Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 556 | 542 |
h-endeksi | 13 | 13 |
i10-endeksi | 16 | 16 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle18 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Juming TangWashington state universitywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shyam S SablaniWashington State Universitywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jie XuHarvard Universityhsph.harvard.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Meijun ZhuWashington State Universitywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yucen XieUniversity of California, Davisucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ravi Kiran TadapaneniR&D Commercialization Manager at Ajinomoto Health and Nutritionajiusa.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Wenjun WangCollege of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang Universityzju.edu.cn üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- YoonKi HongSairem Corporationsairem.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jooyeoun JungDepartment of Food Science and Technology, Oregon State Universityoregonstate.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shaojin WangNorthwest A&F Universitynwsuaf.edu.cn üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Long ChenPostdoc, Cornell University, Ph.D., University of Nebraska-Lincolncornell.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Girish GanjyalWashington State Universitywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip