Takip et
Ezgi Özgören Çapraz
Ezgi Özgören Çapraz
Pamukkale Üniversitsi
pau.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackers
E Ozgoren, F Isik, A Yapar
Journal of Food Measurement and Characterization 13, 2812-2821, 2019
322019
Aflatoxin M1 contaminations in mouldy cheese
E Özgören, A Kemal Seçkin
Mljekarstvo 66 (2), 154-159, 2016
252016
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
E Özgören, HB Kaplan, S Tüfekçi
Food and health 4 (2), 140-146, 2018
16*2018
Effect of the addition of smoked trout fillet powder to the quality properties of pasta
E Ozgoren, A Yapar
Italian Journal of Food Science 31 (1), 2019
102019
GIDA ENDÜSTRİSİNDE DARBELİ ELEKTRİK ALAN UYGULAMALARI
A SEÇKİN, E ÖZGÖREN
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2011
9*2011
Türkiye’de Ticari Ölçekte Üretilen Bazı Küflü Peynirlerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
E Özgören, AK Seçkin
Akademik Gıda 10 (2), 55-62, 2012
62012
Türkiyede ticari ölçekte üretilen bazı küflü peynirlerin toplam aflatoksin, aflatoksin m1 ve okratoksin a düzeylerinin belirlenmesi
E Özgören
52012
Balık eti kullanımının makarnanın kalite özelliklerine etkisi
E Özgören
Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019
42019
PHYSICOCHEMICAL, MICROSTRUCTURE AND SENSORY PROPERTIES OF NOODLE ENRICHED WITH PUMPKIN (CUCURBITA MOSCHATA) POWDER
E Ozgoren, A Yapar
Latin American Applied Research 52 (4), 313-320, 2022
32022
Comparison of quality characteristics of muffins produced with einkorn, whole grain and white wheat flours
F Işık, E Özgören, Y Sola
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences 28 (7), 1051-1061, 2022
3*2022
Kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Unu ile Zenginleştirilen Muffin Keklerin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
E Özgören, A Yapar
Akademik Gıda 20 (3), 244-252, 2022
2*2022
MAKARNANIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLAR
E Özgören, A Yapar
Journal of Food and Health Science, 2015
2*2015
İlkel buğday çeşitleri [dinkel (Triticum spelta), siyez (Triticum monococcum) ve kavılca (Triticum dicoccum)] kullanılarak üretilen tulumba tatlılarının bazı kalite özellikleri
E Özgören, F Işık
Food and Health 9 (2), 148-159, 2023
12023
Some quality properties of tulumba desserts produced from ancient wheat varieties [dinkel (Triticum spelta), einkorn (Triticum monococcum), and kavılca (Triticum dicoccum)].
E Özgören, F Işık
2023
Koyu Renkli Yiyecekler: Siyah Yiyecekler
EÖ Çapraz
Gastronomik Akımlar II, 143-161, 2023
2023
Bamya tohumu unu ile zenginleştirilmiş glutensiz keklerin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
E Özgören, A Şahan
2022
Effect of Ultrasound Pre-Treatment of Drying Kinetics of Kumquat
UG AYRANCI, S TÜFEKÇİ, E ÖZGÖREN
2017
Peynir Altı Suyunun Biyoteknolojik Kullanımı.
A Kemal Seçkin, E Özgören
Academic Food Journal/Akademik GIDA, 2011
2011
GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE SİYAH NOHUT UNUNUN KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
B ÇUBUK, E ÖZGÖREN
TAM METİN KİTABI, 50, 0
A classification based on support vector machines for monitoring avocado fruit quality Avokado meyve kalitesinin izlenmesi için destek vektör makinelerine dayalı bir sınıflandırma
MD ELBİ, E ÖZGÖREN, E ŞAHİN, MU KOYUNCUOĞLU, C TUNCER
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20