Follow
Ahmet Güner
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Verified email at selcuk.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Chemical composition and physicochemical properties of tubera salep produced from some Orchidaceae species
KK Tekinşen, A Güner
Food Chemistry 121 (2), 468-471, 2010
1292010
Prevalence of Arcobacter species in drinking water, spring water, and raw milk as determined by multiplex PCR
N Ertas, Y Dogruer, Z Gonulalan, A Guner, I Ulger
Journal of Food Protection 73 (11), 2099-2102, 2010
782010
Production of yogurt ice cream at different acidity
A Guner, M Ardıc, A Keles, Y Dogruer
International journal of food science & technology 42 (8), 948-952, 2007
782007
Ankara’da tüketime sunulan süt ve beyaz peynirlerde ağır metal kontaminasyonu
H TEMURCİ, A GÜNER
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 1 (2), 20-28, 2006
412006
Yeni ortaya çıkan ve tekrar önem kazanan gıda kaynaklı bakteriyel patojenler
A Güner, M Atasever, M Aydemir Atasever
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (5), 2012
31*2012
Some Quality Properties of Turkish Fermented Sausages Consumed in Konya
M Atasever, A Keleş, A Güner, U Gürkan
Veteriner Bilimleri Dergisi; Euroasian Journal Of Veterinary Science 14 (2 …, 1998
31*1998
Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi
OC Tekinşen, M Nizamlıoğlu, A Keleş, A Güner, M Atasever
Selçuk Üniversitesi, 1998
31*1998
Laktik asit bakterilerinin sınıflandırılması ve Weissella türlerinin gıda mikrobiyolojisinde önemi
G YÖRÜK, A GÜNER
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 6 (2), 163-176, 2011
282011
Dondurma üretiminde konjak sakızının kullanılabilme imkanları
KK Tekinşen, A Güner, G Uçar
Eurasian Journal of Veterinary Sciences 27 (4), 199-206, 2011
26*2011
Sodyum ve Potasyum Nitratın Üretim Periyodu Süresince Pastırmanın Kalitesine Etkisi
Y Dogruer, A Güner, Ü Gürbüz, G Uçar
Turk J Vet Anim Sci 27, 805-811, 2003
22*2003
Erzurum il merkezindeki içme ve kullanma sularının kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik kalitesi
Ö Koçak, A Güner
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 4 (1), 9-22, 2009
202009
A survey on the presence of Listeria monocytogenes in various semi-hard cheeses from different regions of Turkey
A Güner, N Telli
J Anim Vet Adv 10 (14), 1890-4, 2011
192011
Sıcak dumanlamanın eğrez balığının (Vimba vimba tenella) kalitesine etkisi
A DİLER, BI IŞIKLI, A GÜNER, Y DOĞRUER
Veteriner Bilimleri Dergisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 18 (3-4 …, 2002
19*2002
Effect of tumbling and multi‐needle injection of curing agents on quality characteristics of pastirma
A Guner, Z Gonulalan, Y Dogruer
International journal of food science & technology 43 (1), 123-129, 2008
182008
Konya'da Pastahanelerde Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
A Güner, M Ardıç, A Keleş
Selçuk Üniversitesi, 2004
16*2004
Survival of Helicobacter pylori in Turkish fermented sucuk and heat-treated sucuk during production
A Guner, K Kav, KK Tekinsen, Y Dogruer, N Telli
Journal of food protection 74 (12), 2055-2061, 2011
142011
Prevalence of Bacillus cereus in rabbit meat consumed in Burdur-Turkey, its enterotoxin producing ability and antibiotic susceptibility
O Kursun, A Guner, G Ozmen
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 17 (1), 2011
132011
Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı
M ATASEVER, A KELEŞ, A GÜNER, KK TEKİNŞEN
Veteriner Bilimleri Dergisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16 (2 …, 2000
13*2000
Presence and antibiotic susceptibility of Listeria monocytogenes in retail meat and meat products
Y Dogruer, N Telli, AE Telli, A Güner
International Journal of Biological Research 3 (2), 76-81, 2015
122015
Pastörize sıvı yumurta ile kabuklu yumurtanın bazı kalite özellikleri bakımından kıyaslanması
Y Doğruer, N Telli, AE Telli, HA Kahraman, A Güner
Eurasian J Vet Sci 31 (3), 177-83, 2015
12*2015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20