Yerel Halkın Gastronomi Turizmi Çağrışımları ve Beklentileri: Göreme Kasabası Örneği (Connotations and Expectations of Local People's Gastronomic Tourism: Case of Göreme Town) Y Karakuş, G Onat, E Güneren Özdemir Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (3), 2179-2201, 2020 | 24 | 2020 |
Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi Y KARAKUŞ, G ONAT, ŞA YETİŞ Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (4), 299-321, 2018 | 19* | 2018 |
Organik Gıda Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi (Analysis of Organic Food Concept Throught the Word Association Test) G ONAT, E KESKİN Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (4), 3275-3289, 2019 | 18* | 2019 |
The impacts of perceived overqualification on employee performance: a case of chefs G Onat, D Eren | 15 | 2020 |
İçsel pazarlama faaliyetlerinin işgören yetkinliği üzerine etkisi: Nevşehir'deki otel işletmelerinde bir uygulama D Eren, G Onat | 12 | 2018 |
Antecedents of the concept of travel intention during the pandemic: A case study from Turkey G Onat, Y Karakuş, TD Pimentel, Y Doğan Universidade de Caxias Do Sul, 2021 | 11 | 2021 |
A General Overview on the Far East Cuisine: Cuisines of Thailand, Korea and China S Balıkçıoğlu Dedeoğlu, Ş Aydın, G Onat Journal of multidisciplinary academic tourism 4 (2), 109-121, 2019 | 9 | 2019 |
Yerel halkın gastronomi turizmi kavramına bakış açılarının değerlendirilmesi Y Karakuş, G Onat, E Güneren Özdemir Conference: 4th International Gastronomy Tourism Studies Conference At …, 2019 | 8 | 2019 |
EVALUATION OF EMPLOYEE COMPETENCE BY QUALITY FUNCTION DEPLOYMENT METHOD: THE CASE OF HOTELS IN CAPPADOCIA: AVALIAÇÃO DA COMPETÊNCIA DO FUNCIONÁRIO PELO MÉTODO DE IMPLEMENTAÇÃO … G Onat, DS Yılmaz, Y Karakuş Revista Turismo Estudos e Práticas-RTEP/UERN 10 (2), 2021 | 6 | 2021 |
Using Digital Technologies in Destination Management G Onat, Y Karakuş TOURISM STUDIES AND SOCIAL SCIENCES 1, 119-133, 2021 | 3 | 2021 |
Rekreasyon Faaliyetleri Bağlamında Gastronomik Etkinliklerin Değerlendirilmesi G ONAT REKREASYON VE TURİZM ARAŞTIRMALARI 16, 281-299, 2021 | 2 | 2021 |
Motivated tourists: Gastronomy image and its implications for destination managers G Onat Tourist Destination 1 (1), 33-39, 2023 | 1 | 2023 |
The mediator role of customer satisfaction in the effect of gastronomicimage on behavioral intention G Onat, E Güneren Tourism & Management Studies 20 (2), 2024 | | 2024 |
Does trust in vaccination affect eating out behavior?: An application on local people G Onat Anais Brasileiros de Estudos Turísticos, 2023 | | 2023 |
CHAPTER XIII G ONAT, Y KARAKUŞ Global Concepts in Gastronomy, 227, 2023 | | 2023 |
Öğütülmüş Taneli Baharat Y Oğan, G Onat Detay Yayıncılık, 2023 | | 2023 |
Perceived Overqualification: Evaluation for Gastronomy Students O Gökhan, Y KARAKUŞ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (4), 3128-3148, 2023 | | 2023 |
DIGITAL GASTRONOMY G Onat, Y Karakuş Eğitim Yayınevi, 2023 | | 2023 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE İÇSEL PAZARLAMA UYGULAMALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ C YILMAZ, G ONAT Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II 3, 28-45, 2022 | | 2022 |
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: RİZE ÖRNEĞİ O Gökhan Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, 64, 2022 | | 2022 |