Kastamonu'da yöresel yiyecek içecek hizmeti sunan restoranlara ilişkin tüketici şikayetlerinin değerlendirilmesi: TripAdvisor örneği Z Yaşar Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (2), 241-250, 2019 | 34 | 2019 |
BATI KARADENİZ BÖLÜMÜ ANTİK KENTLERİNİN KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN İNCELENMESİ N TÜRKER, Z YAŞAR Journal of Humanities and Tourism Research 9 (1), 1-26, 2019 | 11* | 2019 |
Safranbolu’nun Kültürel Çekiciliklerine Yönelik Ziyaretçi E-Yorumlarının Değerlendirilmesi: TripAdvisor Örneği, I N Türker, Z Yaşar Uluslararası Turizm ve Mimarlık Konferansı, 24-27, 2018 | 6 | 2018 |
Akdağ Kayak Merkezi’nin Arz Yönlü Paydaş Değerlendirmesi: Ne Kadar Sürdürülebilir? A KURT, Z YAŞAR, Y ARSLANTÜRK International Winter Cities Symposium, 65-72, 2019 | 5 | 2019 |
TURİZM SEKTÖRÜNDE TÜKENMİŞLİK VE MOTİVASYON ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: SAFRANBOLU ÖRNEĞİ F Türkmen, Z Yaşar TURAN: Stratejik Arastirmalar Merkezi 9 (35), 164, 2017 | 1 | 2017 |
Safranbolu'nun Kültürel Çekiciliklerine Yönelik E-Yorumların Değerlendirilmesi: Tripadvisor Örneği N TÜRKER, Z YAŞAR I. Ulusulararası Kültür, Turizm ve Mimarlık Konferansı Bildiriler Kitabı …, 2018 | | 2018 |
Turizm sektöründe tükenmişlik ve motivasyon arasındaki ilişkinin belirlenmesi: Safranbolu örneği Z Yaşar Sosyal Bilimler Enstitüsü, 0 | | |