YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ A ŞİMŞEK, R SOLMAZ, E GÜLEÇ Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 127-137, 2020 | 8 | 2020 |
TRC3 bölgesi otellerinde çevre duyarlılığına yönelik bir araştırma S Çelik, E Basan, N Balık, R Solmaz Journal of tourism research institute 2 (2), 79-94, 2019 | 3 | 2019 |
GOOGLE TRENDS VERİLERİYLE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ E GÜLEÇ, A ŞİMŞEK, R SOLMAZ Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 418-444, 0 | 3* | |
Evaluation of augmented reality and consumer perceptions in traditional diShes R Solmaz, Y Pekerşen Journal of Culinary Science & Technology, 1-21, 2022 | 2 | 2022 |
Düzeltme: YÖK Atlas verilerine göre gastronomi ve mutfak sanatları bölümlerinin değerlendirilmesi: Ege Bölgesi örneği A ŞİMŞEK, R SOLMAZ, E GÜLEÇ Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 55-67, 2020 | 2 | 2020 |
Geleneksel Konya yemeklerinin artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak korunması ve arşivlenmesine yönelik bir mobil uygulama modeli örneği R Solmaz PQDT-Global, 2020 | 1 | 2020 |
Turizm Sektöründe Hizmet Veren İşletmelerin Sundukları Helal Ürün ve Hizmetlere Yönelik Risk Boyutlarının Değerlendirilmesi: İstanbul Tarihi Yarımada’yı Ziyaret Eden Yabancı … Y Pekerşen, A Uslu, R Solmaz Turizm Akademik Dergisi 6 (2), 197-213, 2019 | 1 | 2019 |
Osmanlı Mutfağından Günümüze Uzanan Unutulmaya Yüz Tutmuş Bir Lezzet; ŞERBET R Solmaz, K Sivrikaya, Y Pekerşen, H Nizamlioğlu Ferhan II. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi / 2. İnternational …, 2018 | | 2018 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Çevre Bilinç Düzeylerinin İncelenmesine Yönelik Bir Araştırma G Alagöz, E Güneş, Y Pekerşen, R Solmaz Kastamonu Üniversitesi, 2018 | | 2018 |
Konya’da Faaliyet Gösteren A Grubu Seyahat Acentaları Tarafından Bölgenin Kültür Turizmi Potansiyeli ve Kültür Turlarının Değerlendirilmesi Y Pekerşen, E Güneş, R Solmaz Kastamonu Üniversitesi, 2018 | | 2018 |