Afyonkarahisar mutfağının yöresel çorbaları ve diğer şehirlerle karşılaştırılması B Çıtak, M Sandıkçı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 23 (2), 256-270, 2020 | 6 | 2020 |
The effect of the gastronomy and cookery students' neophobic and neophilic tendencies on their attitudes toward the street flavors B Çıtak, EG Yilmaz Anais Brasileiros De Estudos Turísticos, 2023 | 1 | 2023 |
Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma M Tekeli, İ Yıldırım, B Çıtak Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 8 (1), 45-65, 2024 | | 2024 |
Turizm İşletmelerinde Dönüşümcü Liderlik B Çıtak Turizm İşletmelerinde Güncel Liderlik Yaklaşımları, 103-128, 2023 | | 2023 |
Yeni Restoran Konseptleri: Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Deneyimi Sunan Restoranlar B Çıtak Turizmde Dijital Gelecek, 277-290, 2023 | | 2023 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Öğrenimi Gören Öğrencilerin Neofobi ve Neofili Eğilimlerinin Sokak Lezzetlerine İlişkin Tutumlarına Etkisi Üzerine Bir Araştırma B Çıtak Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022 | | 2022 |
Gastronomi Müzelerine Yönelik Çevrimiçi Ziyaretçi Deneyimlerinin İncelenmesi: Adatepe Zeytinyağı Müzesi Örneği T M, Ç B. 21. Ulusal 5. Uluslararası Turizm Kongresi, 1162-1172, 2021 | | 2021 |
Bilecik İli Mutfak Kültürü Ve Değişiminin Değerlendirilmesi E Yılmaz, B Çıtak SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL 5 (36), 2834-2844, 2019 | | 2019 |
YENİ RESTORAN KONSEPTLERİ: SANAL GERÇEKLİK VE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK DENEYİMİ SUNAN RESTORANLAR B ÇITAK | | |