Duygu Balpetek Külcü
Duygu Balpetek Külcü
Gıda Mühendisliği, Giresun Üniversitesi
giresun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Application of ohmic heating system in meat thawing
B Duygu, G Ümit
Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 2822-2828, 2015
392015
Bazı et ürünlerinde E. coli 0157: H7 varlığının araştırılması
D Balpetek
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2009
72009
An Investigation of Antibacterial and Antioxidant Activity of Nettle (Urtica dioica L.), Mint (Mentha piperita), Thyme (Thyme serpyllum) and Chenopodium album L. Plants from …
SA Duygu Balpetek Külcü, Cavidan Demir Gökışık
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology 7 (1), 73-80, 2019
52019
Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen palamut (Sarda sarda) balığının bazı kimyasal kalite niteliklerinin belirlenmesi
DB Külcü
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. DOI 10, 2017
52017
Investigations on the presence of E. coli O157: H7 in some meat products.
D Balpetek, Ü Gürbüz
Eurasian Journal of Veterinary Sciences 26 (1), 25-31, 2010
42010
Polynomial surface fitting and artificial neural networks‐based analysis of the storage days and garlic extract supplementation dependent microbial growths in minced raw …
DB Külcü, S Kalkan, SB Akben
Journal of food processing and preservation 43 (3), e13882, 2019
32019
The effect of eugenol on survival of Listeria monocytogenes inoculated inegöl meatball
Ü Gürbüz, HA Kahraman, AE Telli, DB Külcü
Kafkas Univ Vet Fak Derg 22 (1), 49-55, 2015
32015
Computer vision technology on food science
DB Külcü
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi 8 (1), 403-409, 2018
22018
Use of Ohmic Heating System in Meat Thawing and Its Effects on Microbiological Quality
DB Külcü, Ü Gürbüz
Manas Mühendislik Dergisi 6 (2), 34-47, 2018
22018
The determination of some qualities parameters and use of strip loin beef (M. Longissimus dorsi) powder in bread enrichment
DB KÜLCÜ, N KOCABAŞ, S KUTLU
Cumhuriyet Science Journal 40 (3), 715-722, 2019
12019
Determining the Level of Food Safety Consciousness of the Households:  Giresun Sample 
D Balpetek, A Kan, G Ümit
MANAS JOURNAL OF AGRICULTURE VETERINARY AND LIFE SCIENCES 7 (1), 64-70, 2017
12017
Consciousness level determination of red meat consumption of pregnant women, Giresun/Turkey province
DB Külcü, ÖC Yolcu
Journal of Mind and Medical Sciences 7 (1), 79-84, 2020
2020
Ital. J. Food Sci., vol. 30, 2018-828SURVEYDETERMINATION OF MICROBIAL CONTAMINATION, PH AND TEMPERATURE CHANGES IN SHEEP ANDCATTLE CARCASSES DURING THE SLAUGHTERAND PRE-COOLING …
SY Ü. GÜRBÜZ, A.E. TELLI,H.A. KAHRAMAN, D. BALPETEKKÜLCÜ
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 30 (4), 828-839, 2018
2018
Ohmik ve Mikrodalga Pişirme Uygulanmış Tavuk Göğüs Etinin Buzdolabı Şartlarında Depolanması ve Bazı Mikrobiyal Kalite Değişimleri
DB Külcü, İNP Günaydın, HK Aydın
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 3 (1), 7-14, 2018
2018
Determination of the Microflora of Meatless Cig Kofte in The Black Sea Region of Turkey
DB Külcü, S Soğuksulu, Y Çakan, Ç Ergen
Middle Black Sea Journal of Health Science 6 (2), 177-182, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–15