Follow
Emrah Örgün
Title
Cited by
Cited by
Year
Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Sürdürülebilir Turizm Olgusunun Kavramsal Analizi: Ürgüp Örneği
E Keskin, E Örgün
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 30, 40, 2015
752015
Gastronomi kavramının kelime ilişkilendirme testi aracılığıyla analizi
E Keskin, E Örgün, BA Akbulut
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 255-267, 2017
622017
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ziyaretçilerin Psikolojik Fiyatlandırmaya İlişkin Algıları: Ankara Örneği
E ÖRGÜN, A SOLUNOĞLU, Ö YAYLA
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 29, 35, 2013
132013
Sosyal medyada restoran imajı: Kapadokya örneği
G Erol, E Örgün, E Keskin
Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2019
112019
Otel Aşçılarının Moleküler Gastronomi Üzerine Düşünceleri: Nevşehir Örneği
E Örgün, E Keskin, G Erol
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 215-227, 2018
102018
Meslek Aşkı, İşin Anlamlılığı ve Mutluluk İlişkisi: Turizm Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma
A Solunoğlu, E Örgün, G Erol
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 333-345, 2021
92021
OTEL MUTFAĞI ÇALIŞANLARININ PSİKOLOJİK SERMAYE DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
E Örgün, E Keskin, G Erol
Journal of Recreation and Tourism Research 4 (4), 174-183, 2017
92017
Gastronomi Turizmi Kapsamında Kapadokya Bölgesi Yemekleri: Sosyal Medya Analizi
G Erol, E Örgün, K Emrah
6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 339-347, 2019
82019
HİTİTLER DÖNEMİNDE BESLENME VE MUTFAK KÜLTÜRÜ
SA ŞAHİNGÖZ, BA AKBULUT, E ÖRGÜN
III. Uluslar arası Halk Kültürü Sempozyumu, 389-395, 2015
8*2015
Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülebilir Turizm Açısından Değerlendirilmesi: Nevşehir Örneği
E Örgün, A Solunoglu, S Solunoğlu
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 4 (4), 622-632, 2020
7*2020
Geleneksel Avanos Mutfağı ve Gastronomi Turizmine Kazandırılması
E Örgün, E Keskin
Avanos Sempozyumu Bildirileri, 225-235, 2014
62014
Filmlerin ve televizyon dizilerinin destinasyon seçimine etkisi
E Örgün
Yüksek Lisans Tezi, Ankara: TC Gazi Ünivetsitesi, 2012
62012
Gastronomy Experience and Sustainable Gastronomy Tourism
E Örgün
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism 1, 245-255, 2021
52021
Gastronomik bir değer olarak Nevşehir mutfağı
N Şahin Perçin, E Keskin, E Örgün, G Erol
IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 2019
32019
MARKA AŞKININ DAVRANIŞSAL NİYETE ETKİSİ
E KESKİN, A SOLUNOĞLU, E ÖRGÜN
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (4), 541 - 550, 2019
3*2019
AYUR-VEDA BESLENME SİSTEMİNE GÖRE MENÜ PLANLAMA
M AKSOY, E ÖRGÜN, Ö Gör, E KESKİN
3*2015
Restaurant personnel selection with ARAS method: The case of Cappadocia
E Örgün, A Solunoğlu
Co-Editors, 181, 2021
22021
Conceptual Analysis of Quality through Word Association Test
E Keskin, E Örgün, T Ayşen, T Muharrem
Proceedings of 33rd International Business Research Conference, 2016
22016
Otel İşletmelerinde Sosyal Sermaye ve Psikolojik Sermaye İlişkisinde Örgütsel Sosyalleşmenin Rolü
E Örgün, ŞN Perçin
İşletme Araştırmaları Dergisi 13 (1), 605-621, 2021
12021
Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği (Restaurant Image on Social Media: The Case of Cappadocia)
E Günay, E ÖRGÜN, E KESKİN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (4), 3290-3303, 2019
12019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20