Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 26794 | 12356 |
h-endeksi | 68 | 37 |
i10-endeksi | 273 | 125 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle8 makale
3 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Gail BornhorstUniversity of California Davisucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- fanbin kongProfessor of Food Science and Technology, university of georgiauga.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- John Henry WellsSr. Director, Food Safety & Quality Assurancefoodbizstartup.net üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Julio R. Banga ( ORCID 0000-0002-42...Research Professor, MBG-CSIC, Pontevedra (Spain)csic.es üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shane RutherfurdRiddet Institute, Massey Universitymassey.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Harjinder SinghDistinguished Professor, Massey University, New Zealandmassey.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Paul MoughanProfessor Massey Universitymassey.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Maxine J. RomanKraft HeinzKraftHeinz.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Buhri ArifinTechnologico de Monterreyitesm.mx üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Luis M. CunhaFaculty of Sciences, University of Portofc.up.pt üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
R. Paul Singh
Distinguished Professor Emeritus of Food Engineering, University of California, Davis
ucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa