Follow
Ethem Baz
Ethem Baz
Kayseri Üniversitesi
Verified email at kayseri.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Genetically modified entomopathogenic bacteria, recent developments, benefits and impacts: A review
U Azizoglu, GS Jouzani, N Yilmaz, E Baz, D Ozkok
Science of The Total Environment 734, 139169, 2020
342020
Kars' ta tüketime sunulan kaşar peynirlerinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
M GÜLMEZ, N ORAL, A GÜVEN, E BAZ, Ç SEZER, B DUMAN
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 (2), 183-188, 2004
212004
Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri
M GÜLMEZ, Ç SEZER, B DUMAN, L VATANSEVER, N ORAL, E BAZ
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 (1), 5-10, 2005
132005
Kars ilinde satışa sunulan çiğ süt ve taze beyaz peynirlerin koliform grubu bakteri, E. coli ve E. coli O157: H7 yönünden incelenmesi
E BAZ, M GÜLMEZ, A GÜVEN, Ç SEZER, B DUMAN
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 (2), 165-167, 2003
112003
Kars yöresinde atık yapan koyunların kan serumlarında chlamydia psittaciye karşı oluşan antikorların komplement fikzasyon (CF) ve enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA …
E Baz
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2000
72000
The detection of antibodies against Chlamydia psittaci using complement fixation test (CFT) and enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) in aborted sheep in …
E Baz, F Aydın
52006
Antibacterial activity of oregano tea and a commercial oregano water against Escherichia coli O157: H7, Listeria monocytogenes 4b, Staphylococcus aureus and Yersinia …
M Gulmez, N Oral, A Guven, L Vatansever, E Baz
Internet Journal of Food Safety V 8, 7-13, 2006
52006
Sığır Serumlarında Mikroaglütinasyon Testi (MAT) ile Brucella Antikorlarının Araştırılması
T Şeyda, F Aydın, O Genç, MA Güler, E Baz
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 3 (1), 1997
51997
Examination of coliforms, E. coli and E. coli O157 in raw milk and ripened white cheese samples sold in Kars-Turkey.
E Baz, M Gülmez, A Güven, C Sezer, B Duman
42003
Some microbiological and chemical properties of Kașar cheese marketed in Kars-Turkey.
M Gülmez, N Oral, Ç Sezer, A Güven, B Duman, E Baz
32004
The Use of Novobiocin and Cefixime-Tellurite in Broth, and of Cefixime-Tellurite, Salicin, Rhamnose and MUG in Agar Medium for the Detection of Escherichia coli O157: H7 in …
M Gülmez, E Baz, A Güven
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 28 (4), 753-759, 2004
22004
Occupational infections in veterinarians
İ Gün, E Balci, M Karabacak, S Gökahmetoğlu, A Öztürk, A MA, E Baz
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (2), 2009
12009
The microbiological quality of ready-to-eat foods and drinking water serviced in restaurants.
M Gülmez, Ç Sezer, B Duman, L Vatansever, N Oral, E Baz
12005
Kars' ta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
M GÜLMEZ, N ORAL, A GÜVEN, E BAZ, L VATANSEVER, B DUMAN, ...
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 (2), 189-194, 2004
12004
Veteriner hekimlerde mesleki enfeksiyonlar
İ Gün, E Balcı, M Karabacak, S Gökahmetoğlu, A Öztürk, MA Atalay, E Baz
Journal of the Faculty of Veterinary Medicine, University of Kafkas, Kars …, 2009
2009
Some physical, chemical and microbiological properties of cheese coagulants (Rennet) sold in Kars-Turkey.
M Gülmez, N Oral, A Güven, E Baz, L Vatansever, B Duman, Ç Sezer
2004
Detection of Brucella antibodies in bovine serum samples by the microagglutination test (MAT).
T Șeyda, F Aydın, O Genç, MA Güler, E Baz
1997
Some Phsical, Microbiological and Chemical Properties of Cheese Coagulants (Rennet) sold in Kars-Turkey
M Gülmez, N Oral, A Güven, E Baz, L Vatansever, Ç Sezer, B Duman
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ 10 (2), 0
mìkrobìyolojìk kalìtelerì
M GÜLMEZ, Ç SEZER, B DUMAN, L VATANSEVER, N ORAL, E BAZ
The Dedection of Brucella Antibodies with Microagglutin Ationtest (MAT) in the Bovine Sera
T Şeyda, F Aydın, O Genç, E Baz
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ 3 (1), 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20