Takip et
Ali Arslan
Ali Arslan
firat.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effect of method of cooking on identification of heat processed beef using polymerase chain reaction (PCR) technique
A Arslan, OI Ilhak, M Calicioglu
Meat science 72 (2), 326-330, 2006
2252006
Identification of meat species by polymerase chain reaction (PCR) technique
OI Ilhak, A Arslan
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 31 (3), 159-163, 2007
1562007
Et muayenesi ve et ürünleri teknolojisi Birinci Baskı, Medipress, Özkan Matbaacılık
A Arslan
Medipres, 2002
152*2002
Identification of meats using random amplified polymorphic DNA (RAPD) technique
ALI Arslan, I Ilhak, M Calicioglu, M Karahan
Journal of Muscle Foods 16 (1), 37-45, 2005
692005
Effect of mixed use of thyme and fennel oils on biochemical properties and electrolytes in rainbow trout as a response to Yersinia ruckeri infection
AK Gulec, D Danabas, M Ural, E Seker, A Arslan, O Serdar
Acta Veterinaria Brno 82 (3), 297-302, 2013
612013
Fermented Cyprinus carpio L. sausage
A Arslan, AH DİNÇOĞLU, Z GÖNÜLALAN
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (5), 667-673, 2001
202001
Elazığ bölgesi içme ve kullanma, kaynak, kuyu ve göl sularının hijyenik kaliteleri üzerinde araştırmalar
B Patır, AM Güven, A Arslan
FÜ Sağlık Bilimleri Dergisi 6, 1-2, 1992
201992
Antimicrobial Activity of the Methanol Extracts and Essential Oil with the Composition of Endemic Origanum acutidens (Lamiaceae)
AK Gulec, P Erecevit, E Yuce, A Arslan, E Bagci, S Kirbag
Journal of Essential Oil Bearing Plants 17 (2), 353-358, 2014
172014
Elazığ’da tüketime sunulan çiğ köftelerin mikrobiyolojik kalitesi
A Arslan, A Güven, S Saltan, B Patır
Fırat Üniv Sağ Bil Derg 6, 13-18, 1992
171992
Farkl› Starter Kültür Kombinasyonlar› n› n Fermente Sucuklardaki Etkileri
Z Gönülalan, A Arslan, A Köse
Turk J Vet Anim Sci 28, 7-16, 2004
152004
Analysis of microbiological and chemical qualities of vacuumed and unvacuumed mirror carp (Cyprinus carpino L.) pastrami
A ARSLAN, C ÇELİK, Z GÖNÜLALAN, G ATEŞ, F KÖK, A KAYA
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 21 (1), 23-29, 1997
141997
Effect of Tween 20 on antibacterial effects of acidic, neutral and alkaline decontaminants on viability of Salmonella on chicken carcasses and survival in waste decontamination …
A Dikici, A Arslan, H Yalcin, P Ozdemir, I Aydin, M Calicioglu
Food Control 30 (2), 365-369, 2013
132013
Tavuk karkas kısımları ve karkas yıkama sularında Listeria türlerinin incelenmesi
A Arslan, Z Gönülalan, F Kök, AH Dinçoğlu
Turkish Journal Veterinary Animal Science 2, 305-308, 1999
131999
Therapeutic Effects of Thyme (Thymus Vulgaris Linneaus) and Fennel (Foeniculum Vulgare Miller) Essential Oils in Infected Rainbow Trout, Oncorhynchus Mykiss (Walbaum)
S Gulec, A.K A Kucukgul, D Danabas, M Ural, E Seker, A Arslan O
Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures 8, 1069- 1078, 2013
12*2013
Vakumlu vakumsuz aynalı sazan (Cyprinus carpio L.) pastırmalarının mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesinin incelenmesi
A Arslan, C Çelik, G Ateş, A Kök, A Kaya
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 21, 23-29, 1997
121997
Keban Baraj Gölü aynal ı sazanlarının (Cyprinus carpio L.) mikrobiyolojik ve kimyasal kaliteleri
A Arslan
Doğa Tr. J. of Vet. and Animal Sci 17, 251-259, 1993
121993
Effects of different starter culture combinations on fermented sausages
Z GÖNÜLALAN, ALİ ARSLAN, ALİ KÖSE
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 28 (1), 7-16, 2004
112004
Şavak salamura beyaz peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesi
B Patır, A Arslan, A Güven
Vet. Bil. Derg 11 (1), 51-56, 1995
111995
Gümüş balığından fermente sucuk üretimi üzerine deneysel çalışmalar
ALİ ARSLAN, AH DİNÇOĞLU, Z GÖNÜLALAN
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 47-54, 2001
102001
Şavak tulum peynirinin mineral madde düzeyi
ALİ ARSLAN, A GÜVEN, Z GÖNÜLALAN, H ÖZMEN
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 10 (2), 265-268, 1996
101996
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20