Follow
Burak çıtak
Title
Cited by
Cited by
Year
Afyonkarahisar mutfağının yöresel çorbaları ve diğer şehirlerle karşılaştırılması
B Çıtak, M Sandıkçı
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 23 (2), 256-270, 2020
62020
The effect of the gastronomy and cookery students' neophobic and neophilic tendencies on their attitudes toward the street flavors
B Çıtak, EG Yilmaz
Anais Brasileiros De Estudos Turísticos, 2023
12023
Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma
M Tekeli, İ Yıldırım, B Çıtak
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 8 (1), 45-65, 2024
2024
Turizm İşletmelerinde Dönüşümcü Liderlik
B Çıtak
Turizm İşletmelerinde Güncel Liderlik Yaklaşımları, 103-128, 2023
2023
Yeni Restoran Konseptleri: Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Deneyimi Sunan Restoranlar
B Çıtak
Turizmde Dijital Gelecek, 277-290, 2023
2023
Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Öğrenimi Gören Öğrencilerin Neofobi ve Neofili Eğilimlerinin Sokak Lezzetlerine İlişkin Tutumlarına Etkisi Üzerine Bir Araştırma
B Çıtak
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022
2022
Gastronomi Müzelerine Yönelik Çevrimiçi Ziyaretçi Deneyimlerinin İncelenmesi: Adatepe Zeytinyağı Müzesi Örneği
T M, Ç B.
21. Ulusal 5. Uluslararası Turizm Kongresi, 1162-1172, 2021
2021
Bilecik İli Mutfak Kültürü Ve Değişiminin Değerlendirilmesi
E Yılmaz, B Çıtak
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL 5 (36), 2834-2844, 2019
2019
YENİ RESTORAN KONSEPTLERİ: SANAL GERÇEKLİK VE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK DENEYİMİ SUNAN RESTORANLAR
B ÇITAK
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–9