A survey of concentration of aflatoxin M1 in dairy products marketed in Turkey N Ertas, Z Gonulalan, Y Yildirim, F Karadal Food Control 22 (12), 1956-1959, 2011 | 138 | 2011 |
İşletmelerde Teknoloji Yönetiminin Geleceği. FKM Türk Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 1 (1), 59-71, 2008 | 126 | 2008 |
Balın kalite nitelikleri, beslenme ve sağlık açısından önemi F Karadal, Y Yıldırım Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 (3), 2012 | 105 | 2012 |
Occurence and antimicrobial resistance of Staphylococcus aureus and Salmonella spp. in retail fish samples in Turkey NE Onmaz, S Abay, F Karadal, H Hizlisoy, N Telli, S Al Marine Pollution Bulletin 90 (1-2), 242-246, 2015 | 65 | 2015 |
A study of antibacterial and antioxidant activities of bee products: Propolis, pollen and honey samples F Karadal, NE Onmaz, S Abay, Y Yildirim, S Al, I Tatyuz, A Akcay Ethiopian Journal of Health Development 32 (2), 2018 | 39 | 2018 |
Escherichia coli O157 in fish: Prevalence, antimicrobial resistance, biofilm formation capacity, and molecular characterization NE Onmaz, Y Yildirim, F Karadal, H Hizlisoy, S Al, C Gungor, HB Disli, ... Lwt 133, 109940, 2020 | 32 | 2020 |
Detection of Escherichia coli O157:H7 using immunomagnetic separation and mPCR in Turkish foods of animal origin N Ertas, Z Gonulalan, Y Yildirim, F Karadal, S Abay, S Al Letters in applied microbiology 57 (4), 373-379, 2013 | 21 | 2013 |
Kayseri ilinde satışa sunulan manda yoğurtlarının mikrobiyolojik kalitesi N Ertaş, S Al, F Karadal, Z Gönülalan İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 40 (1), 83-89, 2014 | 20 | 2014 |
Prevalence of Escherichia coli O157 : H7 and Their Verotoxins and Salmonella spp. in Processed Poultry Products F Karadal, N Ertas, H Hizlisoy, S Abay, S Al Journal of food safety 33 (3), 313-318, 2013 | 20 | 2013 |
Öfke yönetimi ve niğde üniversitesi’nde bir araştırma F Karadal Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi) Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler …, 2009 | 16 | 2009 |
Microbiological quality of pastrami and associated surfaces at the point of sale in Kayseri, Turkey Y Yildirim, NE Onmaz, Z Gonulalan, S Al, A Yildirim, F Karadal, H Hizlisoy, ... Public health 146, 152-158, 2017 | 15 | 2017 |
Antimicrobial susceptibility and serotype distribution of Listeriamonocytogenes isolates obtained from raw milk cheese samples sold inNigde F Karadal, Y Yıldırım Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 61 (4), 255-260, 2014 | 15 | 2014 |
Antibiotic resistance gene profiles of Staphylococcus aureus isolated from foods of animal origin H Hızlısoy, N Ertaş Onmaz, F Karadal, S Al, Y Yıldırım, Z Gönülalan, ... Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 24, 2018 | 14 | 2018 |
Clonal diversity and antifungal susceptibility of Candida spp. recovered from cow milk H Hizlisoy, N Ertas Onmaz, S Al, F Karadal, Y Yildirim, Z Gonulalan, ... Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 70 (1), 40-49, 2020 | 13 | 2020 |
Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri. N Ertaş, Z Gönülalan, Y YILDIRIM, AL Serhat, F Karadal Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University/Erciyes …, 2013 | 13 | 2013 |
Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157: H7'nin Önemi. N Ertaş, Y YILDIRIM, F Karadal, AL Serhat Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University/Erciyes …, 2013 | 13 | 2013 |
Mycotoxigenic and phylogenetic perspective to the yeasts and filamentous moulds in mould-matured Turkish cheese NE Onmaz, C Gungor, S Al, A Dishan, H Hizlisoy, Y Yildirim, FK Tekinsen, ... International Journal of Food Microbiology 357, 109385, 2021 | 10 | 2021 |
A molecular investigation of carbapenem resistant Enterobacteriaceae and blaKPC, blaNDM and blaOXA-48 genes in raw milk S Al, H Hizlisoy, N Ertas Onmaz, F Karadal, M Barel, Y Yildrim Kafkas Univ Vet Fak Derg 26, 391-396, 2020 | 10 | 2020 |
Niğde ilindeki çiğ koyun, keçi ve inek sütlerinde aflatoksin M1 düzeyleri F Karadal, NE Onmaz, H Hızlısoy, Y Yıldırım, S Al, Z Gönülalan Kocatepe Veterinary Journal 11 (2), 119-125, 2018 | 10 | 2018 |
Niğde ilinde satışa sunulan koyun-keçi sütü ve peynirlerinde Brucella melitensis ve biyotiplerinin araştırılması F Karadal, NE Onmaz, C Bağcı, Y Yıldırım, S Al, S Abay Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 (2), 101-108, 2016 | 8 | 2016 |