Takip et
NURCAN DOĞAN
NURCAN DOĞAN
bozok.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Propolis ve Kullanim Alanlari
N Doğan, İ Hayoğlu
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 16 (3), 39-48, 2012
602012
Centrifugally spun micro-nanofibers based on lemon peel oil/gelatin as novel edible active food packaging: Fabrication, characterization, and application to prevent foodborne …
N Doğan, C Doğan, AK Eticha, M Gungor, Y Akgul
Food Control 139, 109081, 2022
212022
Novel active food packaging based on centrifugally spun nanofibers containing lavender essential oil: Rapid fabrication, characterization, and application to preserve of minced …
C Doğan, N Doğan, M Gungor, AK Eticha, Y Akgul
Food Packaging and Shelf Life 34, 100942, 2022
202022
Optimization and comparison of three cooking methods for wheat flour‐oyster mushroom (P. ostreatus) powder composite chips
N Doğan, C Doğan, M Çam, İ Hayoğlu
Journal of Food Processing and Preservation 44 (11), e14873, 2020
162020
Wild mustard (Sinapis arvensis) parts: compositional analysis, antioxidant capacity and determination of individual phenolic fractions by LC–ESI–MS/MS
B Başyiğit, H Alaşalvar, N Doğan, C Doğan, S Berktaş, M Çam
Journal of Food Measurement and Characterization 14, 1671-1681, 2020
162020
Farklı sıcaklık ve süre uygulamalarının pleurotus ostreatus (istiridye mantarı)'un bazı özelliklerine etkisi
N DOĞAN, C DOĞAN, İ HAYOĞLU
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 18 (4), 10-16, 2014
132014
Optimization of Drying Process of Mushroom Powder Production from Pleurotus ostreatus using Response Surface Methodology
N Doğan, C Doğan, S Bilgin, İ Hayoğlu, Ö Dağıstanlı
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 21 (9), 433-437, 2015
11*2015
Pleurotus ostreatus mantarının cips üretiminde kullanımı
N DOĞAN, C DOĞAN, İ HAYOĞLU
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 21 (2), 133-142, 2017
102017
Siirt ilinde üretilen Siirt otlu peynirinin bazı özelliklerinin belirlenmesi/Determination of some properties of Siirt otlu cheese that produced in Siirt province
N DOĞAN
10*2012
Farklı solventlerle ekstrakte edilen ceviz dış kabuklarının bazı biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
C DOĞAN, N DOĞAN, Ş ÇELİK
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 18 (3), 41-47, 2014
82014
Parts from life-cycle of H. erinaceus: response surface methodology approach to optimize extraction conditions and determination of its antioxidant, antidiabetic and …
N Doğan, C Doğan, F Atila
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, 2021
72021
İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu
N Doğan
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016
52016
A novel approach to crosslink gelatin nanofibers through neutralization-induced Maillard reaction
SB Ahmed, N Doğan, C Doğan, Y Akgul
Food and Bioprocess Technology 17 (2), 489-503, 2024
42024
İstiridye mantarının (Pleurotus ostreatus) farklı flaş zamanlarına göre antioksidan aktivitesinin ve hiperglisemide anahtar enzim rolü olan α-amilaz ve α-glukozidaz inhibisyon …
N DOĞAN, C DOĞAN
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi 24 (6), 1177-1186, 2021
4*2021
EXTRACTION OPTIMIZATION OF Senecio vernalis Waldst. & Kit AND DETERMINATION OF ANTI-α-AMYLASE/α-GLUCOSIDASE, ANTI-LIPASE AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES
N Doğan, C Doğan
Trakya University Journal of Natural Sciences, 2021
42021
Mucizevi Bitki Kenevir’in (Cannabis sativa L.) Gıda Endüstrisinde Kullanımı
N DOĞAN, C DOĞAN
Bozok Veterinary Sciences 2 (2), 47-56, 2021
32021
Pleurotus eryngii’nin Misel Biyokütlesinin ve Farklı Olgunlaşma Seviyesindeki Gövdelerinin Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Antidiyabetik Özelliklerinin Belirlenmesi
N DOĞAN, C DOĞAN
Mantar Dergisi 12 (1), 50-60, 2021
32021
Determination of total phenolic compound amounts and antioxidant activities of Siirt region Melengic.
C Doğan, Ș Çelik, N Doğan
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 21 (3), 293-298, 2017
3*2017
Native bacterial cellulose films based on kombucha pellicle as a potential active food packaging
N Doğan
Journal of Food Science and Technology 60 (11), 2893-2904, 2023
22023
Non-targeted approach to detect pistachio authenticity based on digital image processing and hybrid machine learning model
C Doğan, E Şehirli, N Doğan, İ Buran
Journal of Food Measurement and Characterization 17 (2), 1693-1702, 2023
22023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20