Koronavirüs hastalığı’nın yetişkinlerin beslenme ve fiziksel aktivite durumuna etkisi; COVID-19 ve beslenme S KÜÇÜKCANKURTARAN, Y ÖZDOĞAN Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (3), 318-324, 2021 | 19 | 2021 |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Besinsel Dezenfektanların Çiğ Servis Edilen Sebzelerin Mikrobiyal Yüküne Etkisi ve Duyusal Analizi S KÜÇÜKCANKURTARAN Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020 | 1 | 2020 |
BESLENME EĞİTİMİ ALAN VE ALMAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE HEDONİK AÇLIĞIN DEĞERLENDİRİLMESİ Y Açar, S Küçükcankurtaran, PS Kaya, YE Öztürk Sağlık Bilimleri Dergisi 32 (3), 351-357, 2023 | | 2023 |
YETİŞKİN BİREYLERDE SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞININ ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLER VE BESİN TÜKETİMİ İLE İLİŞKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ S KÜÇÜKCANKURTARAN Selçuk Sağlık Dergisi 3 (3), 255-269, 2022 | | 2022 |
D VİTAMİNİNİN MATERNAL VE FETAL SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ: FETAL PROGRAMLAMA, GENETİK VE EPİGENETİK MEKANİZMALAR S Küçükcankurtaran, Z Caferoğlu Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 8 (4), 709-714, 2021 | | 2021 |
D Vitamininin Maternal ve Fetal Sağlık Üzerine Etkisi: Fetal Programlama, Genetik ve Epigenetik Mekanizmalar The Effect of Vitamin D on Maternal and Fetal Health: Fetal … S Küçükcankurtaran, Z Caferoğlu | | |
Attitudes and behavior of adults about food safety during the COVID-19 pandemic S Küçükcankurtaran, Y Özdoğan | | |
SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENMENİN EKOLOJİK ETKİLERİ: COVID-19 PANDEMİSİ VE BESİN SİSTEMLERİ (ECOLOGICAL EFFECTS OF SUSTAINABLE NUTRITION: THE COVID-19 PANDEMIC AND FOOD SYSTEMS S KÜÇÜKCANKURTARAN, H ÇOLAK, S AKALIN, B ÇİÇEK | | |