Takip et
Saime Kucukkomurler
Saime Kucukkomurler
osmaniye.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Dünyada ve Türkiye’de gastronomi turizmi
S Küçükkömürler, NB Şırvan, AC Sezgın
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (2), 78-85, 2018
1302018
Anne ve çocuk beslenmesi
M Arlı, N Şanlıer, S Küçükkömürler, M Yaman
Pegem Atıf İndeksi, 1-233, 2017
1052017
Coffee and Turkish coffee culture
S Küçükkömürler, L Özgen
Pakistan Journal of Nutrition 8 (10), 1693-1700, 2009
812009
Gastronomi eğitimi alan üniversite öğrencilerinin mesleklerine yönelik metafor algılarının değerlendirilmesi
Ö Alyakut, S Küçükkömürler
OPUS International Journal of Society Researches 9 (16), 823-852, 2018
452018
Destinasyon çekicilik unsuru olarak gastronomi müzeleri: Oleatrium zeytin ve zeytinyağı tarihi müzesi örneği
M Çetin, S Küçükkömürler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 22 (1), 1-17, 2019
342019
Barışın simgesi zeytin ve Anadolu kültürü
S Küçükkömürler, Z Ekmen
ICANAS38, 10-15, 2008
262008
Anne ve çocuk beslenmesi (2. Baskı)
M Arlı, N Şanlıer, S Küçükkömürler, M Yaman
Ankara: Pegem Yayıncılık, 2003
262003
Geleneksel bir ekmek çeşidi: Yufka ekmeği
Ö ALYAKUT, S KÜÇÜKKÖMÜRLER
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (3), 379-395, 2018
242018
Geleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve BuTür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsal ve Gastronomi Turizmine Katkısı
Ö Alyakut, S Küçükkömürler
International Journal of Social and Economic Sciences 7 (1), 83-90, 2017
212017
Ankara ili el sanatları ve beslenme kültürü
T Onuk, HF Akpınarlı, HS Ortaç, D Ayda, S Küçükkömürler, H Köklü
Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, 2005
182005
Yiyecek üretimi I
M Arlı, N Şanlıer, S Küçükkömürler, Y Ersoy, M Yaman, L Özgen, S Şeren, ...
Ya-pa Yayınları, İstanbul, 2002
172002
Türk mutfak kültüründe zeytinyağı kullanımı: Muğla örneği
S Küçükkömürler, FÖ Uluksar
162018
Üniversite Öğrencilerinin Karbonhidrat Tüketimi ve BKİ Değerlerinin İncelenmesi.
M Güllü, S Küçükkömürler
Electronic Turkish Studies 15 (3), 2020
142020
Adölesanlarda Kafein Tüketimi (Caffeine Consumption in Adolescents).
KN Küçükkömürler S.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 111-124, 2018
142018
Elma, sağlık ve kültür
S Küçükkömürler, SŞ Karakuş
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi, 183-186, 2009
142009
Türk Kültüründe Bulgur
S ŞEREN KARAKUŞ, S Küçükkömürler, Z Ekmen
Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi 38, 10-15, 2007
142007
Kocaeli Gastronomi Potansiyelinin Yaratici Şehirler Aği Kapsaminda Değerlendirilmesi
Ö Alyakut, Ö Küçükkömürler
Uluslararası Orhan Gazi ve Kocaeli Tarihi-Kültürü Sempozyumu-V, Kocaeli, 2018
122018
Adölesan çağında beslenme
S Küçükkömürler
Pegem Atıf İndeksi, 211-230, 2017
112017
Anne ve çocuk beslenmesi
M ARLI, N Şanlıer, S Küçükkömürler, M Yaman
Pegem Publishing, 2006
112006
Ayaküstü (fastfood) yiyecek satışı yapan yerlerde görevli personelin hijyen konusundaki bilgilerinin değerlendirilmesi
S Küçükkömürler, N Şanlıer
Ankara: gazi üniversitesi mesleki eğitimdergisi 3 (5), 65-76, 2001
102001
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20