Takip et
Mustafa Ardıç
Mustafa Ardıç
Gıda Mühendisliği, Aksaray Üniversitesi
aksaray.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Determination of aflatoxin B1 levels in deep-red ground pepper (isot) using immunoaffinity column combined with ELISA
M Ardic, Y Karakaya, M Atasever, H Durmaz
Food and Chemical Toxicology 46 (5), 1596-1599, 2008
1532008
Aflatoxin M1 levels of Turkish white brined cheese
M Ardic, Y Karakaya, M Atasever, G Adiguzel
Food control 20 (3), 196-199, 2009
1172009
Production of Yogurt Ice Cream at Different Acidity
A Guner, M Ardic, A Keles, Y Dogruer
International Journal of Food Science and Technology 42, 948-952, 2007
782007
Peynir Altı Suyunun Beslenmemizdeki Önemi ve Kullanım Olanakları
AH Dinçoğlu, M Ardıç
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 1 (1), 54-60, 2012
442012
Lipid Based Edible Films
F AYDIN, Hİ KAHVE, M ARDIÇ
Journal of Scientific and Engineering Research 4 (9), 86-92, 2017
322017
Occurrence and antibiotic susceptibility of Listeria species in turkey meats
Z Aras, M Ardıç
Korean journal for food science of animal resources 35 (5), 669, 2015
322015
Şanlıurfa ve yöresindeki kuyu sularında nitrat ve nitrit düzeyleri
H Durmaz, M Ardıç, O Aygün, N Genli
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1), 51-54, 2007
322007
Characterization of Staphylococcus aureus isolates from white-brined Urfa cheese
K Kav, R Col, M Ardic
Journal of food protection 74 (11), 1788-1796, 2011
232011
Determination of changes occurred in the microflora of cig kofte (raw meat balls) at different storage temperatures
M Ardic, H Durmaz
International journal of food science & technology 43 (5), 805-809, 2008
152008
Konya’da Pastahanelerde Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
A Güner, M Ardıç, A Keleş
Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 (2), 59-64, 2004
14*2004
Pastörizasyon ve Farklı Haşlama Sıcaklıklarının Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi
M Ardıç, M Nizamlıoğlu
Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 (1), 61-69, 2004
122004
Chemical Migration in Food Technology
M Ardic, Hİ Kahve, A Duran
Academic Journal of Science 4 (02), 163-168, 2015
112015
A survey on the presence of aflatoxin M1 in Urfa cheese
M Ardic, M Atasever, G Adiguzel, M Atasever, Y Karakaya, C Unsal, ...
Int. J. Food Saf 10, 92-96, 2008
112008
Determination of microbiological and chemical properties of sikma cheeses collected from different provinces.
F Aydın, M Ardıç
10*2019
Dietary fibers as functional ingredients in meat products
Ö Özbay Özbaş, M Ardıç
102016
The effect of cheese brine concentrations on survival of Listeria monocytogenes
H Durmaz, O Aygun, M Ardic
Journal of Food Agriculture & Environment 7, 11-13, 2009
102009
Identification of enterobacteriaceae in Urfa cheese
M Ardic, K Kav, A Guner, Y Dogruer
Acta Alimentaria 36 (4), 483-488, 2007
102007
Investigation of Beta-Lactam Residues in Unpacked Milk Consumed in Sanlıurfa
M ARDIÇ, H DURMAZ
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 1 (3-4), 74-77, 2006
102006
Hindi Eti ve Ürünlerinde Termofilik Campylobacter Türlerinin Varlığının Araştırılması
G Uçar, A Keleş, A Güner, Y Doğruer, M Ardıç
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 2 (4), 2007
92007
Peynirde Starter Kültür Gelişimini Etkileyen Faktörler
M Ardıç, H Durmaz
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 1 (3), 2006
82006
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20