Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 1128 | 920 |
h-endeksi | 21 | 20 |
i10-endeksi | 31 | 28 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle26 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Ingrid UndelandChalmers University of Technologychalmers.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mehdi AbdollahiChalmers University of Technology, Food and Nutrition Sciencechalmers.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bita ForghaniFood and Nutrition Science, Department of Biology and Biological Engineering, Chalmers Universitychalmers.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nantawat TatiyaborwornthamNational Center for Genetic Engineering and Biotechnology (BIOTEC), Thailandbiotec.or.th üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shulan XiaoIowa State Universityiastate.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Michael AxelssonProfessor in comparative cardivascular physiology, Gothenburg Universitygu.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mary Ann LilaNorth Carolina State Universityncsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Rikard FristedtSenior Laboratory Managerchalmers.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Cecilia TullbergLund Universitybiotek.lu.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Lars-Goran ErikssonEuropean Commissionec.europa.eu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Eric A. DeckerUniversity of Massachusettsfoodsci.umass.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mahdi HajimohammadiAssistant Professor of inorganic chemistry, Kharazmi universitykhu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Haizhou Wu
Meat Science and Animal science, Huazhong Agricultural University
mail.hzau.edu.cn üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa