Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer, Duygu, Memnuniyet ve Davranışsal Sadakat İlişkisi S Ünal, G Akkuş, Ç Akkuş Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 1 (1), 23-49, 2014 | 110 | 2014 |
Kırsal turizm kapsamında yöre halkının kalkındırılması: Erzurum örneği G Cengiz, Ç Akkuş Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2012 | 99* | 2012 |
Beş Yıldızlı Otel Restoranları Müşteri Memnuniyeti: Erzurum İlinde Bir Araştırma Ç Akkuş, G Cengiz Journal of Yasar University 8 (31), 5229-5252, 2013 | 32 | 2013 |
Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği Ç Akkuş MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (1/1), 639-653, 2019 | 31 | 2019 |
Tarihi Turistik Alanlarda Kullanılan Mobil Artırılmış Gerçeklik Uygulamalarının Değerlendirilmesi G Akkuş, Ç Akkuş Jotags 6 (1), 83-104, 2018 | 28 | 2018 |
Online Müşteri Deneyiminin Güvene Etkisi: Online Alışveriş Yapan Tüketiciler Üzerine Bir Araştırma G Akkuş, TŞ Yapraklı, Ç Akkuş The Journal of Academic Social Science Studies, 403-425, 2014 | 21* | 2014 |
Kastamonu İlçeleri Temel Turistik Arz Kaynakları Envanteri: Tabiat Turizmi Alt Türleri ve Doğa Sporları G Akkuş, Ç Akkuş Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 146-164, 2019 | 16 | 2019 |
Erzurum İli Turizm İşletmeleri Web Kullanımı ve Web Sitelerinin Değerlendirilmesi. G Cengiz, Ç Akkuş Ataturk University Journal of Economics & Administrative Sciences 29 (3), 2015 | 16* | 2015 |
Kastamonu Yemek Kültürünün UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Kriterleri Kapsamında İncelenmesi (Investigation of Kastamonu Food Culture within the Scope of UNESCO Creative Cities … Ç Akkuş, S Yordam Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 915-936, 2020 | 15 | 2020 |
Erzurum İli temel ve destekleyici turistik ürün çeşitlerinin değerlendirilmesi B Elmas, Ç Akkuş, G Cengiz LAÜ Sosyal Bilimler Dergisi 4 (1), 84-109, 2013 | 15 | 2013 |
Artırılmış Gerçekliğin Akış Deneyimine Etkisi: Hatay Arkeoloji Müzesi Örneği G Akkuş, Ç Akkuş 1. Uluslararası Turizmin Geleceği; İnovasyon, Girişimcilik ve …, 2017 | 14 | 2017 |
Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor mu? Ç Akkuş Journal of Tourism and Gastronomy Studies 731, 750, 2019 | 13* | 2019 |
Kış Turizmi Destinasyonu Paydaşlarının Çevre Yönetimine İlişkin Algılarının Nitel Bir Yöntemle Çözümlenmesi G Akkuş, Ç Akkuş Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 20 (1 …, 2018 | 13* | 2018 |
Somut Kültürel Mirası Koruma Çalışmaları: Erzincan-Kemaliye Sit Alanı Ç Akkuş, G Akkuş, Y Bayraktar Electronic Turkish Studies 12 (35), 2017 | 10* | 2017 |
Türk dünyası öğrencilerinin aidiyet duygularının akademik başarılarına etkisinde sosyalleşmenin aracılık rolü Ç Akkuş, G Akkuş Türk Dünyası İncelemeleri Dergisi 20 (2), 355-382, 2020 | 9 | 2020 |
Destinasyon imajının algılanan değer ve deneyim kalitesine etkisi: Kültür turistleri üzerine bir araştırma Ç Akkuş, A Şimşek İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (1), 127-144, 2021 | 8 | 2021 |
Yöresel yiyeceklerin menülerde yer alma düzeyleri: Kastamonu örneği Ç Akkuş, A Şimşek International Vocational Schools Symposium, 45-54, 2019 | 8 | 2019 |
Yerel halkın kültürel mirası korumaya katılma tutumu ve turizmi destekleme davranışının demografik özelliklerine göre incelenmesi Ç Akkuş, G Akkuş Turkish Studies-Social Sciences 15 (3), 887-904, 2020 | 7 | 2020 |
Etkili Destinasyon Yönetimi Açısından Kastamonu İlçe Belediyeleri Bilgi Kaynaklarında Değinilen Gastronomik Unsurların Tespiti G Akkuş, Ç Akkuş, Ö Çaylak Dönmez Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics …, 2019 | 7 | 2019 |
İNTERNET BAĞIMLILIĞI VE TURİZME KATILMA MOTİVASYONU İLİŞKİSİ: Z KUŞAĞI ÜZERİNDE BİR DEĞERLENDİRME Ç Akkuş, G Demircan Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 10 (2), 99-115, 2021 | 6 | 2021 |