Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Sürdürülebilir Turizm Olgusunun Kavramsal Analizi: Ürgüp Örneği E Keskin, E Örgün Journal of Tourism and Gastronomy Studies 30, 40, 2015 | 75 | 2015 |
Gastronomi kavramının kelime ilişkilendirme testi aracılığıyla analizi E Keskin, E Örgün, BA Akbulut Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 255-267, 2017 | 62 | 2017 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ziyaretçilerin Psikolojik Fiyatlandırmaya İlişkin Algıları: Ankara Örneği E ÖRGÜN, A SOLUNOĞLU, Ö YAYLA Journal of Tourism and Gastronomy Studies 29, 35, 2013 | 13 | 2013 |
Sosyal medyada restoran imajı: Kapadokya örneği G Erol, E Örgün, E Keskin Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2019 | 11 | 2019 |
Otel Aşçılarının Moleküler Gastronomi Üzerine Düşünceleri: Nevşehir Örneği E Örgün, E Keskin, G Erol Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 215-227, 2018 | 10 | 2018 |
Meslek Aşkı, İşin Anlamlılığı ve Mutluluk İlişkisi: Turizm Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma A Solunoğlu, E Örgün, G Erol Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 333-345, 2021 | 9 | 2021 |
OTEL MUTFAĞI ÇALIŞANLARININ PSİKOLOJİK SERMAYE DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA E Örgün, E Keskin, G Erol Journal of Recreation and Tourism Research 4 (4), 174-183, 2017 | 9 | 2017 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Kapadokya Bölgesi Yemekleri: Sosyal Medya Analizi G Erol, E Örgün, K Emrah 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 339-347, 2019 | 8 | 2019 |
HİTİTLER DÖNEMİNDE BESLENME VE MUTFAK KÜLTÜRÜ SA ŞAHİNGÖZ, BA AKBULUT, E ÖRGÜN III. Uluslar arası Halk Kültürü Sempozyumu, 389-395, 2015 | 8* | 2015 |
Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülebilir Turizm Açısından Değerlendirilmesi: Nevşehir Örneği E Örgün, A Solunoglu, S Solunoğlu JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 4 (4), 622-632, 2020 | 7* | 2020 |
Geleneksel Avanos Mutfağı ve Gastronomi Turizmine Kazandırılması E Örgün, E Keskin Avanos Sempozyumu Bildirileri, 225-235, 2014 | 6 | 2014 |
Filmlerin ve televizyon dizilerinin destinasyon seçimine etkisi E Örgün Yüksek Lisans Tezi, Ankara: TC Gazi Ünivetsitesi, 2012 | 6 | 2012 |
Gastronomy Experience and Sustainable Gastronomy Tourism E Örgün Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism 1, 245-255, 2021 | 5 | 2021 |
Gastronomik bir değer olarak Nevşehir mutfağı N Şahin Perçin, E Keskin, E Örgün, G Erol IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 2019 | 3 | 2019 |
MARKA AŞKININ DAVRANIŞSAL NİYETE ETKİSİ E KESKİN, A SOLUNOĞLU, E ÖRGÜN Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (4), 541 - 550, 2019 | 3* | 2019 |
AYUR-VEDA BESLENME SİSTEMİNE GÖRE MENÜ PLANLAMA M AKSOY, E ÖRGÜN, Ö Gör, E KESKİN | 3* | 2015 |
Restaurant personnel selection with ARAS method: The case of Cappadocia E Örgün, A Solunoğlu Co-Editors, 181, 2021 | 2 | 2021 |
Conceptual Analysis of Quality through Word Association Test E Keskin, E Örgün, T Ayşen, T Muharrem Proceedings of 33rd International Business Research Conference, 2016 | 2 | 2016 |
Otel İşletmelerinde Sosyal Sermaye ve Psikolojik Sermaye İlişkisinde Örgütsel Sosyalleşmenin Rolü E Örgün, ŞN Perçin İşletme Araştırmaları Dergisi 13 (1), 605-621, 2021 | 1 | 2021 |
Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği (Restaurant Image on Social Media: The Case of Cappadocia) E Günay, E ÖRGÜN, E KESKİN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (4), 3290-3303, 2019 | 1 | 2019 |