Takip et
özkan erdem
özkan erdem
akdeniz.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yöresel yemeklerin bölge restoranlarında kullanılma durumu: Mengen örneği
Ö Erdem, M Mızrak, AK Kemer
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (1), 44-61, 2018
922018
Tripadvisor’daki Müşteri Şikâyetlerinin Değerlendirilmesi: Antalya Örneği (Evaluation
Ö ERDEM, Ö YAY
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 227, 249, 2017
60*2017
Festivallerin bölge turizmine katkıları ve sürdürülebilirliği: uluslararası mengen aşçılık ve turizm festivali örneği
Ö Erdem, M Mızrak, C Aratoğlu
1st International Sustainable Tourism Congress/November, 23-25, 2017
322017
Mutfaktaki yeni eğilimlerden olan moleküler gastronomi konusunda Ankara ilindeki 4 ve 5 yıldızlı otellerin mutfak personeli ile aşçılık alanında yükseköğrenim gören …
Ö Erdem, AK Kemer
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (2), 3-16, 2016
242016
Yöresel mutfak kavramına ilişkin şeflerin bakış açılarının değerlendirilmesi (Antalya örneği)
S Altunsaban, Ö Yay, Ö Erdem
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları MYO, 2016
232016
Şef adaylarının niteliklerine ilişkin mutfak şeflerinin görüşleri
G Yılmaz, Ö Erdem, A Arman
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 273-294, 2018
152018
Antalya’nın Destinasyon Kişiliği ve İmajına İlişkin Keşfedici Bir Araştırma
FÖ GÜZEL, Y ŞAHİN, İlker, YAĞMUR, Ö ERDEM, S KARASAKAL, ...
14*
Anadolu mutfak kültüründe gastronomik kimlik unsuru olarak bulgur ve bulgur yemekleri
TŞ Ören, A Arman, Ö Erdem
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1961-1981, 2021
102021
Mengen Aşçılar Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde aşçılık eğitimi alan 10. ve 12. sınıf öğrencilerinin gıda güvenliğine yönelik bilgi ve uygulama düzeyleri
Ö Erdem
Yüksek Lisans Tezi, Ankara: Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2014
102014
Yöresel mutfak kavramına ilişkin şeflerin bakış açılarının değerlendirilmesi, II
S Altusaban, Ö Yay, Ö Erdem
Rize Turizm Sempozyumu, 4-6, 2016
92016
Mutfak Şeflerinin Yöresel Mantarları Tanıma ve Kullanım Durumlarına İlişkin Keşifsel Bir Araştırma
Ö ERDEM, F BAYRAM, B ÇİFTÇİ, AK KEMER
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (Özel sayı 3), 225-239, 2018
82018
Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience
A ARMAN, Ö ERDEM, TŞ ÖREN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (4), 644-661, 2018
62018
Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği
Ü SORMAZ, A ARMAN, Ö ERDEM
Turizm Akademik Dergisi 7 (1), 209-223, 2020
32020
Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme (A Bibliometric Analyse with Open-Source R …
F Bayram, Ö Erdem
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (3), 2463-2477, 2023
2023
Sales Increasing Strategies Based on Menu Item Performance: Case of a Luxury Restaurant
Ö Erdem, D Kılıç, A Arman, C Mutlu
International Journal of Contemporary Economics and Administrative Sciences …, 2022
2022
Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği (Examining the Variables Affecting the Intention to …
F Arslan, Ö Erdem
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 1788-1804, 2022
2022
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Çalışan Kadınların Karşılaştıkları Sorunların Sınıflandırılmasına Yönelik Bir Araştırma (An Investigation on the Classification of the Problems of …
Ö Erdem, A Arman
MTCON-2021-Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm, 778-788, 2021
2021
Adem ARMAN
Ö ERDEM
Adem ARMAN 1984 Bolu-Mengen doğumlu olan Adem Arman, 1995 yılında Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’nde öğrenimine başladı. 2002 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Abant …
Ö ERDEM
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–19