Kars ili sığır işletmelerinde barınakların mevcut durumu ve yetiştirici talepleri: I. Mevcut durum M Tilki, M Sarı, E Aydın, S Işık, AR Aksoy Kafkas Üniv. Vet. Fak. Derg 19 (1), 109-116, 2013 | 99 | 2013 |
Türkiye’de canlı hayvan ve kırmızı et ithalatı kararlarının sığır besicileri üzerine etkileri E AYDIN, MF Can, A Yılmaz, Y Cevger, E Sakarya Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 81 (2), 51-57, 2010 | 56* | 2010 |
Türkiye’de son 25 yılda kırmızı et fiyatlarındaki değişimler ve ithalat kararlarının etkilerinin analizi E AYDIN, A Yılmaz, MF CAN, Y CEVGER, E SAKARYA, S İŞBİLİR Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 82 (1), 3-13, 2011 | 50* | 2011 |
Kars ve Erzurum illeri entansif sığır besi işletmelerinin ekonomik analizi E AYDIN, E SAKARYA Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (6), 2012 | 46* | 2012 |
Consumer preferences and consumption situation of chicken meat in Ankara Province, Turkey Y Aral, E Aydin, P Demir, AC Akin, Y Cevger, ÇYK KUYULULU, MS Arikan Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 37 (5), 582-587, 2013 | 43 | 2013 |
Socio-economic importance of sheep breeding farms in Ardahan province PA DEMİR, SA IŞIK, E AYDIN, K YAZICI, C AYVAZOĞLU Van Veterinary Journal 26 (3), 141-146, 2015 | 41* | 2015 |
Determination of by-product economic values for slaughtered cattle and sheep. MC Kale, Y Aral, E Aydın, Y Cevger, E Sakarya, SC Güloğlu | 33 | 2011 |
Türkiye’de kaz yetiştiriciliğinin ekonomik önemi ve kaz ürünlerinin değerlendirme olanağı Y Aral, E Aydın Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 78 (3), 31-38, 2007 | 32* | 2007 |
Kars ve Erzurum illeri sığır besi işletmelerinin ekonomik analizi E Aydın Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011 | 31* | 2011 |
Ankara İli Evcil Hayvan Veteriner Kliniklerinin Yönetimsel ve Ekonomik Açıdan Değerlendirmesi Y Aral, C Yavuz, P Demir, E Aydın Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 16, 503-508, 2010 | 30* | 2010 |
Bazı aspir (Carthamus tinctorius L.) çeşitlerinin Samsun ekolojik koşullarında verim, verim unsurları ve kalite kriterlerinin belirlenmesi E Aydın Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi …, 2012 | 25 | 2012 |
Estimation of the economic losses related to calf mortalities kars province, in turkey PA DEMİR, E AYDIN, C AYVAZOĞLU Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 25 (3), 2019 | 18 | 2019 |
Süt sığırcılığı işletmelerinde fertilite bozukluklarından kaynaklanan finansal kayıpların hesaplanması S Sarıözkan, Y Aral, H Murat, E Aydın, S Sarıözkan | 18 | 2012 |
Doğu Anadolu Bölgesi’nde hayvansal üretimin genel değerlendirmesi ve çözüm önerileri M Atasever, A Günlü, E AYDIN, A YILDIZ Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (2), 174-191, 2013 | 14 | 2013 |
Kars ili sığır işletmelerinde barınakların mevcut durumu ve yetiştirici talepleri: II. Yetiştirici talepleri M TİLKİ, E AYDIN, M SARI, AR AKSOY, K ÖNK Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (2), 191-197, 2013 | 14 | 2013 |
Dünyada Sığır Eti Üretimi Tüketimi ve Ticareti ile Türkiye nin Canlı Hayvan ve Sığır Eti İthalatı E Sakarya, E Aydın Ankara Ticaret Borsası Borsavizyon Dergisi 94, 37-46, 2011 | 14* | 2011 |
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Kalkınmasında Güneydoğu Anadolu Projesi ve Hayvancılığın Önemi E Sakarya, Y Aral, E Aydın Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 79 (2), 35-42, 2008 | 14 | 2008 |
Effects of different fattening systems on fattening performance and body measurements of Hemsin male lambs. M Sarı, K Önk, E Aydın, M Tilki, T Tufan | 13 | 2014 |
Hormon ve Antibiyotik Kullanımına İlişkin Çıkan Olumsuz Haberlerin Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıklarına Etkisi (Kars İli Örneği) P Demir, E AYDIN Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University 3 (1), 55-63, 2018 | 12* | 2018 |
YK and Arikan, MS 2013. Consumer preferences and consumption situation of chicken meat in Ankara Province, Turkey Y Aral, E Aydin, P Demir, AC Akin, Y Cevger, Ç Kuyululu Turk. J. Vet. Anim. Sci 37 (5), 582-587, 0 | 12 | |