Takip et
Erol Aydın (Prof. Dr., DVM)
Erol Aydın (Prof. Dr., DVM)
Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
Doğrulanmış e-posta adresi yok - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Kars ili sığır işletmelerinde barınakların mevcut durumu ve yetiştirici talepleri: I. Mevcut durum
M Tilki, M Sarı, E Aydın, S Işık, AR Aksoy
Kafkas Üniv. Vet. Fak. Derg 19 (1), 109-116, 2013
1002013
Türkiye’de son 25 yılda kırmızı et fiyatlarındaki değişimler ve ithalat kararlarının etkilerinin analizi
E Aydın, Y Aral, MF Can, Y Cevger, E Sakarya, S İşbilir
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 82 (1), 3-13, 2011
54*2011
Türkiye’de canlı hayvan ve kırmızı et ithalatı kararlarının sığır besicileri üzerine etkileri
E Aydın, MF Can, Y Aral, Y Cevger, E Sakarya
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 81 (2), 51-57, 2010
53*2010
Kars ve Erzurum illeri entansif sığır besi işletmelerinin ekonomik analizi
E AYDIN, E SAKARYA
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (6), 2012
47*2012
Socio-economic importance of sheep breeding farms in Ardahan province
PA DEMİR, SA IŞIK, E AYDIN, K YAZICI, C AYVAZOĞLU
Van Veterinary Journal 26 (3), 141-146, 2015
42*2015
Consumer preferences and consumption situation of chicken meat in Ankara Province, Turkey
Y Aral, E Aydin, P Demir, AC Akin, Y Cevger, ÇYK KUYULULU, MS Arikan
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 37 (5), 582-587, 2013
412013
Türkiye’de kaz yetiştiriciliğinin ekonomik önemi ve kaz ürünlerinin değerlendirme olanağı
Y Aral, E Aydın
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 78 (3), 31-38, 2007
35*2007
Determination of by-product economic values for slaughtered cattle and sheep.
MC Kale, Y Aral, E Aydın, Y Cevger, E Sakarya, SC Güloğlu
332011
Kars ve Erzurum illeri sığır besi işletmelerinin ekonomik analizi
E Aydın
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011
32*2011
Ankara İli Evcil Hayvan Veteriner Kliniklerinin Yönetimsel ve Ekonomik Açıdan Değerlendirmesi
Y Aral, C Yavuz, P Demir, E Aydın
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 16, 503-508, 2010
30*2010
Estimation of the economic losses related to calf mortalities kars province, in turkey
PA DEMİR, E AYDIN, C AYVAZOĞLU
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 25 (3), 2019
212019
Süt sığırcılığı işletmelerinde fertilite bozukluklarından kaynaklanan finansal kayıpların hesaplanması
S Sarıözkan, Y Aral, H Murat, E Aydın, S Sarıözkan
192012
Kars ili sığır işletmelerinde barınakların mevcut durumu ve yetiştirici talepleri: II. Yetiştirici talepleri
M Tilki, E Aydın, M Sarı, AR Aksoy, K Önk
162013
Doğu Anadolu Bölgesi’nde hayvansal üretimin genel değerlendirmesi ve çözüm önerileri
M Atasever, A Günlü, E Aydın, A Yıldız
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (2), 174-191, 2013
152013
Dünyada Sığır Eti Üretimi Tüketimi ve Ticareti ile Türkiye nin Canlı Hayvan ve Sığır Eti İthalatı
E Sakarya, E Aydın
Ankara Ticaret Borsası Borsavizyon Dergisi 94, 37-46, 2011
15*2011
An economic assessment of the chicken meat/feed price interactions in Turkish broiler sector
Y Aral, P Demir, Y Cevger, E Aydin
Journal of Animal and Veterinary Advances 9 (9), 2010
152010
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Kalkınmasında Güneydoğu Anadolu Projesi ve Hayvancılığın Önemi
E Sakarya, Y Aral, E Aydın
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi 79 (2), 35-42, 2008
142008
Effects of different fattening systems on fattening performance and body measurements of Hemsin male lambs
M Sari, K ÖNK, E Aydin, M Tilki, T Tufan
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 20 (2), 2014
132014
YK, &Arikan, M. S.(2013). Consumer preferences and consumption situation of chicken meat in Ankara Province, Turkey
Y Aral, E Aydin, P Demir, AC Akin, Y Cevger, Ç Kuyululu
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 37 (5), 582-587, 0
12
Investigation of intermediary margins in the marketing of beef and lamb meat in Ankara province, Turkey
Y ARAL, Ç MB, N AKDOĞAN, E Aydin, A MS, A AC, D ÖZEN
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 (5), 2016
112016
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20