Kars ili sığır işletmelerinde barınakların mevcut durumu ve yetiştirici talepleri: I. Mevcut durum M Tilki, M Sarı, E Aydın, S Işık, AR Aksoy Kafkas Üniv. Vet. Fak. Derg 19 (1), 109-116, 2013 | 81 | 2013 |
Consumer preferences and consumption situation of chicken meat in Ankara Province, Turkey Y Aral, E Aydin, P Demir, AC Akin, Y Cevger, ÇYK KUYULULU, MS Arikan Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 37 (5), 582-587, 2013 | 48 | 2013 |
Türkiye’de son 25 yılda kırmızı et fiyatlarındaki değişimler ve ithalat kararlarının etkilerinin analizi E AYDIN, A Yılmaz, MF CAN, Y CEVGER, E SAKARYA, S İŞBİLİR Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 82 (1), 3-13, 2011 | 46* | 2011 |
Türkiye’de canlı hayvan ve kırmızı et ithalatı kararlarının sığır besicileri üzerine etkileri E AYDIN, MF Can, A Yılmaz, Y Cevger, E Sakarya Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 81 (2), 51-57, 2010 | 44* | 2010 |
Kars ve Erzurum illeri entansif sığır besi işletmelerinin ekonomik analizi E AYDIN, E SAKARYA Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (6), 2012 | 39* | 2012 |
Socio-economic importance of sheep breeding farms in Ardahan province P Ayvazoğlu-Demir, S Adıgüzel-Işık, E Aydın Ayvazoğlu, C, 141-146, 2015 | 37* | 2015 |
Türkiye’de kaz yetiştiriciliğinin ekonomik önemi ve kaz ürünlerinin değerlendirme olanağı Y Aral, E Aydın Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 78 (3), 31-38, 2007 | 30* | 2007 |
Determination of by-product economic values for slaughtered cattle and sheep MC Kale, Y Aral, E Aydin, Y Cevger, E Sakarya, SC Güloglu Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 17 (4), 551-556, 2011 | 28 | 2011 |
Ankara İli Evcil Hayvan Veteriner Kliniklerinin Yönetimsel ve Ekonomik Açıdan Değerlendirmesi Y Aral, C Yavuz, P Demir, E Aydın Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 16, 503-508, 2010 | 25* | 2010 |
Kars ve Erzurum illeri sığır besi işletmelerinin ekonomik analizi E Aydın Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011 | 23* | 2011 |
Estimation of the Economic Losses Related to Calf Mortalities Kars Province, in Turkey PA DEMİR, E AYDIN, C AYVAZOĞLU Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 25 (3), 2019 | 16 | 2019 |
Süt sığırcılığı işletmelerinde fertilite bozukluklarından kaynaklanan finansal kayıpların hesaplanması S Sarıözkan | 16 | 2012 |
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Kalkınmasında Güneydoğu Anadolu Projesi ve Hayvancılığın Önemi E Sakarya, Y Aral, E Aydın Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 79 (2), 35-42, 2008 | 14 | 2008 |
Effects of Different Fattening Systems on Fattening Performance and Body Measurements of Hemsin Male Lambs. M Sari, K ÖNK, E Aydin, M Tilki, T Tufan Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 20 (2), 2014 | 13 | 2014 |
Dünyada Sığır Eti Üretimi Tüketimi ve Ticareti ile Türkiye nin Canlı Hayvan ve Sığır Eti İthalatı E Sakarya, E Aydın Ankara Ticaret Borsası Borsavizyon Dergisi 94, 37-46, 2011 | 13* | 2011 |
Doğu Anadolu Bölgesi’nde hayvansal üretimin genel değerlendirmesi ve çözüm önerileri M Atasever, A Günlü, E AYDIN, A YILDIZ Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (2), 174-191, 2013 | 12 | 2013 |
Kars ili sığır işletmelerinde barınakların mevcut durumu ve yetiştirici talepleri: II. Yetiştirici talepleri M TİLKİ, E AYDIN, M SARI, AR AKSOY, K ÖNK Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (2), 191-197, 2013 | 11 | 2013 |
Measuring the performance of cattle fattening enterprises with data envelopment analysis: Comparative analysis of enterprises in the Northeast Anatolia Region (TRA) between the … E Aydin, C YEŞİLYURT, E Sakarya Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 20 (5), 2014 | 10 | 2014 |
An economic assessment of the chicken meat/feed price interactions in Turkish broiler sector Y Aral, P Demir, Y Cevger, E Aydin Journal of Animal and Veterinary Advances 9 (9), 2010 | 10 | 2010 |
Effects of different fattening systems on slaughter and carcass traits of male Hemsin lambs S Mehmet, ÖNK Kadir, Y Aksoy, E Aydin, İS ADIGÜZEL Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 62 (2), 147-152, 2015 | 9 | 2015 |