Takip et
Prof.Dr. HAKAN İNCİ
Prof.Dr. HAKAN İNCİ
bingol.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Bingöl ili damızlık sığır yetiştiricileri birliğine bağlı sığırcılık işletmelerinin mevcut durumu
A Daş, H İnci, E Karakaya, A Şengül
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (3), 2014
862014
Comparison of fattening performance, carcass characteristics, and egg quality characteristics of Japanese quails with different feather colors
H Inci, B Sogut, T Sengul, AY Sengul, MR Taysi
Revista Brasileira de Zootecnia 44 (11), 390-396, 2015
772015
Organik ürün tüketimini etkileyen faktörler (Diyarbakır ili örneği)
H İnci, E Karakaya, AY Şengül
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi 20 (2), 137-147, 2017
692017
Bingöl ili merkez ilçesi hane halkının kanatlı eti tüketim tercihleri
E Karakaya, H İnci
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 28 (1), 53-64, 2014
502014
Bingöl ilinde kanatlı eti tüketiminin yapısı
H İnci, E Karakaya, T Şengül, B Söğüt
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (1), 17-24, 2014
412014
Comprehensive phytochemical content by LC/MS/MS and anticholinergic, antiglaucoma, antiepilepsy, and antioxidant activity of apilarnil (drone larvae)
H Inci, E Izol, MA Yilmaz, M Ilkaya, Z Bingöl, I Gülçin
Chemistry & biodiversity 20 (10), e202300654, 2023
362023
Arıcılık işletmelerinde mevcut durum, temel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine bir araştırma (Bingöl ili örneği)
B Söğüt, HE Şeviş, E Karakaya, H İnci
Bursa Uludağ Üniversitesi, 2019
322019
Bingöl İlinde arıcılık faaliyetinin mevcut yapısı üzerine bir araştırma
B Söğüt, HE Şeviş, E Karakaya, H İnci, HŞ Yılmaz
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 6 (2), 168-177, 2019
312019
Bingöl il merkezinde yaşayan hane halklarının yumurta tüketim durumu üzerine bir araştırma
E Karakaya, H İnci, B Söğüt, T Şengül
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (2), 237-247, 2014
252014
Comparison of in vitro gas production, nutritive value, metabolizable energy and organic matter digestibility of some chickpea varieties
T Ayaşan, İ Ülger, M Kaliber, Ş Ergül, H İnci, D Mart, M Türkeri
Iranian Journal of Applied Animal Science 8 (1), 131-136, 2018
212018
Using juniper berry (Juniperus communis) as a supplement in Japanese quail diets
H Inci, G Ozdemir, AY Sengul, B Sogut, H Nursoy, T Sengul
Revista Brasileira de Zootecnia 45, 230-235, 2016
212016
Organic product consumption and customer preferences in urban sections of Bingol province
H İnci, E Karakaya, B Söğüt, T Şengül
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (2), 255-261, 2014
192014
Effect of Supplemented Black Seed (Nigella sativa) on Growth
B Sogut, H Inci, G Ozdemir
Journal of Animal and Veterinary Advances 11 (14), 2480-2484, 2012
192012
Propolisin kimyasal içeriği ile antibakteriyel, antiviral ve antioksidan aktivitesi
P Coşkun, İ Hakan
ISPEC Journal of Agricultural Sciences 4 (4), 1053-1070, 2020
152020
Comparison of growth performance and carcass traits of Japanese quails reared in conventional, pasture, and organic conditions
H Inci, G Ozdemir, B Sogut, AY Sengul, T Sengul, MR Taysi
Revista Brasileira de Zootecnia 45 (1), 8-15, 2016
152016
Effects of dietary boron supplementation on performance and some haematological and antioxidant parameters in Japanese quail exposed to high stocking density.
G Özdemir, H İnci, B Söğüt, T Şengül, H Yüksel, H Şimşek, A Özdemir
European Poultry Science/Archiv für Geflügelkunde 80 (137), 2016
142016
Analyzing growth curves of turkeys reared in different breeding systems (intensive and free-range) with some nonlinear models
B Sogut, S Celik, T Ayasan, H Inci
Revista Brasileira de Ciência Avícola 18 (04), 619-628, 2016
142016
Analysis of variables affecting carcass weight of white turkeys by regression analysis based on factor analysis scores and ridge regression
Ş Çelik, T Şengül, B Söğüt, H Inci, AY Şengül, A Kayaokay, T Ayaşan
Brazilian Journal of Poultry Science 20, 273-280, 2018
132018
Fatty Acid Composition of the Seeds of Some Vicia Species
E Cacan, K Kokten, H Inci, A Das, AY Sengul
Chemistry of Natural Compounds 52, 1084-1086, 2016
132016
Bingöl ili kent merkezinde açık süt (sokak sütü) tüketim durumunun belirlenmesi
E Karakaya, H İnci
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi 8 (2), 379-389, 2020
112020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20