Takip et
Doç. Dr. Selin KALKAN
Doç. Dr. Selin KALKAN
Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
giresun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Physicochemical and bioactive properties of edible methylcellulose films containing Rheum ribes L. extract
S Kalkan, MR Otağ, MS Engin
Food chemistry 307, 125524, 2020
662020
Use of antimicrobial edible films and coatings as packaging materials for food safety
Z Erginkaya, S Kalkan, E Ünal
Food processing: Strategies for quality assessment, 261-295, 2014
442014
Bacillus cereus ve içme sütünde oluşturduğu sorunlar
S Kalkan, K Halkman
Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi 4 (1), 1-11, 2006
192006
Determining some of the quality characteristics of probiotic yogurts manufactured by using microencapsulated Saccharomyces cerevisiae var. boulardii
S Kalkan, D ÖZTÜRK, BS SELİMOĞLU
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 42 (6), 617-623, 2018
172018
Probiyotik laktik asit bakterilerinin Staphylococcus aureus'a karşı antimikrobiyel etkilerinin farklı matematiksel modeller ile analizi
S Kalkan
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 1 (2), 150-159, 2016
162016
Üniversite öğrencilerinin probiyotik gıda tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi-Bahçe Meslek Yüksekokulu örneği
H Koçak, S Kalkan
DBHAD Beslenme Araştırmaları Dergisi 1 (1), 2014
152014
Determination of antimicrobial effects of probiotic lactic acid bacteria and garlic extract against some foodborn pathogenic bacteria
S Kalkan, E Taş, Z Erginkaya, EÜ Turhan
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (2), 125-131, 2017
132017
In vitro biological and antimicrobial properties of chitosan-based bioceramic coatings on zirconium
MU Salim Levent Aktug, Salih Durdu, Selin Kalkan, Kultigin Cavusoglu
Scientifc Reports | 11, 15104, 2021
12*2021
Vibrio parahaemolyticus ATCC 17802 inactivation by using methylcellulose films containing encapsulated bacteriophages
S Kalkan
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 42 (5), 480-485, 2018
112018
Importance of microbial antagonisms about food attribution
Z Erginkaya, E Unal, S Kalkan
Science against microbial pathogens: communicating current research and …, 2011
112011
Bio-control of some food-borne pathogenic bacteria by bacteriophage
S Kalkan, E Ünal, Z Erginkaya
International Congress on Food Technology. Antalya, 03-06, 2010
102010
Çiğ sütte Bacillus cereus sayılması için yöntem modifikasyonları üzerine çalışmalar
S Kalkan
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006
102006
Predicting the antimicrobial effect of probiotic lactic acid bacteria against Staphylococcus aureus in white cheeses, using Fourier series modeling method
S Kalkan
Journal of food safety 40 (1), e12724, 2020
92020
Farklı antimikrobiyel maddeler içeren yenilebilir film kaplamaların Macar salamında kullanım olanakları ve listeria innocua inaktivasyonu üzerine etkileri
S Kalkan
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim …, 2014
92014
Some quality parameters of powdered soups prepared from different fish species
F Öztürk, S Kalkan, E Elmas, S Elmas, P Bariş, Ö Demir
Brazilian Archives of Biology and Technology 62, e19180365, 2019
82019
Impact of whey protein isolate coatings containing different antimicrobial agents on sliced bologna-type sausage during refrigerated storage
S Kalkan, Z Erginkaya
Food Science and Technology 40, 136-145, 2019
82019
Production of functional Turkish noodle (Erişte) supplementary probiotic and determining of some quality properties
S Kalkan, O Mustafa, Eİ Köksal, NŞ Bozkurt
Food and Health 6 (3), 140-150, 2020
72020
Polynomial surface fitting and artificial neural networks‐based analysis of the storage days and garlic extract supplementation dependent microbial growths in minced raw …
DB Külcü, S Kalkan, SB Akben
Journal of food processing and preservation 43 (3), e13882, 2019
72019
The optimization method by using the transformation of two variable dependent experiment results into image data and its usability in the food engineering applications
SB AKBEN, S KALKAN, D ÇANGA
Eurasian Journal of Food Science and Technology 1 (1), 58-65, 2017
72017
Goji berry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin farklı çözgenlerden elde edilen ekstratlarının toplam fenolik içerikleri ile antioksidan ve antimikrobiyal aktivitelerinin …
MS ENGİN, S KALKAN, MR OTAĞ
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences 4 (3), 359-365, 2019
62019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20