Deneyimsel Pazarlamanin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisi: Restoranlar Üzerine Bir Araştirma SM Uygur, S Doğan Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2013 | 78 | 2013 |
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN SATIŞ ÇABALARINDA ETİK: KASTAMONU İLİ ÖRNEĞİ S Doğan, N Şanlıer, M Tuncer Kastamonu Eğitim Dergisi 18 (1), 241-256, 2010 | 31 | 2010 |
Identifying the Potential Effects of Coronavirus Prevention (Covid-19) on the Restaurants/Cafes and the Consumer Preferences After Post-Epidemic in Turkey. S Doğan Electronic Turkish Studies 15 (6), 2020 | 18 | 2020 |
Konaklama işletmeleriyle ilgili internet sitelerinde yer alan yorumların tüketici karar sürecine etkisi: Ankara'da çalışan öğretim elemanları üzerine bir araştırma S Doğan, S Sert, E Tutan Bülent Ecevit Üniversitesi, 2016 | 17 | 2016 |
Otellere yönelik yapılan puanlama ve çevrimiçi yorumların değerlendirilmesine ilişkin Aksaray ilinde bir araştırma S Doğan Aksaray Üniversitesi, 2017 | 15 | 2017 |
Aşçının kişisel özellikleri ile mesleki yetkinliklerinin tespitine yönelik bir çalışma S Doğan, M Yeşiltaş Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 250-263, 2017 | 13 | 2017 |
Girişimcilik eğiliminde eğitimin etkisi: Turizm işletmeciliği öğrencilerine yönelik bir araştırma M Tuncer, S Doğan Turizm Akademik Dergisi 5 (2), 97-108, 2018 | 11 | 2018 |
Tripadvsor. com da yer alan restoranlara yönelik yabancı yorumların içerik analizi ile değerlendirmesi: Hatay ili üzerine bir araştırma S DOĞAN, S DEMİRTAŞ Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 5 (2), 199-212, 2021 | 8 | 2021 |
OTEL PERSONELİ İŞ İLANLARINDA ARANAN NİTELİK VE BECERİLERE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA S DOĞAN, M TUNCER Business & Management Studies: An International Journal 6 (4), 2019 | 6 | 2019 |
Otel çalışanlarının algıladıkları dönüşümcü liderlik davranışının çalışma yaşam kalitesi ve iş performansı düzeylerine etkisi: İstanbul örneği S Doğan, M BAYIR, H Cinnioğlu Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 210-226, 2022 | 4 | 2022 |
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Yöresel Yemek Yarışmaları: Aksaray Örneği (The Regional Culinary Competitions within the Scope of Tourism Week Activities: The Case of … S DOĞAN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1958-1982, 2019 | 4 | 2019 |
Garson mesleğine yönelik performans değerlendirme kriterlerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma: Ankara 5 yıldızlı otel işletmeleri uygulaması S Doğan, M Yeşiltaş Turizm Akademik Dergisi 5 (2), 171-183, 2018 | 2 | 2018 |
Çalışanların Problem Çözme Becerilerinde İş Tatmininin Rolü: Hatay İli Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma S Doğan, T Kayış Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 5 (2), 135-152, 2022 | 1 | 2022 |
BAHŞİŞ VERME DAVRANIŞIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZ YÖNTEMİYLE İNCELENMESİ SD Yasin ÖZASLAN JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL 6 (4), 1536-1557, 2023 | | 2023 |
Hatay İlinde Faaliyet Gösteren Yiyecek İçecek İşletmelerini Ziyaret Eden Turistlerin Algıladıkları Değer ve Fiyat Uygunluğunun Gıda Güvenliği Algısı Üzerindeki Etkisi E Aykaç, S Doğan Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023 | | 2023 |
GELENEKSEL SEYAHAT ACENTELERİNİN ÇEVRİM İÇİ SEYAHAT ACENTELERİNİ TERCİHİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA S DOĞAN, E Şebnem Journal of Recreation and Tourism Research 9 (1), 16-32, 2022 | | 2022 |
Yerel Halkın Deniz Turizminin Gelişimine Yönelik Görüş Ve Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Hatay İli Örneği Ö DOĞAN, S BELLİ, S DOĞAN | | 2022 |
Üniversite çalışanlarının konaklama işletmelerinin hizmetlerinden memnun olma düzeyi: Aksaray Üniversitesinde bir uygulama M Tuncer, BM Demirçivi, S Doğan Aksaray Üniversitesi, 2016 | | 2016 |
Travel and Accommodation Preferences of Public Employees: A Case Study in Aksaray (Turkey) BM DEMİRÇİVİ, S DOĞAN, M TUNCER Global Issues and Trends in Tourism, 309, 2016 | | 2016 |
KIRSAL ALAN GELİŞİMİ AÇISINDAN KIRSAL TURİZM VE KIRSAL TURİZMİN DÜNYADAKİ DURUMU S DOĞAN, Y ÖZASLAN Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 61-78, 0 | | |