Takip et
Hande UYAR OĞUZ
Hande UYAR OĞUZ
BARTIN ÜNİVERSİTESİ,İ.İ.B.F. Turizm İşletmeciliği
bartin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastronomi turizminin alternatif turizm çeşidi olarak değerlendirilmesi bağlamında gastronomi turizm indeksinin oluşturulması
H Uyar, B Zengin
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 3 (17), 355-376, 2015
1462015
Gastronomi turizmi üzerine kavramsal bir inceleme
B Zengin, H Uyar, G Erkol
Ulusal Turizm Kongresi 1, 16, 2015
852015
Examining the competitive structure of Turkish tourism industry in comparison with diamond model
S Esen, H Uyar
Procedia-Social and Behavioral Sciences 62, 620-627, 2012
762012
Türk Turizm ve Otelcilik Sektöründe Rekabet ve Rekabeti Etkileyen Faktörlerin Otel İşletmelerine Yönelik Olarak Değerlendirilmesi
BZ Hande UYAR
BARTIN ÜNİVERSİTESİ İ.İ.B.F. DERGİSİ 3 (5), 1-22, 2012
14*2012
Cumhuriyetten günümüze hükümet programlarında turizm
Ş Esen, G Emir, H Uyar
Detay Yayıncılık, 2012
112012
Competitiveness of tourism and the evaluation of Turkey according international tourism competitive criteria
Ş Esen, H Uyar
102016
Bartın ve Harran üniversitelerinde turizm eğitimi alan öğrencilerin ders içeriklerine dair görüşlerinin değerlendirilmesi
H Uyar, B Zengin
Asos Journal 10, 579-592, 2015
102015
Bartın’ı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Yöresel Yiyeceklere Yönelik Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi
HUO AYHAN KARAKAŞ
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 3 (4), 1552-1569., 2019
8*2019
Satınalma departman sorumlularının yiyecek-içecek tedarikçileriyle olan ilişkilerinin incelenmesi: Türkiye’deki beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma
H UYAR OĞUZ, SA SOLMAZ
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 375-396, 2019
62019
Konaklama sektörünün rekabet edebilirlik açısından incelenmesi: Antalya örneği
H Uyar
PQDT-Global, 2012
62012
Kırsal Alanlarda Yaşayan Yerel Halkın Kırsal Turizme Bakışının Belirlenmesi: İznik ve Orhangazi Kırsal Yerleşimlerine Yönelik Ampirik Bir Araştırma
H OĞUZ UYAR, SA SOLMAZ
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 294-313, 2020
5*2020
Küresel krizin yerel ekonomilere etkileri: Bartın ve Karabük ili otel işletmeleri üzerine bir araştırma
Ş Esen, H Uyar
EKEV Akademi Dergisi, 2011
52011
The Future of Post-Pandemic Tourism and Hospitality Industry: A Comprehensive Assessment
H UYAR OĞUZ
Tourism and Hospitality in Asia: Crisis, Resilience and Recovery, 2022
4*2022
Creation of Gastronomy Tourism Index in the Context of Evaluating Gastronomy Tourism As the Alternative Types of Tourism
H Uyar, B Zengin
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 3 (17), 355-376, 2015
42015
Otel işletmelerinin yiyecek-içecek satın alma davranışlarının belirlenmesi: Beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma
H Uyar
PQDT-Global, 2015
22015
The effects of the climatic conditions of the Çukurova (Adana-Turkey) on the C-phycocyanin pigments of Spirulina platensis (Cyanophyta).
H Oğuz, O Ișık, LH Uslu, S Sayın, HK Yılmaz
22011
Scientific mapping of smart tourism: a content analysis study
H Özköse, H Uyar Oğuz, A Aslan
Asia Pacific Journal of Tourism Research 28 (9), 923-948, 2023
12023
TFRS 15 Müşteri Sözleşmelerinden Hasılat Standardının Otel İşletmeleri Açısından Değerlendirilmesi
H OĞUZ UYAR, SA SOLMAZ, B ERGÜN
İŞLETME ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 12 (2), 1489-1504, 2020
12020
TURİZM ENDÜSTRİSİNDE HALKLA İLİŞKİLER
YS Abdullah Ülkü, Cihangir Kasapoğlu, Hande Uyar Oğuz, Hasibe Yazıt, Hülya ...
TURİZM ENDÜSTRİSİNDE PAZARLAMA İLETİŞİMİ - Kurumsal Eksende Sektörel …, 2020
1*2020
24 Haziran 2018 genel seçimlerinde siyasi parti beyannamelerinde turizm sektörü
Ş Esen, A Karakaş, H Uyar
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 2018
12018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20