Takip et
Barçın Karakaş Budak
Barçın Karakaş Budak
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Akdeniz Üniversitesi
akdeniz.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Residue contents of captan and procymidone applied on tomatoes grown in greenhouses and their reduction by duration of a pre-harvest interval and post-harvest culinary applications
MF Cengiz, M Certel, B Karakaş, H Göçmen
Food Chemistry 100 (4), 1611-1619, 2007
1272007
Advances in food biochemistry
F Yildiz
CRC press, 2009
1142009
Peroxidation of membrane lipids in minimally processed cucumbers packaged under modified atmospheres
B Karakaş, F Yıldız
Food Chemistry 100 (3), 1011-1018, 2007
352007
Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 α-amylase in Pichia pastoris
B Karakaş, M İnan, M Certel
Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic 64 (3-4), 129-134, 2010
342010
Identification of Bacillus species isolated from ropey breads both with classical methods and API identification kits
F Erem, M Certel, B Karakas
Akdeniz Universitesi Ziraat Fakultesi Dergisi 22 (2), 201-210, 2009
292009
Sensory and textural evaluation of gluten-free biscuits containing buckwheat flour
T Öksüz, B Karakaş
Cogent Food & Agriculture 2 (1), 1178693, 2016
242016
DONDURULMUŞ HAMUR ile KISMİ OLARAK PİŞİRİLİP DONDURULMUŞ HAMURLARDAN ÜRETİLEN BEYAZ EKMEKLERİN FİZİKSEL TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
M CERTEL, F EREM, E Fundagül, Üİ KONAK, B KARAKAŞ
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 22 (1), 91-102, 2009
212009
Determination of HMF in roasted flour/oil mixtures and effect of solvent used in the extraction procedure
K Akpınar, B Karakaş, H Akça, M Certel
Food chemistry 128 (3), 790-794, 2011
202011
Antalya yöresinde tüketilen yenebilir bazı yabani bitkilerin nitrat ve nitrit içerikleri
M Certel, B Sık, F Cengiz, B Karakas
Türkiye 9, 24-26, 2006
192006
Farklı depolama koşullarında normal ve kepekli ekmeklerin mikrobiyolojik özellikleri, su aktivitesi ve sünme durumunun değişimi
M Certel, F Erem, B Karakaş
Gıda 34 (6), 351-358, 2009
16*2009
Cloning and expression of pullulanase from Bacillus subtilis BK07 and PY22 in Pichia pastoris
F Erden-Karaoğlan, B Karakaş-Budak, M Karaoğlan, M Inan
Protein Expression and Purification 162, 83-88, 2019
72019
Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları-Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar
B Karakaş, M Certel
Türkiye 9. Gıda Kongresi, 361-362, 2006
72006
Heterologous expression of β‐γ‐type cyclodextrin glycosyltransferase of newly isolated alkaliphilic Bacillus sp. SD5 in Pichia pastoris
E Kabacaoğlu, B Karakaş Budak
Starch‐Stärke 69 (9-10), 1600365, 2017
62017
Menengiç (Pistacia terebinthus L.) Ağacı meyvesinin (çitlembik) değerlendirilme olanakları
B Karakaş, M Certel
Traditional Foods Symposium, 46-49, 2004
62004
Partial purification and characterization of an extracellular metallopeptidase produced by Bacillus amyloliquefaciens FE-K1
E Fundagül, İ Mehmet, BK BUDAK, M Certel
Trakya University Journal of Natural Sciences, 2020
52020
Detection and quantification of salep with real time PCR utilizing the nr‐ITS2 region
E Kabacaoğlu, BK Budak
Journal of the Science of Food and Agriculture 99 (5), 2447-2454, 2019
52019
Effects of ultraviolet irradiation of batter and different baking methods on cake quality
Üİ Konak, M Certel, B Karakaş
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 7 (2), 113-117, 2017
52017
Effect of starch substitution with pullulan on confectionery starch gel texture of lokum
BK BUDAK
Mediterranean Agricultural Sciences 32 (3), 323-327, 2019
42019
Effect of sourdough starter and fungal proteases on gluten content and sensory properties of tarhana
S İçen, B Karakaş‐Budak, M Certel
International Journal of Food Science & Technology 56 (5), 2557-2564, 2021
12021
Katı Faz Fermentasyon Yöntemi ile Enzim Üretimi
Üİ Konak, B Karakaş, M Certel, F Erem
Akademik Gıda 10 (3), 84-92, 2012
12012
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20