Trabzon Geleneksel Mutfağında Tatlılar ve Çekme Helva B Yılmaz Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi, 59-68, 2020 | 10 | 2020 |
Trabzon ili geleneksel halk bilgisi ve etnografyası B Yilmaz Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019 | 7 | 2019 |
Sosyal Medyada “Caps” ler ve Parodi Hesaplarla Türk Edebiyatı: Klasik Türk Edebiyatı ve Türk Halk Edebiyatı Örneği G Yilmaz, B Yilmaz Uluslararası genc akademisyenler kültür kongresi. Bildiriler kitabı. İzmir …, 2016 | 2 | 2016 |
RUS İŞGALİNDE MAÇKA’DA YAŞANAN HADİSELER VE İŞGALİN SÖZLÜ KÜLTÜR ÜRÜNLERİNE YANSIMALARI B YILMAZ | 2 | 2016 |
Trabzon ili Maçka ilçesinin sözlü ve maddi kültür kadrolarının derlenmesi, tasnifi ve halkbilimsel açıdan incelenmesi B Yilmaz Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 2 | 2014 |
UMUT SARIKAYA’NIN KARİKATÜRLERİNDE KÖROĞLU’NUN YENİDEN YARATIMI B YILMAZ Motif Akademi Halkbilimi Dergisi 15 (38), 366-378, 2022 | 1 | 2022 |
SOSYAL MEDYADA ALDIĞI ELEŞTİRİLER BAĞLAMINDA KARADENİZ MUTFAĞININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ B YILMAZ Motif Akademi Halkbilimi Dergisi 14 (34), 510-523, 2021 | 1 | 2021 |
FOLKLOR POSTASI DERGİSİNİN TÜRK HALKBİLİMİ ÇALIŞMALARINA KATKISI B Yılmaz Hikmet-Akademik Edebiyat Dergisi, 368-385, 2024 | | 2024 |
NASREDDİN HOCA’NIN ELEKTRONİK KÜLTÜR ORTAMINDA BİR ELEŞTİRMEN OLARAK YENİDEN YARATILMASI B YILMAZ The Journal of Academic Social Science 66 (66), 441-450, 2024 | | 2024 |
Desserts and Cekme Halva in Traditional Trabzon Cuisine B YILMAZ SELCUK UNIVERSITESI EDEBIYAT FAKULTESI DERGISI-SELCUK UNIVERSITY JOURNAL OF …, 2020 | | 2020 |
ANTALYA İLİ İBRADI İLÇESİ'NDE DERLENEN BİR MASALIN TİP VE MOTİF YAPISI ÜZERİNE BİR İNCELEME B YILMAZ The Journal of Academic Social Science Studies 5 (69), 127-135, 2019 | | 2019 |
ANTALYA İLİ İBRADI İLÇESİ’NDE DERLENEN BİR MASALIN TİP VE MOTİF YAPISI ÜZERİNE BİR İNCELEME AGB Yılmaz | | 2018 |
UMUT SARIKAYA’NIN KARİKATÜRLERİNDE KÖROĞLU’NUN YENİDEN YARATIMI B Yılmaz Motif Akademi Halkbilimi Dergisi 15 (38), 366-378, 0 | | |