Does the rise in eating disorders lead to increasing risk of orthorexia nervosa? Correlations with gender, education, and body mass index N Sanlier, E Yassibas, S Bilici, G Sahin, B Celik Ecology of food and nutrition 55 (3), 266-278, 2016 | 149 | 2016 |
Evaluation of dietary quality of adolescents using Healthy Eating Index NA Tek, H Yildiran, G Akbulut, S Bilici, E Koksal, MG Karadag, N Sanlıer Nutrition research and practice 5 (4), 322-328, 2011 | 138 | 2011 |
Gut-brain-microbiota axis: antibiotics and functional gastrointestinal disorders T Karakan, C Ozkul, E Küpeli Akkol, S Bilici, E Sobarzo-Sánchez, ... Nutrients 13 (2), 389, 2021 | 110 | 2021 |
DOĞANKENT BELDESİNDE BİR TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞANLARIN BESLENME DURUMU F Tanır, T Şaşmaz, Y Beyhan, S Bilici TTB Mesleki Sağlık ve Güvenlik Dergisi 2 (7), 22-25, 2001 | 95 | 2001 |
Toplu beslenme sistemleri çalışanları için hijyen el kitabı S Bilici TC sağlık bakanlığı temel sağlık hizmetleri genel müdürlüğü beslenme bilgi …, 2008 | 87 | 2008 |
Yeme davranişinda yeni yaklaşimlar: sezgisel yeme ve yeme farkindaliği N Özkan, S Bilici Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi 3 (2), 16-24, 2018 | 71 | 2018 |
Factors affecting emotional eating and eating palatable food in adults S Bilici, B Ayhan, E Karabudak, E Koksal Nutrition Research and Practice 14 (1), 70-75, 2020 | 67 | 2020 |
Besin güvenliği S Bilici, F Uyar, Y Beyhan, F Sağlam TC Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Beslenme Ve …, 2006 | 65 | 2006 |
Metabolic syndrome (MS) in elderly: a cross sectional survey G Akbulut, E Köksal, S Bilici, NA Tek, H Yildiran, MG Karadag, N Sanlier Archives of gerontology and geriatrics 53 (3), e263-e266, 2011 | 56 | 2011 |
Yemeğin kimyası: Moleküler gastronominin dünü, bugünü ve yarını H Yılmaz, S Bilici Journal of Tourism and Gastronomy Studies 1 (4), 20-25, 2013 | 55 | 2013 |
Are anthropometric measurements an indicator of intuitive and mindful eating? N Özkan, S Bilici Eating and Weight Disorders-Studies on Anorexia, Bulimia and Obesity 26, 639-648, 2021 | 49 | 2021 |
The circadian disruption of night work alters gut microbiota consistent with elevated risk for future metabolic and gastrointestinal pathology H Mortaş, S Bilici, T Karakan Chronobiology International 37 (7), 1067-1081, 2020 | 48 | 2020 |
The association of anthropometric measurements and lipid profiles in Turkish hypertensive adults Y Hilal, TN Acar, E Koksal, KM Gezmen, G Akbulut, S Bilici, N Sanlier African Health Sciences 11 (3), 2011 | 38 | 2011 |
Okul öncesi ve okul çağı çocuklara yönelik beslenme önerileri ve menü programları S Bilici, E Köksal Sağlık Bakanlığı Yayını 915, 2013 | 35 | 2013 |
Sağlık personeline yönelik el yıkama ve el dezenfeksiyonu rehberi S Bilici, H Irmak, T Buzgan Ankara,(726): 13 23, 2008 | 35 | 2008 |
The relationship between the risk of eating disorder and meal patterns in University students M Kabakuş Aykut, S Bilici Eating and Weight Disorders-Studies on Anorexia, Bulimia and Obesity 27 (2 …, 2022 | 26 | 2022 |
The nutritional status of nurses working shifts: A pilot study in Turkey SN Varli, S Bilici Revista de Nutrição 29 (04), 589-596, 2016 | 25 | 2016 |
Validity and reliability of the Turkish version of the Sustainable and Healthy Eating Behaviors Scale E Köksal, S Bilici, MEÇ Dazıroğlu, NE Gövez British Journal of Nutrition 129 (8), 1398-1404, 2023 | 20 | 2023 |
Toplu beslenme sistemlerinde kullanılan gıda dezenfektanları B Ayhan, S Bilici Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 72 (4), 323-336, 2015 | 20 | 2015 |
Besinin içeriği, işleme ve pişirme yöntemlerinin glisemik indeks üzerine etkisi MS Güler, S Bilici Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi 2 (3), 1-12, 2017 | 18 | 2017 |