Bingöl ili damızlık sığır yetiştiricileri birliğine bağlı sığırcılık işletmelerinin mevcut durumu A Daş, H İnci, E Karakaya, A Şengül Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (3), 2014 | 86 | 2014 |
Comparison of fattening performance, carcass characteristics, and egg quality characteristics of Japanese quails with different feather colors H Inci, B Sogut, T Sengul, AY Sengul, MR Taysi Revista Brasileira de Zootecnia 44 (11), 390-396, 2015 | 77 | 2015 |
Organik ürün tüketimini etkileyen faktörler (Diyarbakır ili örneği) H İnci, E Karakaya, AY Şengül KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi 20 (2), 137-147, 2017 | 69 | 2017 |
Bingöl ili merkez ilçesi hane halkının kanatlı eti tüketim tercihleri E Karakaya, H İnci Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 28 (1), 53-64, 2014 | 50 | 2014 |
Bingöl ilinde kanatlı eti tüketiminin yapısı H İnci, E Karakaya, T Şengül, B Söğüt Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (1), 17-24, 2014 | 41 | 2014 |
Comprehensive phytochemical content by LC/MS/MS and anticholinergic, antiglaucoma, antiepilepsy, and antioxidant activity of apilarnil (drone larvae) H Inci, E Izol, MA Yilmaz, M Ilkaya, Z Bingöl, I Gülçin Chemistry & biodiversity 20 (10), e202300654, 2023 | 36 | 2023 |
Arıcılık işletmelerinde mevcut durum, temel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine bir araştırma (Bingöl ili örneği) B Söğüt, HE Şeviş, E Karakaya, H İnci Bursa Uludağ Üniversitesi, 2019 | 32 | 2019 |
Bingöl İlinde arıcılık faaliyetinin mevcut yapısı üzerine bir araştırma B Söğüt, HE Şeviş, E Karakaya, H İnci, HŞ Yılmaz Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 6 (2), 168-177, 2019 | 31 | 2019 |
Bingöl il merkezinde yaşayan hane halklarının yumurta tüketim durumu üzerine bir araştırma E Karakaya, H İnci, B Söğüt, T Şengül Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (2), 237-247, 2014 | 25 | 2014 |
Comparison of in vitro gas production, nutritive value, metabolizable energy and organic matter digestibility of some chickpea varieties T Ayaşan, İ Ülger, M Kaliber, Ş Ergül, H İnci, D Mart, M Türkeri Iranian Journal of Applied Animal Science 8 (1), 131-136, 2018 | 21 | 2018 |
Using juniper berry (Juniperus communis) as a supplement in Japanese quail diets H Inci, G Ozdemir, AY Sengul, B Sogut, H Nursoy, T Sengul Revista Brasileira de Zootecnia 45, 230-235, 2016 | 21 | 2016 |
Organic product consumption and customer preferences in urban sections of Bingol province H İnci, E Karakaya, B Söğüt, T Şengül Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (2), 255-261, 2014 | 19 | 2014 |
Effect of Supplemented Black Seed (Nigella sativa) on Growth B Sogut, H Inci, G Ozdemir Journal of Animal and Veterinary Advances 11 (14), 2480-2484, 2012 | 19 | 2012 |
Propolisin kimyasal içeriği ile antibakteriyel, antiviral ve antioksidan aktivitesi P Coşkun, İ Hakan ISPEC Journal of Agricultural Sciences 4 (4), 1053-1070, 2020 | 15 | 2020 |
Comparison of growth performance and carcass traits of Japanese quails reared in conventional, pasture, and organic conditions H Inci, G Ozdemir, B Sogut, AY Sengul, T Sengul, MR Taysi Revista Brasileira de Zootecnia 45 (1), 8-15, 2016 | 15 | 2016 |
Effects of dietary boron supplementation on performance and some haematological and antioxidant parameters in Japanese quail exposed to high stocking density. G Özdemir, H İnci, B Söğüt, T Şengül, H Yüksel, H Şimşek, A Özdemir European Poultry Science/Archiv für Geflügelkunde 80 (137), 2016 | 14 | 2016 |
Analyzing growth curves of turkeys reared in different breeding systems (intensive and free-range) with some nonlinear models B Sogut, S Celik, T Ayasan, H Inci Revista Brasileira de Ciência Avícola 18 (04), 619-628, 2016 | 14 | 2016 |
Analysis of variables affecting carcass weight of white turkeys by regression analysis based on factor analysis scores and ridge regression Ş Çelik, T Şengül, B Söğüt, H Inci, AY Şengül, A Kayaokay, T Ayaşan Brazilian Journal of Poultry Science 20, 273-280, 2018 | 13 | 2018 |
Fatty Acid Composition of the Seeds of Some Vicia Species E Cacan, K Kokten, H Inci, A Das, AY Sengul Chemistry of Natural Compounds 52, 1084-1086, 2016 | 13 | 2016 |
Bingöl ili kent merkezinde açık süt (sokak sütü) tüketim durumunun belirlenmesi E Karakaya, H İnci ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi 8 (2), 379-389, 2020 | 11 | 2020 |