Takip et
Sevinç  Karabak
Sevinç Karabak
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
tarim.gov.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Adoption and impacts of improved winter and spring wheat varieties in Turkey
A Mazid, KN Amegbeto, M Keser, AI Morgounov, K Peker, A Bagci, M Akin, ...
Icarda, 2009
312009
Economic and socio-cultural importance of edible wild species
S Karabak
Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 26-38, 2017
222017
Biodiversity for food and nutrition: Edible wild plant species of Aegean Region of Turkey
A Tan, N Adanacıoglu, S Karabak, L Aykas, N Tas, T Taylan
Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 1-8, 2017
202017
Ankara, Çorum ve Kayseri illerinde çiftçilerin risk yönetimi ve tarım sigortası uygulamaları
R Taşcı, S Karabak, R Demirtaş, B Gülçubuk
Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Samsun, 3-5, 2014
142014
Orta Anadolu Bölgesinde nohut ve mercimek tarımını sınırlandıran sosyo-ekonomik faktörlerin tespiti
S KARABAK, C CEVHER
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi 11 (1-2), 99-119, 2002
142002
Foxtail Lilly (Eremurus spectabilis M. Bieb.) as priority species of biodiversity for food and nutrition project of Turkey
A Cınar, ST Ay, F Ayas, S Karabak, N Guzelsoy, O Ucurum
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 69-73, 2017
132017
The production functions of wheat production in Turkey.
A Semercı, A Mazid, KN Amegbeto, M Keser, A Morgounov, K Peker, ...
122012
Ankara ilinde ekmekte tüketici tercihleri
R Taşcı, S Karabak, M Bolat, O Acar, T Şanal, A Pehlivan, S Külen, ...
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi 26 (1), 75-85, 2017
112017
The antioxidant capacities and consumption per capita of edible wild species and local varieties collected from Turkey within the GEF-Funded biodiversity for food and nutrition …
F Ayas, FA Vuran, K Yuksel, O Cınar, ST Ay, S Karabak
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 46-53, 2017
102017
The ABC of mainstreaming biodiversity for food and nutrition: Concepts, theory and practice
E Gee, T Borelli, DM de Oliveira Beltrame, CNS Oliveira, L Coradin, ...
Biodiversity, Food and Nutrition, 85-186, 2020
92020
İhsangazi tarlalarından soframıza kültür mirası siyez buğdayı
S Karabak, R TAŞÇI, V Ceyhan, K Özbek, HY Arslan
Toprak Su Dergisi, 86-93, 2019
92019
Economically important wild mushroom saffron milk cap [Lactarius deliciosus (L.) Gray] of Aegean Region, Turkey
N Adanacıoglu, A Tan, S Karabak, N Guzelsoy, F Ayas, L Aykas, T Taylan
Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 91-96, 2017
92017
Ankara ilinde ekmek fırınlarının üretim yapısı ve ekmek israfı
R Taşçı, S Karabak, M Bolat, A Pehlivan, T Şanal, O Acar, S Külen, ...
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi 3 (1), 1-16, 2017
82017
Ankara, Sivas ve Yozgat illerinde buğday üreticilerinin pazarlama davranışları. 18
S Karabak, R Taşcı, O Acar, Ç Bozdemir
Ulusal Pazarlama Kongresi Bildiri Kitabı syf, 226-238, 2013
82013
Measuring the impact of agricultural research: the case of new wheat varieties in Turkey
A Mazid, M Keser, KN Amegbeto, A Morgounov, A Bagci, K Peker, M Akin, ...
Experimental agriculture 51 (2), 161-178, 2015
72015
Orta anadolu bölgesinde buğday üretiminde kullanılan teknolojilerin belirlenmesi. TAGEM Proje No: TAGEM
M Küçükçongar, C Cevher, M Kan, A Kan, S Taner, H Hekimhan, Z Arısoy, ...
TA/04/03/01/007, KONYA, 2006
72006
Assessment of the nutritional value of selected wild food plants in Türkiye and their promotion for improved nutrition
T Borelli, NA Güzelsoy, D Hunter, A Tan, S Karabak, HÖ Uçurum, F Çavuş, ...
Sustainability 14 (17), 11015, 2022
62022
Ankara ilinde un fabrikalarının buğday alım kriterleri, üretim ve pazarlama yapıları
R Taşçı, S Karabak, M Bolat, A Pehlivan, T Şanal, O Acar, S Külen, ...
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 82-91, 2018
62018
Biodiversity for food and nutrition project: Black Sea region studies
K Ozbek, S Karabak, NA Guzelsoy, N Sarı, RM Duran, R Tascı, B Guner, ...
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 17-25, 2017
62017
Consumer preferences in bread in Ankara
R Taşçı, S Karabak, M Bolat, O Acar, T Şanal, A Pehlivan, S Külen, ...
Jornal of Central Research Institute for Field Crops 26 (1), 2017
62017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20