Genetically modified entomopathogenic bacteria, recent developments, benefits and impacts: A review U Azizoglu, GS Jouzani, N Yilmaz, E Baz, D Ozkok Science of The Total Environment 734, 139169, 2020 | 42 | 2020 |
Kars' ta tüketime sunulan kaşar peynirlerinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri M GÜLMEZ, N ORAL, A GÜVEN, E BAZ, Ç SEZER, B DUMAN Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 (2), 183-188, 2004 | 21 | 2004 |
Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri M GÜLMEZ, Ç SEZER, B DUMAN, L VATANSEVER, N ORAL, E BAZ Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 (1), 5-10, 2005 | 15 | 2005 |
Kars ilinde satışa sunulan çiğ süt ve taze beyaz peynirlerin koliform grubu bakteri, E. coli ve E. coli O157: H7 yönünden incelenmesi E BAZ, M GÜLMEZ, A GÜVEN, Ç SEZER, B DUMAN Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 (2), 165-167, 2003 | 12 | 2003 |
The detection of antibodies against Chlamydia psittaci using complement fixation test (CFT) and enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) in aborted sheep in … E Baz, F Aydın | 7 | 2006 |
Kars Yöresinde Atık Yapan Koyunların Kan Serumlarında Chlamydia psittaci'ye Karşı Oluşan Antikorların Komplement Fiksasyon (CF) ve Enzyme-Linked … E Baz, F Aydın Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 (2), 2006 | 6 | 2006 |
Antibacterial activity of oregano tea and a commercial oregano water against Escherichia coli O157: H7, Listeria monocytogenes 4b, Staphylococcus aureus and Yersinia … M Gulmez, N Oral, A Guven, L Vatansever, E Baz Internet Journal of Food Safety V 8, 7-13, 2006 | 5 | 2006 |
Sığır Serumlarında Mikroaglütinasyon Testi (MAT) ile Brucella Antikorlarının Araştırılması T Şeyda, F Aydın, O Genç, MA Güler, E Baz KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 3 (1), 1997 | 5 | 1997 |
Examination of coliforms, E. coli and E. coli O157 in raw milk and ripened white cheese samples sold in Kars-Turkey. E Baz, M Gülmez, A Güven, C Sezer, B Duman | 4 | 2003 |
Kars' ta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri M GÜLMEZ, N ORAL, A GÜVEN, E BAZ, L VATANSEVER, B DUMAN, ... Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 (2), 189-194, 2004 | 2 | 2004 |
The Use of Novobiocin and Cefixime-Tellurite in Broth, and of Cefixime-Tellurite, Salicin, Rhamnose and MUG in Agar Medium for the Detection of Escherichia coli O157: H7 in … M Gülmez, E Baz, A Güven Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 28 (4), 753-759, 2004 | 2 | 2004 |
Occupational infections in veterinarians İ Gün, E Balci, M Karabacak, S Gökahmetoğlu, A Öztürk, A MA, E Baz Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (2), 2009 | 1 | 2009 |
The microbiological quality of ready-to-eat foods and drinking water serviced in restaurants. M Gülmez, Ç Sezer, B Duman, L Vatansever, N Oral, E Baz | 1 | 2005 |
Veteriner hekimlerde mesleki enfeksiyonlar İ Gün, E Balcı, M Karabacak, S Gökahmetoğlu, A Öztürk, MA Atalay, E Baz Journal of the Faculty of Veterinary Medicine, University of Kafkas, Kars …, 2009 | | 2009 |
Some physical, chemical and microbiological properties of cheese coagulants (Rennet) sold in Kars-Turkey. M Gülmez, N Oral, A Güven, E Baz, L Vatansever, B Duman, Ç Sezer | | 2004 |
Some microbiological and chemical properties of Kașar cheese marketed in Kars-Turkey. M Gülmez, N Oral, Ç Sezer, A Güven, B Duman, E Baz | | 2004 |
Detection of Brucella antibodies in bovine serum samples by the microagglutination test (MAT). T Șeyda, F Aydın, O Genç, MA Güler, E Baz | | 1997 |
Some Phsical, Microbiological and Chemical Properties of Cheese Coagulants (Rennet) sold in Kars-Turkey M Gülmez, N Oral, A Güven, E Baz, L Vatansever, Ç Sezer, B Duman KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ 10 (2), 0 | | |
mìkrobìyolojìk kalìtelerì M GÜLMEZ, Ç SEZER, B DUMAN, L VATANSEVER, N ORAL, E BAZ | | |
The Dedection of Brucella Antibodies with Microagglutin Ationtest (MAT) in the Bovine Sera T Şeyda, F Aydın, O Genç, E Baz KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ 3 (1), 0 | | |