Laktik asit bakterilerinin sınıflandırılması ve Weissella türlerinin gıda mikrobiyolojisinde önemi G Yörük, A Güner Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 6 (2), 163-176, 2011 | 34 | 2011 |
Gıda Katkı Maddeleri Genel Bilgiler ve Tanımlar NG YÖRÜK, E DANYER Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics 2 …, 2016 | 26 | 2016 |
ISO gıda güvenliği sistemini uygulayan et ürünleri işletmelerinde üretilen salam, sosis, sucuk ve hamburger köftenin gıda patojenleri yönünden kontrolü NG Yörük Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012 | 14 | 2012 |
Escherichia coli enfeksiyonları G UÇAR, NG YÖRÜK, A GÜNER Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics 1 (3), 22-29, 2015 | 12 | 2015 |
Control of fermented sausage, salami, sausage, and hamburger meatballs produced in meat production facilities applying the ISO Food Security System for food pathogens NG YÖRÜK, A GÜNER Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 41 (3), 337-344, 2017 | 11 | 2017 |
Most probable number technique in Escherichia coli count using ISO 16649‐3, ISO 7251, and rapid test enumeration device (TEMPO EC) methods in milk and … NG Yörük Journal of Food Safety 38 (5), e12502, 2018 | 10 | 2018 |
A comparison of ELISA and Real-Time PCR kits for meat species identification analysis NG YÖRÜK European Food Research and Technology 247 (8), 2021 | 9 | 2021 |
Gıda güvenliğinin tarihsel gelişimi. 2 GN Yörük, A Güner Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu, İstanbul, 102-103, 2014 | 7 | 2014 |
GC/MS evaluation of the composition of the Aloe vera gel and extract NG YÖRÜK, Ö PAKSOY İSTANBULLU FOOD CHEMISTRY:X 23, 2024 | 2 | 2024 |
DETERMINATION OF THE PRESENCE OF CRONOBACTER SAKAZAKII, LISTERIA MONOCYTOGENES, SALMONELLA SPP. AND ENTEROBACTERICEAE COUNT IN ICE CREAMS AND INFANT FORMULAS NG YÖRÜK ADVANCES IN FOOD SCIENCES 41 (3), 54-60, 2019 | 1 | 2019 |
Nuray Gamze YÖRÜK E DANYERab Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics 2 (2), 1-10, 2016 | 1 | 2016 |
1Dioksin ve Besinlerdeki Varlığı NG YÖRÜK, A GÜNER | 1 | |
Süt ve Süt Ürünleri Nedeniyle Laktoz İntolerans ve Allerjik Reaksiyon Gelişen Bireyler İçin Keçi Sütü Tüketiminin Önemi NG YÖRÜK, İ ÇOMAK TÜRKİYE KLİNİKLERİ/ Keçi Yetiştiriciliğinde İlaçlarla Tedavi ve Güncel …, 2024 | | 2024 |
Hayvansal Jelatin İçerikli Gıdalarda Tür Tayini Analizlerinin Q-Exactive ORBITRAP Cihazı ile Tespiti/ Q-Exactive ORBITRAP Device Detection of Species Identification Analysis in … NG YÖRÜK X.VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 2024 | | 2024 |
Verification of Verification Analyses for the Detection of Bovine and Porcine Species in Foods Containing Animal Gelatin with Q-Exactive ORBITRAP Device NG YÖRÜK, F YILMAZ, A SOYCAN FOOD ANALYTICAL METHODS, 2024 | | 2024 |
Analysis of biological activities of Aloe vera gel and extract used as the potential use in natural food additives NG YÖRÜK Revista Científica, FCV-LUZ 34 (3), rcfcv-e34453, 2024 | | 2024 |
Algae Bloom and Significance of Some Marine Toxins Such as Azaspiracids (AZAs) and Saxitoxin (PSP) in Shellfish for Public Health NG YÖRÜK, İ ÇOMAK 2023 International Conference on Agricultural and Food Science (7th ICAFS …, 2023 | | 2023 |
BESLENME İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER ME ERKAN, NG YÖRÜK, Ö PAKSOY A'DAN Z'YE BESLENME 1, 617-653, 2022 | | 2022 |
STUDY OF THE IMPACT OF ULTRAVIOLET LIGHT APPLICATION ENTEROBACTERIACEAE AND SALMONELLA SPP. ON RAW CHICKEN PRODUCTS NG YÖRÜK IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, 92-93, 2021 | | 2021 |
FOODBORNE VIRAL INFECTIONS AND DETECTION METHODS NG YÖRÜK RESEARCH & REVIEWS IN HEALTH SCIENCES, 177-196, 2021 | | 2021 |