Follow
Ahmet Güner
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Verified email at selcuk.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Chemical composition and physicochemical properties of tubera salep produced from some Orchidaceae species
KK Tekinşen, A Güner
Food Chemistry 121 (2), 468-471, 2010
1372010
Prevalence of Arcobacter species in drinking water, spring water, and raw milk as determined by multiplex PCR
N Ertas, Y Dogruer, Z Gonulalan, A Guner, I Ulger
Journal of Food Protection 73 (11), 2099-2102, 2010
832010
Production of yogurt ice cream at different acidity
A Guner, M Ardıc, A Keles, Y Dogruer
International journal of food science & technology 42 (8), 948-952, 2007
832007
Ankara’da tüketime sunulan süt ve beyaz peynirlerde ağır metal kontaminasyonu
H Temurci, A Güner
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 1 (2), 20-28, 2006
442006
Yeni ortaya çıkan ve tekrar önem kazanan gıda kaynaklı bakteriyel patojenler
A Güner, M Atasever, M Aydemir Atasever
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (5), 2012
36*2012
Laktik asit bakterilerinin sınıflandırılması ve Weissella türlerinin gıda mikrobiyolojisinde önemi
G Yörük, A Güner
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 6 (2), 163-176, 2011
342011
Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi
OC Tekinşen, M Nizamlıoğlu, A Keleş, A Güner, M Atasever
Selçuk Üniversitesi, 1998
34*1998
Some Quality Properties of Turkish Fermented Sausages Consumed in Konya
M Atasever, A Keleş, A Güner, U Gürkan
Veteriner Bilimleri Dergisi; Euroasian Journal Of Veterinary Science 14 (2 …, 1998
32*1998
Dondurma üretiminde konjak sakızının kullanılabilme imkanları
KK Tekinşen, A Güner, G Uçar
Eurasian Journal of Veterinary Sciences 27 (4), 199-206, 2011
31*2011
Effect of tumbling and multi‐needle injection of curing agents on quality characteristics of pastirma
A Guner, Z Gonulalan, Y Dogruer
International journal of food science & technology 43 (1), 123-129, 2008
252008
Sodyum ve Potasyum Nitratın Üretim Periyodu Süresince Pastırmanın Kalitesine Etkisi
Y Dogruer, A Güner, Ü Gürbüz, G Uçar
Turk J Vet Anim Sci 27, 805-811, 2003
25*2003
A survey on the presence of Listeria monocytogenes in various semi-hard cheeses from different regions of Turkey
A Güner, N Telli
J Anim Vet Adv 10 (14), 1890-4, 2011
212011
Sıcak dumanlamanın eğrez balığının (Vimba vimba tenella) kalitesine etkisi
A DİLER, BI IŞIKLI, A GÜNER, Y DOĞRUER
Veteriner Bilimleri Dergisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 18 (3-4 …, 2002
18*2002
Erzurum il merkezindeki içme ve kullanma sularının kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik kalitesi
Ö Koçak, A Güner
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 4 (1), 9-22, 2009
17*2009
Effect of using sodium and potassium nitrate on degrading and residue level of nitrate and nitrite contents of pastirma during the storage period
Y Dogruer, A Guner
Acta alimentaria 34 (2), 141-144, 2005
172005
Survival of Helicobacter pylori in Turkish fermented sucuk and heat-treated sucuk during production
A Guner, K Kav, KK Tekinsen, Y Dogruer, N Telli
Journal of food protection 74 (12), 2055-2061, 2011
162011
Konya'da Pastahanelerde Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
A Güner, M Ardıç, A Keleş
Selçuk Üniversitesi, 2004
16*2004
Burdur’da tüketime sunulan beyaz salamura peynirlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Ö Kurşun, SS Kırdar, ASA Kale, A Güner
Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum 10, 817-820, 2008
152008
An investigation on the prevalence of Cronobacter sakazakii in powdered infant formula consumed in Turkey
A GÜNER, Y Dogruer, MA Cebirbay, S Yalcin, S Gulsen, N Telli
Journal of Food Agriculture and Environment 9 (2), 82-84, 2011
142011
Prevalence of bacillus cereus in rabbit meat consumed in Burdur-Turkey, ıts enterotoxin producing ability and antibiotic susceptibility
O Kursun, A Guner, G Ozmen
KAFKAS UNIV, VETERINER FAKULTESI DERGISI, 2011
142011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20