Follow
Gamze SANER
Gamze SANER
Verified email at ege.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
İzmir ve Muğla illerinde faaliyet gösteren arıcılık işletmelerinin teknik ve ekonomik yapısı ile sorunları üzerine bir araştırma
G Saner, S Engindeniz, F Çukur, B Yücel
TC Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü, Yayın, 126, 2005
582005
The economic analysis of beekeeping enterprise in sustainable development: a case study of Turkey
G Saner, S Engindeniz, B Tolon, F Cukur
Apiacta 38 (4), 342-351, 2004
552004
Organik ve konvansiyonel bal üretiminin teknik ve ekonomik yönden geliştirilmesi ve alternatif Pazar olanaklarının saptanması üzerine bir araştırma: İzmir İli Kemalpaşa İlçesi …
G Saner, B Yücel, M Yercan, B Karaturhan, S Engindeniz, F Çukur, ...
TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi ve Politika …, 2011
542011
İzmir yöresinde pazara yönelik süt sığırcılığı işletmelerinin ekonomik açıdan değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
G Saner
Fen Bilimleri Enstitüsü, 1993
451993
Tarımda risk yönetimi ve tarım sigortaları
T Dinler, A Yaltırık, B Çetin, B Özkan, B Gülçubuk, E Sürmeli, E Ekmen, ...
Ziraat Mühendisliği 6, 3-7, 2005
392005
Malatya ilinde kayısı üreticilerinin riskin transferinde tarım sigortasına bakış açılarının değerlendirilmesi: Doğanşehir ilçesi Polatdere köyü örneği
F Çukur, G Saner, T Çukur, U Kubilay
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 45 (2), 103-111, 2008
382008
Risk sources encountered by farmers in the open field production of strawberry and risk management strategies: a case of Menemen-Emiralem district of Izmir.
HB AĞIR, G Saner, H ADANACIOĞLU
Journal of Agricultural Sciences 21 (1), 2015
292015
Tarım 4.0 ve Türkiye'de uygulanabilirliğinin değerlendirilmesi
Ş ERCAN, R ÖZTEP, D GÜLER, G SANER
Tarım ekonomisi dergisi 25 (2), 259-265, 2019
272019
Malatya ili kayısı üretiminde riskin ölçülmesi ve riske karşı oluşturulabilecek stratejiler
F Çukur, G Saner
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 46 (1), 33-42, 2008
272008
Türkiye’de süzme çam balına yönelik tüketici tercihlerinin konjoint analizi: İzmir ili örneği
F Saner, H ADANACIOĞLU, D GÜLER
Cataloging-In-Publication Data, 785, 2017
262017
Küresel rekabet açısından Türkiye’de tarım ve gıda ürünleri pazarlama sistemlerine bakış: Mevcut yapı, sorunlar, fırsatlar, hedefler
M Albayrak, K Taşdan, E Güneş, G Saner, E Atış, F Çukur, F Pezikoğlu
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, 11-15, 2010
262010
KONVANSİYONEL ve EKOLOJİK HAYVANCILIK SİSTEMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ ve TÜRKİYE ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
F Çukur, G Saner
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 (1), 39-44, 2005
212005
Hayvancılıkta organik üretime geçiş olanakları ve Türkiye üzerine bir değerlendirme
G Saner, S Engindeniz
Ekolojik Tarım Kongresi, 14-16, 2001
202001
Türkiye'de Enginar Üretimi ve Pazarlaması
ZK Bektaş, G Saner
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27 (1), 115-128, 2013
192013
Tarımda Riskin Ölçülmesine İlişkin Bir Deneme Süt Sığırcılığı Örneği
G Saner
EÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü, 1999
191999
Türk tarım kooperatiflerinin AB tarım kooperatiflerine uyumu ve tarımsal sanayiye etkileri
İH İnan, B Başaran, G Saner, M Yercan, Ç İnan, Ö Özdoğan
Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, 11-15, 2010
182010
Güneydoğu Anadolu bölgesinde devlet destekli bitkisel ürün sigortası yaptırma istekliliğinin belirlenmesi
Ş İpekçioğlu, T Işgın, T Monis, G Saner, A Bilgiç
Türkiye IX. Tarım Ekonomisi Kongresi, 22-24, 2010
182010
Türkiye'de bal arzı ve talebi için öngörü
G Saner, H ADANACIOĞLU, Z NASERI
Tarım Ekonomisi Dergisi 24 (1), 43-52, 2018
172018
The comparative economic analysis of organic and conventional dried apricot production: a case study for Turkey
K Ucar, G Saner, S Engindeniz
Fresenius Environmental Bulletin 26 (7), 4555-4560, 2017
172017
An economic evaluation on organic cherry production: a case of Turkey
A Olgun, H Adanacioğlu, G Saner
Journal of sustainable agriculture 28 (2), 117-130, 2006
172006
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20