Takip et
Sami Sonat Özdemir
Sami Sonat Özdemir
Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi
balikesir.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sosyal medya kavrami ve sosyal ağ sitelerinde yer alan online reklam uygulamalarinin incelenmesi
SS Özdemir, M Özdemir, E Polat, R Aksoy
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges) 4 (4), 58-64, 2014
1082014
Bibliometric analysis of rural tourism on tourism literature Turizm literatüründe kırsal turizmin bibliyometrik analizi
D Bozok, SN Kılıç, SS Özdemir
Journal of Human Sciences 14 (1), 187-202, 2017
782017
TURİZM YAZININDA" DENİZ TURİZMİ" NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Y Kozan, GY Kozan, S Özdemir, SS Özdemir, E Günlü
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi 6 (2), 115-129, 2014
582014
Bodrum'da faaliyet gösteren konaklama işletmelerince verilen iş ilanlarindaki işgören niteliklerinin analizi
SS Özdemir, E Polat, ÖL Met
Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi 16 (34), 121-138, 2015
282015
An Ideal Example for Sustainable Tourism Development: Kaiserwinkl Austria
B ERDEM, E POLAT, SS OZDEMIR
AVCIKURT, C., DINU, MS, HACIOGLU, N., EFE, R., SOYKAN, A., & TETIKNURAY (Eds …, 2016
16*2016
Türkiye’de önlisans düzeyinde gerçekleştirilen turizm eğitiminin analizi
SS Özdemir, E Polat, N Hacıoğlu, M Özdemir
Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi, 5-8, 2014
162014
Kırsal turizm potansiyelinin swot analizi ile değerlendirilmesi: Balıkesir örneği
E Polat, SS Özdemir, M Özdemir
Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi Bildiriler Kitabı, 4-6, 2014
162014
Yerel yiyecek-içecek girişimcilerinin yavaş yemek hareketi açısından değerlendirilmesi: Aydın Yenipazar örneği
B Aydemir, SS Özdemir
Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi, 2014
132014
Türkiye'de örgün eğitim sistemi içerisinde trafik eğitiminin durumu; Avrupa ve dünya ülkeleri ışığında geliştirilmesi
S Özdemir
Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, 2010
132010
El Sanatları ve Turizm İlişkisi Çerçevesinde Türk Halı Dokumacılığının Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde Yer Alan Örnekler Doğrultusunda Değerlendirilmesi
Ö DEMİRBULAT GÜDÜ, SS ÖZDEMİR, D BOZOK
14. Geleneksel Turizm Paneli, 16 Nisan, Sakarya, 564-579, 2015
122015
El Sanatları ve Turizm İlişkisi Çerçevesinde Türk Halı Dokumacılığının UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde Yer Alan Örnekler Doğrultusunda Değerlendirilmesi, 14
Ö Güdü, S Sonat, D Bozok
Geleneksel Turizm Paneli Bildiriler Kitabı. Sakarya. Ss, 564-579, 2015
122015
KAMU SEKTÖRÜNDE STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ: DÜNYADAN VE TÜRKİYE’DEN ÖRNEKLER
SS Özdemir, E Polat, M Özdemir
Meriç Uluslararası Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Dergisi 1 (1), 70-82, 2017
112017
Kongre ve Toplantı Otellerinin Rekabet Stratejileri: İzmir Örneği
SS Özdemir
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi 474, 2014
112014
Etnik restoranların turist davranışlarına etkisi: Berlin’deki Türk restoranlarında bir araştırma
SS Özdemir
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019
72019
Tabak prezantasyonunun kötü görünümlü yiyeceklerin kabulüne etkisi: Şırdan örneği
C Uçuk, AG Kahraman, SS Özdemir
İrfan Yazıcıoğlu, 2022
62022
Günümüz mutfak kültüründe türkçe terim ve teknikler
O Güldemir, SS Özdemir
Folklor/Edebiyat 28 (109), 183-202, 2022
52022
İl kültür ve turizm müdürlüklerinde çalışan iş görenlerin profili: Balıkesir ve Çanakkale illerinde pilot bir araştırma. Tourman 2014
B Erdem, E Polat, SS Özdemir
9th International Conference: New Perspectives in Tourism and Hospitality …, 2014
52014
Is the modern or classical presentation of Turkish cuisine more acceptable? a study on the visual senses of Europeans
SS Özdemir, C Uçuk
Journal of Tourismology 8 (2), 239-254, 2022
42022
Food and beverage experience in tourism in the context of experience economy
E Polat, SS Özdemir
Rahman Temizkan, 2021
32021
Şalgam ve kanji: kültürlerarasi bir ürün olarak fermente siyah havuç içecekleri
SS Özdemir, O Güldemir
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi 14 (35), 1074-1091, 2021
32021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20