Follow
Bayram ÜRKEK
Bayram ÜRKEK
Assoc. Prof. Dr., Gümüshane University
Verified email at gumushane.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Probiotic butter: Stability, free fatty acid composition and some quality parameters during refrigerated storage
T Erkaya, B Ürkek, Ü Doğru, B Çetin, M Şengül
International Dairy Journal 49, 102-110, 2015
512015
Antioxidant Activity, Physiochemical and Sensory Characteristics of Ice Cream Incorporated with Sloe Berry (Prunus spinosa L.)
B Ürkek, M Şengül, Hİ Akgül, TE Kotan
International Journal of Food Engineering 15 (11-12), 20180029, 2019
272019
Effect of using chia seed powder on physicochemical, rheological, thermal, and texture properties of ice cream
B Ürkek
Journal of Food Processing and Preservation 45 (5), e15418, 2021
162021
Prevalence and comparing of some microbiological properties, somatic cell count and antibiotic residue of organic and conventional raw milk produced in Turkey
B Ürkek, M Şengül, T Erkaya, V Aksakal
Korean journal for food science of animal resources 37 (2), 264, 2017
142017
Determination of physicochemical and microbiological properties and fatty acid composition of butter produced in Trabzon, Turkey
Hİ Akgül, M Şengül, B Ürkek, TE Kotan
Acta Scientiarum. Technology 43, e48905-e48905, 2021
132021
Kefir: Bileşimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri
B Ürkek, T Erkaya, M Şengül
Academic Food Journal/Akademik GIDA 9 (5), 60-66, 2011
112011
Homojenizasyon ve ambalajlama işleminin kaşar peynirinin bazı kimyasal, biyokimyasal, elektroforetik, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
B Ürkek
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2008
102008
Antioxidant capacity and rheological, textural properties of ice cream produced from camel's milk with blueberry
E Sayar, M Şengül, B Ürkek
Journal of Food Processing and Preservation 46 (3), e16346, 2022
62022
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
TE KOTAN, B ÜRKEK, M ŞENGÜL
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 49 (2), 111-117, 2018
62018
Effects on Some Physicochemical, Rheological and Microbiological Characteristics of Yoghurt Enriched with Quince Powder
B ÜRKEK, M ŞENGÜL, H AKTAŞ, Z GÜRBÜZ
52019
Türkiye ‘de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
B Ürkek, M Şengül
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 6 (4), 452-459, 2018
5*2018
Effect of flaxseed powder on physicochemical, rheological, microbiological and sensory properties of yoghurt
A Kalyas, B Ürkek
Brazilian Archives of Biology and Technology 65, e22210012, 2022
42022
Siyah üzüm çekirdeği tozunun yoğurtların bazı fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
A KALYAS, B ÜRKEK
Akademik Ziraat Dergisi 9 (2), 353-362, 2020
42020
TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
FN ÜNAL, A KALYAS, Z GÜRBÜZ, M ŞENGÜL, B ÜRKEK
Gıda 45 (3), 555-563, 2020
42020
Determination of elemental contents, microbiological and chemical properties of Çökelek cheeses consumed in Turkey
N Kalaycı, B Ürkek, F Öztürk, M Şengül, E Çiftçi
Biological Trace Element Research 201, 3069-3076, 2023
32023
Effect of blueberry addition on antioxidant activity, textural, microbiological and physicochemical properties of strained yoghurt
M Şengül, B Can, B Ürkek, Z Gürbüz-Kaçan
Anais da Academia Brasileira de Ciências 94, e20201798, 2022
32022
Üniversite Öğrencilerinin Fermente Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İstatistiksel Analizi
B ÜRKEK, TAŞ Ahmet
Aydın Gastronomy 5 (2), 91-103, 2021
32021
Saccharomyces boulardii’nin fermente süt ürünlerinde kullanımı
B Ürkek, M Şengül, T Erkaya
Akademik Gıda 12 (2), 108-113, 2014
32014
Organik Süt
M Şengül, B Ürkek
Sidas Medya Yayınları, 15s, İzmir, 2013
32013
Farklı bitki tozlarının (üzüm çekirdeği, keçiboynuzu ve çörekotu tozu) dondurma üretiminde kullanım imkanları
B Ürkek, F Öztürk, M Şengül
ATA-Gıda Dergisi 1 (1), 1-5, 2022
22022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20