Follow
Assoc. Prof. Dr. Nuray Gamze YÖRÜK
Assoc. Prof. Dr. Nuray Gamze YÖRÜK
Dokuz Eylül University, Faculty of Veterinary Medicine-Department of Food Hygiene and Technology
Verified email at deu.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Laktik asit bakterilerinin sınıflandırılması ve Weissella türlerinin gıda mikrobiyolojisinde önemi
G Yörük, A Güner
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 6 (2), 163-176, 2011
342011
Gıda Katkı Maddeleri Genel Bilgiler ve Tanımlar
NG YÖRÜK, E DANYER
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics 2 …, 2016
262016
ISO gıda güvenliği sistemini uygulayan et ürünleri işletmelerinde üretilen salam, sosis, sucuk ve hamburger köftenin gıda patojenleri yönünden kontrolü
NG Yörük
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012
142012
Escherichia coli enfeksiyonları
G UÇAR, NG YÖRÜK, A GÜNER
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics 1 (3), 22-29, 2015
122015
Control of fermented sausage, salami, sausage, and hamburger meatballs produced in meat production facilities applying the ISO Food Security System for food pathogens
NG YÖRÜK, A GÜNER
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 41 (3), 337-344, 2017
112017
Most probable number technique in Escherichia coli count using ISO 16649‐3, ISO 7251, and rapid test enumeration device (TEMPO EC) methods in milk and …
NG Yörük
Journal of Food Safety 38 (5), e12502, 2018
102018
A comparison of ELISA and Real-Time PCR kits for meat species identification analysis
NG YÖRÜK
European Food Research and Technology 247 (8), 2021
92021
Gıda güvenliğinin tarihsel gelişimi. 2
GN Yörük, A Güner
Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu, İstanbul, 102-103, 2014
72014
GC/MS evaluation of the composition of the Aloe vera gel and extract
NG YÖRÜK, Ö PAKSOY İSTANBULLU
FOOD CHEMISTRY:X 23, 2024
22024
DETERMINATION OF THE PRESENCE OF CRONOBACTER SAKAZAKII, LISTERIA MONOCYTOGENES, SALMONELLA SPP. AND ENTEROBACTERICEAE COUNT IN ICE CREAMS AND INFANT FORMULAS
NG YÖRÜK
ADVANCES IN FOOD SCIENCES 41 (3), 54-60, 2019
12019
Nuray Gamze YÖRÜK
E DANYERab
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics 2 (2), 1-10, 2016
12016
1Dioksin ve Besinlerdeki Varlığı
NG YÖRÜK, A GÜNER
1
Süt ve Süt Ürünleri Nedeniyle Laktoz İntolerans ve Allerjik Reaksiyon Gelişen Bireyler İçin Keçi Sütü Tüketiminin Önemi
NG YÖRÜK, İ ÇOMAK
TÜRKİYE KLİNİKLERİ/ Keçi Yetiştiriciliğinde İlaçlarla Tedavi ve Güncel …, 2024
2024
Hayvansal Jelatin İçerikli Gıdalarda Tür Tayini Analizlerinin Q-Exactive ORBITRAP Cihazı ile Tespiti/ Q-Exactive ORBITRAP Device Detection of Species Identification Analysis in …
NG YÖRÜK
X.VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 2024
2024
Verification of Verification Analyses for the Detection of Bovine and Porcine Species in Foods Containing Animal Gelatin with Q-Exactive ORBITRAP Device
NG YÖRÜK, F YILMAZ, A SOYCAN
FOOD ANALYTICAL METHODS, 2024
2024
Analysis of biological activities of Aloe vera gel and extract used as the potential use in natural food additives
NG YÖRÜK
Revista Científica, FCV-LUZ 34 (3), rcfcv-e34453, 2024
2024
Algae Bloom and Significance of Some Marine Toxins Such as Azaspiracids (AZAs) and Saxitoxin (PSP) in Shellfish for Public Health
NG YÖRÜK, İ ÇOMAK
2023 International Conference on Agricultural and Food Science (7th ICAFS …, 2023
2023
BESLENME İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
ME ERKAN, NG YÖRÜK, Ö PAKSOY
A'DAN Z'YE BESLENME 1, 617-653, 2022
2022
STUDY OF THE IMPACT OF ULTRAVIOLET LIGHT APPLICATION ENTEROBACTERIACEAE AND SALMONELLA SPP. ON RAW CHICKEN PRODUCTS
NG YÖRÜK
IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, 92-93, 2021
2021
FOODBORNE VIRAL INFECTIONS AND DETECTION METHODS
NG YÖRÜK
RESEARCH & REVIEWS IN HEALTH SCIENCES, 177-196, 2021
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20