Toplu beslenme yapılan kurumlarda çalışan personel için sanitasyon/hijyen eğitimi rehberi TK Merdol, Y Beyhan, N Ciğerim, F Sağlam, M Tayfur, M Baş, A Dağ Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, 2000 | 47* | 2000 |
Her yönüyle obezite; önleme ve tedavi yöntemleri P Arslan, A Dağ, EG Türkmen İstanbul, Türkiye Diyetisyenler Derneği Yayını. Birinci Baskı: Ankara, 2012 | 25 | 2012 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Standart Tarifeler Maliyet ve Hijyen Kontrolü A Dağ Hatipoğlu Yayınevi, 2004 | 20* | 2004 |
Toplu beslenme yapılan kurumlarda çalışan personel için sanitasyon/hijyen rehberi T Kutluay Merdol, Y Beyhan, N Ciğerim, F Sağlam, M Tayfur, M Baş, ... Hatipoğlu Yayınları, 142s. Ankara, 2003 | 19 | 2003 |
Toplu Beslenme Servislerinde Çalışan Personel İçin Geliştirilen Hijyen Eğitim Programının Bilgi Tutum ve Davranışlara Etkisi A Dağ, MT Kutluay Beslenme ve Diyet Dergisi 28 (1999/1), 47-51, 1999 | 19 | 1999 |
Assessment of microbiological quality of ready-to-eat foods in institutions providing mass feeding A Dag PROGRESS IN NUTRITION 22 (1), 68-74, 2020 | 13 | 2020 |
Nanoteknolojinin gıdalara uygulanması ve sağlık üzerine etkisi A Dağ Beslenme ve Diyet Dergisi 42 (2), 168-174, 2014 | 13 | 2014 |
Toplu beslenme yapılan kurumlarda çalışan personel için sanitasyon/hijyen eğitim rehberi,(2. Baskı) KT Merdol, Y Beyhan, N Ciğerim, F Sağlam, M Tayfur, M Baş, A Dağ Ankara: Hatipoğlu Yayın Evi, 2003 | 8 | 2003 |
General profile and job satisfaction of Turkish dietitians A Dağ, B Çakır, FN Kılınç, EG Türkmen Public health 12, 5.3, 2019 | 7 | 2019 |
Toplu Beslenme Servisinde Çalışan Personel için Geliştirilen Hijyen Eğitim Programının Bilgi, Tutum ve Davranışlara Etkisi A Dağ Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri …, 1996 | 7 | 1996 |
Toplu beslenme sistemlerinde çalışan personel için geliştirilen hijyen eğitim programının bilgi, tutum ve davranışlara etkisi A Dağ, KT Merdol Bilim Uzmanlığı Tezi. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 1996 | 7 | 1996 |
Toplu beslenme yapılan kurum mönülerinde yer alan yemek tarifelerinin standartlaştırılması, besin değerlerinin hesaplanması ve maliyet analizlerinin yapılması A Dağ Yayınlanmamış Doktora Tezi). Ankara: Hacettepe Üniversitesi, Sağlık …, 2004 | 6 | 2004 |
Genel beslenme T Kutluay Merdol, M Baş, G Kızıltan, F Şensoy, E Şeker, A Dağ, ... Anadolu Üniversitesi Yayını, 2013 | 5 | 2013 |
Genel beslenme TK Merdol, M Baş, G Kızıltan, F Şensoy, E Şeker, A Dağ, NA Tek Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, 2013 | 5 | 2013 |
Genel Beslenme. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2768; Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1726 T Kutluay Merdol, M Baş, G Kızıltan, F Şensoy, E Şeker, A Dağ, ... | 5 | 2013 |
Acrylamide in Heat-Treated Carbohydrate-Rich Foods in Turkey. DA Dağoğlu İ., Alkaç Z. K., Korkak F. A., Kazdal S. M. Food Additives & Contaminants: Part B TFAB 17 (2), 122-128, 2024 | 2* | 2024 |
Lefkoşa’da Yaşayan Yetişkin Bireylerin Beslenme Alışkanlıkları ve Beslenme Durumlarının Saptanması A Dağ Beslenme ve Diyet Dergisi 47 (2), 50-60, 2019 | 2 | 2019 |
Klinik Beslenmede İmmünobeslenme A DAĞ Turkiye Klinikleri Nutrition and Dietetics-Special Topics 2 (2), 101-105, 2016 | 2 | 2016 |
COVID-19 Döneminde Diyetisyenlerdeki Sağlık Anksiyetesi, Koronavirüs Anksiyetesi ve Sağlıklı Beslenme Kaygısı Arasındaki İlişkilerin Değerlendirilmesi AE Güngör, B Dağ, B Süzen, A Dağ Beslenme ve Diyet Dergisi 50 (1), 53-62, 2022 | 1 | 2022 |
Sağlıklı Beslenmede Protein Alımının Önemi A DAĞ, A COŞKUN Turkiye Klinikleri Nutrition and Dietetics-Special Topics 8 (1), 1-6, 2022 | 1 | 2022 |