdoğan, H Akyurt Kurnaz Editör) Bozok, D., Avcıkurt, C. ve Doğdubay, M., Sarıoğlan, M. ve Girgin …, 2017 | 5 | 2017 |