Takip et
Perihan Kendirci
Perihan Kendirci
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
ikc.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effect of ohmic treatment on quality characteristic of meat: A review
G Yildiz-Turp, IY Sengun, P Kendirci, F Icier
Meat science 93 (3), 441-448, 2013
1102013
Effects of ohmic heating for pre-cooking of meatballs on some quality and safety attributes
IY Sengun, GY Turp, F Icier, P Kendirci, G Kor
LWT-Food Science and Technology 55 (1), 232-239, 2014
572014
Composition, proteolysis, lipolysis, volatile compound profile and sensory characteristics of ripened white cheeses manufactured in different geographical regions of Turkey
P Salum, G Govce, P Kendirci, D Bas, Z Erbay
International Dairy Journal 87, 26-36, 2018
512018
Influence of infrared final cooking on polycyclic aromatic hydrocarbon formation in ohmically pre-cooked beef meatballs
P Kendirci, F Icier, G Kor, TA Onogur
Meat science 97 (2), 123-129, 2014
512014
Investigation of Volatile Compounds and Characterization of Flavor Profiles of Fresh Pistachio Nuts (Pistacia vera L.)
P Kendirci, TA Onoğur
International Journal of Food Properties 14 (2), 319-330, 2011
402011
Production of enzyme-modified cheese (EMC) with ripened white cheese flavour: II-effects of lipases
P Kendirci, P Salum, D Bas, Z Erbay
Food and Bioproducts Processing 122, 230-244, 2020
362020
Production of enzyme-modified cheese (EMC) with ripened white cheese flavour: I-effects of proteolytic enzymes and determination of their appropriate combination
D Bas, P Kendirci, P Salum, G Govce, Z Erbay
Food and Bioproducts Processing 117, 287-301, 2019
362019
Potential of ozonated water at different temperatures to improve safety and shelf-life of fresh cut lettuce
I Yucel Sengun, P Kendirci
Ozone: Science & Engineering 40 (3), 216-227, 2018
212018
Kefir ve kefir tanesinde aflatoksin M1 tayin yönteminin geliştirilmesi ve kontamine sütlerden kefire ve kefir tanelerine aflatoksin M1 geçişinin araştırılması
P Kendirci
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2002
72002
Setting up and performance evaluation of ohmic-infrared heating system, and the investigation of its use in meatball cooking by considering its effects on some quality attributes
F Icier, M Engin, G Yildiz Turp, IY Sengun, P Kendirci, T Altug Onogur
TUBITAK (The Scienti, 2013
52013
Ülkemizde yetiştirilen bazı antepfıstığı çeşitlerinin lezzet özelliklerinin belirlenmesi ve kavurma işleminin bu özelliklere etkisinin incelenmesi
P Kendirci
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2008
52008
Lezzet katkısı olarak peynir ve enzim modifiye peynir tekniğinde güncel durum
Z Erbay, D Baş, P Kendirci, M Çam, H Kelebek, P Salum, S Selli
Akademik Gıda 14 (2), 209-217, 2016
32016
Comparison of three different techniques for extraction of volatiles from pistachio nuts.
P Kendirci, TA Onogur
32014
Farklı ambalaj ve depolama koşullarında çam fıstığının bazı kalite özelliklerindeki değişimin incelenmesi
P Eser, Y ELMACI, T ALTUG, G OVA, K DEMİRAĞ, P KENDİRCİ, ...
Yüksek Lisans Tezi, İzmir, 2008
32008
Tokat’ta bulunan 3 ve 4 yıldızlı otellerde çalışan mutfak personelinin gıda güvenliği ve hijyen bilgi düzeylerinin incelenmesi
GÜN Sadık, P KENDİRCİ
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 58 (3), 335-346, 2021
22021
Effect of different raw materials on aroma fingerprints of 'boza' using an e-nose and sensory analysis
ÖK Kemahlıoğlu, P Kendirci, P Kadiroğlu Kelebek, U Yücel, F Korel
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods 11 (5), 421-429, 2019
22019
Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi
E KAÇAL, FP ÖZTÜRK, D KARAMÜRSEL, EG ÇAPANOĞLU, ...
Meyve Bilimi 6 (2), 45-51, 2019
22019
Piyasada Satılan Organik Gıdaların Çeşitleri, Duyusal Kalitesi ve Tüketici Tercihleri Konusunda Bir Çalışma
T Altuğ, P Kendirci, OZ Gürvardar, M Mortaş, Ö Özdemir
Türkiye 10, 981, 2008
22008
Carry-over of aflatoxin M1 from milk to kefir and kefir grain
P KENDIRCI, T ALTUG
Milchwissenschaft 59 (7-8), 399-401, 2004
22004
Production of microencapsulated enzyme-modified cheese (EMC) powder: Impact of wall material combinations, their concentrations, and homogenisation pressures
P Salum, S Berktas, P Kendirci, D Bas, M Cam, Z Erbay
International Dairy Journal 143, 105687, 2023
12023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20